A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2019
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2019). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
NLM
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2019 ;[citado 2024 nov. 19 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2018
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2018). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2017
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2017). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2016
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2016). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2015
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2015). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2014
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2014). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2013
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2013). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FARIA, Simone Aparecida dos Santos Conceição e BASSINELLO, Priscila Zaczuk e PENTEADO, Marilene de Vuono Camargo. Nutritional composition of rice bran submitted to different stabilization procedures. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 48, n. 4, p. 651-657, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1984-82502012000400008. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Faria, S. A. dos S. C., Bassinello, P. Z., & Penteado, M. de V. C. (2012). Nutritional composition of rice bran submitted to different stabilization procedures. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 48( 4), 651-657. doi:10.1590/s1984-82502012000400008
NLM
Faria SA dos SC, Bassinello PZ, Penteado M de VC. Nutritional composition of rice bran submitted to different stabilization procedures [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 4): 651-657.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502012000400008
Vancouver
Faria SA dos SC, Bassinello PZ, Penteado M de VC. Nutritional composition of rice bran submitted to different stabilization procedures [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48( 4): 651-657.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502012000400008
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MARTINS, Paulo Roberto et al. Fast and reliable analyses of sulphite in fruit juices using a supramolecular amperometric detector encompassing in flow gas diffusion unit. Food Chemistry, v. 127, n. 1, p. 249-255, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.12.103. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Martins, P. R., Popolim, W. D., Nagato, L. A. F., Takemoto, E., Araki, K., Toma, H. E., et al. (2011). Fast and reliable analyses of sulphite in fruit juices using a supramolecular amperometric detector encompassing in flow gas diffusion unit. Food Chemistry, 127( 1), 249-255. doi:10.1016/j.foodchem.2010.12.103
NLM
Martins PR, Popolim WD, Nagato LAF, Takemoto E, Araki K, Toma HE, Angnes L, Penteado M de VC. Fast and reliable analyses of sulphite in fruit juices using a supramolecular amperometric detector encompassing in flow gas diffusion unit [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 127( 1): 249-255.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.12.103
Vancouver
Martins PR, Popolim WD, Nagato LAF, Takemoto E, Araki K, Toma HE, Angnes L, Penteado M de VC. Fast and reliable analyses of sulphite in fruit juices using a supramolecular amperometric detector encompassing in flow gas diffusion unit [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 127( 1): 249-255.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.12.103
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2011
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2011). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SOUZA, Wysllenny Nascimento de et al. Vitamina K: intake in adults and elderly. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2011
APA
Souza, W. N. de, Rodrigues, M. L., Faria, S. A. dos S. C., & Penteado, M. de V. C. (2011). Vitamina K: intake in adults and elderly. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Souza WN de, Rodrigues ML, Faria SA dos SC, Penteado M de VC. Vitamina K: intake in adults and elderly. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 53 res. FCF101.[citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Souza WN de, Rodrigues ML, Faria SA dos SC, Penteado M de VC. Vitamina K: intake in adults and elderly. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 53 res. FCF101.[citado 2024 nov. 19 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FARIA, Simone Aparecida dos Santos Conceição e SOUZA, Wysllenny Nascimento de e PENTEADO, Marilene de Vuono Camargo. Vitamina K: analysis of its content in food consumed in the city of São Paulo. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 nov. 2024. , 2011
APA
Faria, S. A. dos S. C., Souza, W. N. de, & Penteado, M. de V. C. (2011). Vitamina K: analysis of its content in food consumed in the city of São Paulo. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Faria SA dos SC, Souza WN de, Penteado M de VC. Vitamina K: analysis of its content in food consumed in the city of São Paulo. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 76 res. FCF147.[citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Faria SA dos SC, Souza WN de, Penteado M de VC. Vitamina K: analysis of its content in food consumed in the city of São Paulo. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 76 res. FCF147.[citado 2024 nov. 19 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CARVALHO, Otília Teixeira de et al. Influence of some agricultural variables and conventional cooking on the carotenoid composition of snow peas (Pisum sativum ssp. Macrocarpum). 2007, Anais.. São Paulo: USP/BrasilFoods/EuroFIR, 2007. . Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Carvalho, O. T. de, Yoshime, L. T., Faria, S. A. dos S. C., & Penteado, M. de V. C. (2007). Influence of some agricultural variables and conventional cooking on the carotenoid composition of snow peas (Pisum sativum ssp. Macrocarpum). In Abstracts. São Paulo: USP/BrasilFoods/EuroFIR.
NLM
Carvalho OT de, Yoshime LT, Faria SA dos SC, Penteado M de VC. Influence of some agricultural variables and conventional cooking on the carotenoid composition of snow peas (Pisum sativum ssp. Macrocarpum). Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Carvalho OT de, Yoshime LT, Faria SA dos SC, Penteado M de VC. Influence of some agricultural variables and conventional cooking on the carotenoid composition of snow peas (Pisum sativum ssp. Macrocarpum). Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 19 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FARIA, Simone Aparecida dos Santos Conceição et al. Fatty acids profile of rice bran. 2007, Anais.. São Paulo: USP/BrasilFoods/EuroFIR, 2007. . Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Faria, S. A. dos S. C., Torres, R. P., Kuakuzo, S. N., Bassinello, P. Z., Mancini-Filho, J., & Penteado, M. de V. C. (2007). Fatty acids profile of rice bran. In Abstracts. São Paulo: USP/BrasilFoods/EuroFIR.
NLM
Faria SA dos SC, Torres RP, Kuakuzo SN, Bassinello PZ, Mancini-Filho J, Penteado M de VC. Fatty acids profile of rice bran. Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 19 ]
Vancouver
Faria SA dos SC, Torres RP, Kuakuzo SN, Bassinello PZ, Mancini-Filho J, Penteado M de VC. Fatty acids profile of rice bran. Abstracts. 2007 ;[citado 2024 nov. 19 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
POPOLIM, Welliton Donizeti e PENTEADO, Marilene de Vuono Camargo. Estimate of dietary exposure to sulphites using Brazilian students as a sample population. Food Additives and Contaminants, v. 22, n. 11, p. 1106-1112, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/02652030500337294. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Popolim, W. D., & Penteado, M. de V. C. (2005). Estimate of dietary exposure to sulphites using Brazilian students as a sample population. Food Additives and Contaminants, 22( 11), 1106-1112. doi:10.1080/02652030500337294
NLM
Popolim WD, Penteado M de VC. Estimate of dietary exposure to sulphites using Brazilian students as a sample population [Internet]. Food Additives and Contaminants. 2005 ; 22( 11): 1106-1112.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652030500337294
Vancouver
Popolim WD, Penteado M de VC. Estimate of dietary exposure to sulphites using Brazilian students as a sample population [Internet]. Food Additives and Contaminants. 2005 ; 22( 11): 1106-1112.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652030500337294
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
HEINEMANN, Riana Jordão Barrozo et al. Comparative study of nutrient composition of commercial brown, parboiled and milled rice from Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, v. 18, n. 4, p. 287-296, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.07.005. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Heinemann, R. J. B., Fagundes, P. de L., Pinto, E. A., Penteado, M. de V. C., & Lanfer Marquez, Ú. M. (2005). Comparative study of nutrient composition of commercial brown, parboiled and milled rice from Brazil. Journal of Food Composition and Analysis, 18( 4), 287-296. doi:10.1016/j.jfca.2004.07.005
NLM
Heinemann RJB, Fagundes P de L, Pinto EA, Penteado M de VC, Lanfer Marquez ÚM. Comparative study of nutrient composition of commercial brown, parboiled and milled rice from Brazil [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2005 ; 18( 4): 287-296.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.07.005
Vancouver
Heinemann RJB, Fagundes P de L, Pinto EA, Penteado M de VC, Lanfer Marquez ÚM. Comparative study of nutrient composition of commercial brown, parboiled and milled rice from Brazil [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2005 ; 18( 4): 287-296.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2004.07.005
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GOMIDE, Catarina Abdalla et al. Diferença cátion-aniônica da dieta no balanço de sódio, potássio, cloro e enxofre em ovinos. Acta Scientiarum. Animal Sciences, v. 26, n. 3, p. 373-378, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actascianimsci.v26i3.1820. Acesso em: 19 nov. 2024.
APA
Gomide, C. A., Zanetti, M. A., Penteado, M. de V. C., Silva, N. M. A., Del Claro, G. R., & Saran Netto, A. (2004). Diferença cátion-aniônica da dieta no balanço de sódio, potássio, cloro e enxofre em ovinos. Acta Scientiarum. Animal Sciences, 26( 3), 373-378. doi:10.4025/actascianimsci.v26i3.1820
NLM
Gomide CA, Zanetti MA, Penteado M de VC, Silva NMA, Del Claro GR, Saran Netto A. Diferença cátion-aniônica da dieta no balanço de sódio, potássio, cloro e enxofre em ovinos [Internet]. Acta Scientiarum. Animal Sciences. 2004 ; 26( 3): 373-378.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascianimsci.v26i3.1820
Vancouver
Gomide CA, Zanetti MA, Penteado M de VC, Silva NMA, Del Claro GR, Saran Netto A. Diferença cátion-aniônica da dieta no balanço de sódio, potássio, cloro e enxofre em ovinos [Internet]. Acta Scientiarum. Animal Sciences. 2004 ; 26( 3): 373-378.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actascianimsci.v26i3.1820