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  • Unidade: FFCLRP

    Subjects: ENGENHARIA TECIDUAL, GELATINA, HIDROXIAPATITA, QUITOSANA

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    • ABNT

      CARVALHO, Janicy Arantes. Preparação de scaffolds impregnados com cabon dots para aplicação em engenharia de tecidos. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-16022023-094335/. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Carvalho, J. A. (2023). Preparação de scaffolds impregnados com cabon dots para aplicação em engenharia de tecidos (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-16022023-094335/
    • NLM

      Carvalho JA. Preparação de scaffolds impregnados com cabon dots para aplicação em engenharia de tecidos [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-16022023-094335/
    • Vancouver

      Carvalho JA. Preparação de scaffolds impregnados com cabon dots para aplicação em engenharia de tecidos [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-16022023-094335/
  • Source: Food Packaging and Shelf Life. Unidades: IFSC, IQSC

    Subjects: EMBALAGENS DE ALIMENTOS, QUITOSANA, GELATINA

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    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente et al. Central composite design optimization of active and physical properties of food packaging films based on chitosan/gelatin/pomegranate peel extract. Food Packaging and Shelf Life, v. 34, p. 100986-1-100986-11 + supplementary data, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100986. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Dias, L. D., Oliveira Filho, J. G. de, Alves, F., Marangon, C. A., Martins, V. da C. A., et al. (2022). Central composite design optimization of active and physical properties of food packaging films based on chitosan/gelatin/pomegranate peel extract. Food Packaging and Shelf Life, 34, 100986-1-100986-11 + supplementary data. doi:10.1016/j.fpsl.2022.100986
    • NLM

      Bertolo MRV, Dias LD, Oliveira Filho JG de, Alves F, Marangon CA, Martins V da CA, Ferreira MD, Bagnato VS, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Central composite design optimization of active and physical properties of food packaging films based on chitosan/gelatin/pomegranate peel extract [Internet]. Food Packaging and Shelf Life. 2022 ; 34 100986-1-100986-11 + supplementary data.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100986
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Dias LD, Oliveira Filho JG de, Alves F, Marangon CA, Martins V da CA, Ferreira MD, Bagnato VS, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Central composite design optimization of active and physical properties of food packaging films based on chitosan/gelatin/pomegranate peel extract [Internet]. Food Packaging and Shelf Life. 2022 ; 34 100986-1-100986-11 + supplementary data.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fpsl.2022.100986
  • Source: International Journal of Food Science and Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, BLENDAS, GEL (FORMAS FARMACÊUTICAS), GELATINA, QUITOSANA

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    • ABNT

      BENOSO, Paula et al. Rheological and viscoelastic properties of colloidal solutions based on gelatins and chitosan as affected by pH. International Journal of Food Science and Technology, v. 57, n. 4, p. 2365-2375, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ijfs.15592. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Benoso, P., Bittante, A. M. Q. B., Moraes, I. C. F., & Sobral, P. J. do A. (2022). Rheological and viscoelastic properties of colloidal solutions based on gelatins and chitosan as affected by pH. International Journal of Food Science and Technology, 57( 4), 2365-2375. doi:10.1111/ijfs.15592
    • NLM

      Benoso P, Bittante AMQB, Moraes ICF, Sobral PJ do A. Rheological and viscoelastic properties of colloidal solutions based on gelatins and chitosan as affected by pH [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2022 ; 57( 4): 2365-2375.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.15592
    • Vancouver

      Benoso P, Bittante AMQB, Moraes ICF, Sobral PJ do A. Rheological and viscoelastic properties of colloidal solutions based on gelatins and chitosan as affected by pH [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2022 ; 57( 4): 2365-2375.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.15592
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidade: IQSC

    Subjects: QUITOSANA, ROMÃ, GELATINA

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    • ABNT

      MOREIRA, Cristiane Temporine e BOGUSZ JUNIOR, Stanislau. Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.). 2022, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Moreira, C. T., & Bogusz Junior, S. (2022). Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.). In Resumos. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf
    • NLM

      Moreira CT, Bogusz Junior S. Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.) [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf
    • Vancouver

      Moreira CT, Bogusz Junior S. Desenvolvimento e aplicação de revestimentos a base de quitosana, gelatina e extrato de casca de romã (punica granatum l.) Sobre a extensão de vida de prateleira do mamão (carica papaya l.) [Internet]. Resumos. 2022 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/88325c38-9aa9-4bc4-8dd8-2abbffb840d6/P20174.pdf
  • Source: Abstracts. Conference titles: Coatings and Interfaces Web Conference. Unidade: IQSC

    Subjects: ROMÃ, QUITOSANA, GELATINA

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    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente et al. Sciforum-051147: Inclusion of pomegranate peel extract improves the water and microbiological barrier properties of gelatin/chitosan coatings for strawberries preservation. 2021, Anais.. Basel: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2021. Disponível em: https://sciforum.net/events_files/314/customs/ea6d0e3f626810e629afbe94198bdba9.pdf. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Martins, V. da C. A., Plepis, A. M. de G., & Bogusz Junior, S. (2021). Sciforum-051147: Inclusion of pomegranate peel extract improves the water and microbiological barrier properties of gelatin/chitosan coatings for strawberries preservation. In Abstracts. Basel: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sciforum.net/events_files/314/customs/ea6d0e3f626810e629afbe94198bdba9.pdf
    • NLM

      Bertolo MRV, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Sciforum-051147: Inclusion of pomegranate peel extract improves the water and microbiological barrier properties of gelatin/chitosan coatings for strawberries preservation [Internet]. Abstracts. 2021 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://sciforum.net/events_files/314/customs/ea6d0e3f626810e629afbe94198bdba9.pdf
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Sciforum-051147: Inclusion of pomegranate peel extract improves the water and microbiological barrier properties of gelatin/chitosan coatings for strawberries preservation [Internet]. Abstracts. 2021 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://sciforum.net/events_files/314/customs/ea6d0e3f626810e629afbe94198bdba9.pdf
  • Unidade: FZEA

    Subjects: BLENDAS, BIOPOLÍMEROS, QUÍMICA COLOIDAL, GELATINA, QUITOSANA

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    • ABNT

      BENOSO, Paula. O pH influencia as propriedades reológicas, viscoelásticas e mecânicas de soluções coloidais e géis a base de gelatinas e quitosana. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29112021-122546/. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Benoso, P. (2021). O pH influencia as propriedades reológicas, viscoelásticas e mecânicas de soluções coloidais e géis a base de gelatinas e quitosana (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29112021-122546/
    • NLM

      Benoso P. O pH influencia as propriedades reológicas, viscoelásticas e mecânicas de soluções coloidais e géis a base de gelatinas e quitosana [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29112021-122546/
    • Vancouver

      Benoso P. O pH influencia as propriedades reológicas, viscoelásticas e mecânicas de soluções coloidais e géis a base de gelatinas e quitosana [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-29112021-122546/
  • Source: Polysaccharides. Unidade: IQSC

    Subjects: QUITOSANA, GELATINA, ROMÃ, REOLOGIA

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    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente et al. Rheological Characterization of the Influence of Pomegranate Peel Extract Addition and Concentration in Chitosan and Gelatin Coatings. Polysaccharides, v. 2, p. 648-660, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/polysaccharides2030039. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Leme, R., Martins, V. da C. A., Plepis, A. M. de G., & Bogusz Junior, S. (2021). Rheological Characterization of the Influence of Pomegranate Peel Extract Addition and Concentration in Chitosan and Gelatin Coatings. Polysaccharides, 2, 648-660. doi:10.3390/polysaccharides2030039
    • NLM

      Bertolo MRV, Leme R, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Rheological Characterization of the Influence of Pomegranate Peel Extract Addition and Concentration in Chitosan and Gelatin Coatings [Internet]. Polysaccharides. 2021 ;2 648-660.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides2030039
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Leme R, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Rheological Characterization of the Influence of Pomegranate Peel Extract Addition and Concentration in Chitosan and Gelatin Coatings [Internet]. Polysaccharides. 2021 ;2 648-660.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides2030039
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidades: IQSC, BIOENGENHARIA

    Subjects: ANTIOXIDANTES, QUITOSANA, JABUTICABA, GELATINA

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    • ABNT

      RODRIGUES, Murilo Álison Vigilato et al. Chitosan and gelatin materials incorporated with phenolic extracts of grape seed and jabuticaba peel: Rheological, physicochemical, antioxidant, antimicrobial and barrier properties. International Journal of Biological Macromolecules, v. 160, p. 769-779, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2020.05.240. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Rodrigues, M. Á. V., Bertolo, M. R. V., Marangon, C. A., Martins, V. da C. A., & Plepis, A. M. de G. (2020). Chitosan and gelatin materials incorporated with phenolic extracts of grape seed and jabuticaba peel: Rheological, physicochemical, antioxidant, antimicrobial and barrier properties. International Journal of Biological Macromolecules, 160, 769-779. doi:10.1016/j.ijbiomac.2020.05.240
    • NLM

      Rodrigues MÁV, Bertolo MRV, Marangon CA, Martins V da CA, Plepis AM de G. Chitosan and gelatin materials incorporated with phenolic extracts of grape seed and jabuticaba peel: Rheological, physicochemical, antioxidant, antimicrobial and barrier properties [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2020 ; 160 769-779.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2020.05.240
    • Vancouver

      Rodrigues MÁV, Bertolo MRV, Marangon CA, Martins V da CA, Plepis AM de G. Chitosan and gelatin materials incorporated with phenolic extracts of grape seed and jabuticaba peel: Rheological, physicochemical, antioxidant, antimicrobial and barrier properties [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2020 ; 160 769-779.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2020.05.240
  • Source: International Journal of Advances in Medical Biotechnology. Conference titles: Encontro de Polímeros Naturais - EPNAT. Unidades: IQSC, BIOENGENHARIA

    Subjects: QUITOSANA, GELATINA, PEQUI

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    • ABNT

      MARANGON, Crisiane Aparecida et al. Formulation of chitosan/gelatin/pequi oil emulsions:: thermal, rheological and antimicrobial properties. International Journal of Advances in Medical Biotechnology. Araraquara: Universidade de Araraquara- Uniara, São Paulo-SP. . Acesso em: 30 jul. 2024. , 2020
    • APA

      Marangon, C. A., Bertolo, M. R. V., Martins, V. da C. A., Nitschke, M., & Plepis, A. M. de G. (2020). Formulation of chitosan/gelatin/pequi oil emulsions:: thermal, rheological and antimicrobial properties. International Journal of Advances in Medical Biotechnology. Araraquara: Universidade de Araraquara- Uniara, São Paulo-SP.
    • NLM

      Marangon CA, Bertolo MRV, Martins V da CA, Nitschke M, Plepis AM de G. Formulation of chitosan/gelatin/pequi oil emulsions:: thermal, rheological and antimicrobial properties. International Journal of Advances in Medical Biotechnology. 2020 ;17.[citado 2024 jul. 30 ]
    • Vancouver

      Marangon CA, Bertolo MRV, Martins V da CA, Nitschke M, Plepis AM de G. Formulation of chitosan/gelatin/pequi oil emulsions:: thermal, rheological and antimicrobial properties. International Journal of Advances in Medical Biotechnology. 2020 ;17.[citado 2024 jul. 30 ]
  • Source: Journal of Applied Polymer Science. Unidade: IQSC

    Subjects: BIOMATERIAIS, REOLOGIA, UVA, QUITOSANA, GELATINA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente et al. Rheological study of the incorporation of grape seed extract in chitosan and gelatin coatings. Journal of Applied Polymer Science, p. e50052, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/app.50052. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Martins, V. da C. A., Plepis, A. M. de G., & Bogusz Junior, S. (2020). Rheological study of the incorporation of grape seed extract in chitosan and gelatin coatings. Journal of Applied Polymer Science, e50052. doi:10.1002/app.50052
    • NLM

      Bertolo MRV, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Rheological study of the incorporation of grape seed extract in chitosan and gelatin coatings [Internet]. Journal of Applied Polymer Science. 2020 ; e50052.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1002/app.50052
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Martins V da CA, Plepis AM de G, Bogusz Junior S. Rheological study of the incorporation of grape seed extract in chitosan and gelatin coatings [Internet]. Journal of Applied Polymer Science. 2020 ; e50052.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1002/app.50052
  • Unidade: BIOENGENHARIA

    Subjects: FERIMENTOS E LESÕES, BIOMATERIAIS, GELATINA, QUITOSANA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAES, Dayane Dotto de. Desenvolvimento e caracterização de membranas de gelatina/quitosana com nanopartículas de prata. 2019. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2019. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/82/82131/tde-26082021-202509/. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Moraes, D. D. de. (2019). Desenvolvimento e caracterização de membranas de gelatina/quitosana com nanopartículas de prata (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/82/82131/tde-26082021-202509/
    • NLM

      Moraes DD de. Desenvolvimento e caracterização de membranas de gelatina/quitosana com nanopartículas de prata [Internet]. 2019 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/82/82131/tde-26082021-202509/
    • Vancouver

      Moraes DD de. Desenvolvimento e caracterização de membranas de gelatina/quitosana com nanopartículas de prata [Internet]. 2019 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/82/82131/tde-26082021-202509/
  • Unidade: FO

    Subjects: GELATINA, QUITOSANA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FLORES, Hector Valentin Caballero. Desenvolvimento e caracterização de matrizes tridimensionais porosas a base de quitosana, gelatina e dentina em pó para aplicação em endodontia regenerativa. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2019. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/23/23156/tde-07012020-192457/. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Flores, H. V. C. (2019). Desenvolvimento e caracterização de matrizes tridimensionais porosas a base de quitosana, gelatina e dentina em pó para aplicação em endodontia regenerativa (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/23/23156/tde-07012020-192457/
    • NLM

      Flores HVC. Desenvolvimento e caracterização de matrizes tridimensionais porosas a base de quitosana, gelatina e dentina em pó para aplicação em endodontia regenerativa [Internet]. 2019 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/23/23156/tde-07012020-192457/
    • Vancouver

      Flores HVC. Desenvolvimento e caracterização de matrizes tridimensionais porosas a base de quitosana, gelatina e dentina em pó para aplicação em endodontia regenerativa [Internet]. 2019 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/23/23156/tde-07012020-192457/
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, GELATINA, NANOPARTÍCULAS, QUITOSANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DAMMAK, Ilyes e LOURENÇO, Rodrigo Vinicius e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization. Journal of Food Engineering, v. 240, n. Ja 2019, p. 9-20, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Dammak, I., Lourenço, R. V., & Sobral, P. J. do A. (2019). Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization. Journal of Food Engineering, 240( Ja 2019), 9-20. doi:10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002
    • NLM

      Dammak I, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2019 ; 240( Ja 2019): 9-20.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002
    • Vancouver

      Dammak I, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: preparation and physicochemical characterization [Internet]. Journal of Food Engineering. 2019 ; 240( Ja 2019): 9-20.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.07.002
  • Source: International Journal of Food Science & Technology. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, GELATINA, QUITOSANA, BOLDO, QUEIJO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BONILLA LAGOS, Maria Jeannine e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese. International Journal of Food Science & Technology, v. 54, n. 5, p. 1617-1624, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/ijfs.14032. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bonilla Lagos, M. J., & Sobral, P. J. do A. (2019). Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese. International Journal of Food Science & Technology, 54( 5), 1617-1624. doi:10.1111/ijfs.14032
    • NLM

      Bonilla Lagos MJ, Sobral PJ do A. Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2019 ; 54( 5): 1617-1624.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.14032
    • Vancouver

      Bonilla Lagos MJ, Sobral PJ do A. Gelatin‐chitosan edible film activated with Boldo extract for improving microbiological and antioxidant stability of sliced Prato cheese [Internet]. International Journal of Food Science & Technology. 2019 ; 54( 5): 1617-1624.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1111/ijfs.14032
  • Source: Materials Chemistry and Physics. Unidade: FZEA

    Subjects: ENGENHARIA TECIDUAL, BIOMATERIAIS, GELATINA, QUITOSANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ANGULO, Daniel Enrique López et al. Fabrication, characterization and in vitro cell study of gelatin-chitosan scaffolds: new perspectives of use of aloe vera and snail mucus for soft tissue engineering. Materials Chemistry and Physics, v. 234, p. 268-280, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.matchemphys.2019.06.003. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Angulo, D. E. L., Ambrósio, C. E., Lourenço, R. V., Gonçalves, N. J. N., Cury, F. S., & Sobral, P. J. do A. (2019). Fabrication, characterization and in vitro cell study of gelatin-chitosan scaffolds: new perspectives of use of aloe vera and snail mucus for soft tissue engineering. Materials Chemistry and Physics, 234, 268-280. doi:10.1016/j.matchemphys.2019.06.003
    • NLM

      Angulo DEL, Ambrósio CE, Lourenço RV, Gonçalves NJN, Cury FS, Sobral PJ do A. Fabrication, characterization and in vitro cell study of gelatin-chitosan scaffolds: new perspectives of use of aloe vera and snail mucus for soft tissue engineering [Internet]. Materials Chemistry and Physics. 2019 ; 234 268-280.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.matchemphys.2019.06.003
    • Vancouver

      Angulo DEL, Ambrósio CE, Lourenço RV, Gonçalves NJN, Cury FS, Sobral PJ do A. Fabrication, characterization and in vitro cell study of gelatin-chitosan scaffolds: new perspectives of use of aloe vera and snail mucus for soft tissue engineering [Internet]. Materials Chemistry and Physics. 2019 ; 234 268-280.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.matchemphys.2019.06.003
  • Source: Abstracts. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds,2018. Unidade: IQSC

    Subjects: QUITOSANA, GELATINA

    PrivadoHow to cite
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    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli V et al. Pomegranate peel extract addition improves the rheological and antioxidant properties of chitosan/gelatin gels for food packaging. 2018, Anais.. Campinas: UNICAMP, 2018. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8f86732d-50c0-4a29-8deb-2a4e850d30a0/P18020.pdf. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Martins, V. C. A., Brenelli, L. B., & Plepis, A. M. de G. (2018). Pomegranate peel extract addition improves the rheological and antioxidant properties of chitosan/gelatin gels for food packaging. In Abstracts. Campinas: UNICAMP. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/8f86732d-50c0-4a29-8deb-2a4e850d30a0/P18020.pdf
    • NLM

      Bertolo MRV, Martins VCA, Brenelli LB, Plepis AM de G. Pomegranate peel extract addition improves the rheological and antioxidant properties of chitosan/gelatin gels for food packaging [Internet]. Abstracts. 2018 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8f86732d-50c0-4a29-8deb-2a4e850d30a0/P18020.pdf
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Martins VCA, Brenelli LB, Plepis AM de G. Pomegranate peel extract addition improves the rheological and antioxidant properties of chitosan/gelatin gels for food packaging [Internet]. Abstracts. 2018 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/8f86732d-50c0-4a29-8deb-2a4e850d30a0/P18020.pdf
  • Source: Food Bioscience. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, GELATINA, QUITOSANA, ÓLEOS ESSENCIAIS, ANTIOXIDANTES, BIOPOLÍMEROS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BONILLA LAGOS, Maria Jeannine et al. Antioxidant potential of eugenol and ginger essential oils with gelatin/chitosan films. Food Bioscience, v. 23, p. 107-114, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.03.007. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Bonilla Lagos, M. J., Poloni, T., Lourenço, R. V., & Sobral, P. J. do A. (2018). Antioxidant potential of eugenol and ginger essential oils with gelatin/chitosan films. Food Bioscience, 23, 107-114. doi:10.1016/j.fbio.2018.03.007
    • NLM

      Bonilla Lagos MJ, Poloni T, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Antioxidant potential of eugenol and ginger essential oils with gelatin/chitosan films [Internet]. Food Bioscience. 2018 ; 23 107-114.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.03.007
    • Vancouver

      Bonilla Lagos MJ, Poloni T, Lourenço RV, Sobral PJ do A. Antioxidant potential of eugenol and ginger essential oils with gelatin/chitosan films [Internet]. Food Bioscience. 2018 ; 23 107-114.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2018.03.007
  • Unidade: EESC

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, GELATINA, QUITOSANA, REGENERAÇÃO TECIDUAL, PRATA

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      SOUSA, Lorena Oliveira de. Membranas de quitosana/gelatina com nanopartículos de prata para regeneração tecidual. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-11012019-102421/. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Sousa, L. O. de. (2018). Membranas de quitosana/gelatina com nanopartículos de prata para regeneração tecidual (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-11012019-102421/
    • NLM

      Sousa LO de. Membranas de quitosana/gelatina com nanopartículos de prata para regeneração tecidual [Internet]. 2018 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-11012019-102421/
    • Vancouver

      Sousa LO de. Membranas de quitosana/gelatina com nanopartículos de prata para regeneração tecidual [Internet]. 2018 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/18/18158/tde-11012019-102421/
  • Source: Food Hydrocolloids. Unidade: FZEA

    Subjects: BIOPOLÍMEROS, FILMES COMESTÍVEIS, GELATINA, QUITOSANA, EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), ANTIOXIDANTES, VIDA-DE-PRATELEIRA, EMBALAGENS DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PÉREZ CÓRDOBA, Luis Jaime et al. Physico-chemical, antimicrobial and antioxidant properties of gelatin-chitosan based films loaded with nanoemulsions encapsulating active compounds. Food Hydrocolloids, v. 79, p. 544-559, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.12.012. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Pérez Córdoba, L. J., Norton, I. T., Batchelor, H. K., Gkatzionis, K., Spyropoulos, F., & Sobral, P. J. do A. (2018). Physico-chemical, antimicrobial and antioxidant properties of gelatin-chitosan based films loaded with nanoemulsions encapsulating active compounds. Food Hydrocolloids, 79, 544-559. doi:10.1016/j.foodhyd.2017.12.012
    • NLM

      Pérez Córdoba LJ, Norton IT, Batchelor HK, Gkatzionis K, Spyropoulos F, Sobral PJ do A. Physico-chemical, antimicrobial and antioxidant properties of gelatin-chitosan based films loaded with nanoemulsions encapsulating active compounds [Internet]. Food Hydrocolloids. 2018 ; 79 544-559.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.12.012
    • Vancouver

      Pérez Córdoba LJ, Norton IT, Batchelor HK, Gkatzionis K, Spyropoulos F, Sobral PJ do A. Physico-chemical, antimicrobial and antioxidant properties of gelatin-chitosan based films loaded with nanoemulsions encapsulating active compounds [Internet]. Food Hydrocolloids. 2018 ; 79 544-559.[citado 2024 jul. 30 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.12.012
  • Unidade: IQSC

    Subjects: BIOMATERIAIS, GELATINA, QUITOSANA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUES, Murilo Álison Vigilato. Biomateriais de quitosana/gelatina com resina de jatobá: influência do grau de acetilação da quitosana e da inclusão da resina. 2017. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-23052017-095341/. Acesso em: 30 jul. 2024.
    • APA

      Rodrigues, M. Á. V. (2017). Biomateriais de quitosana/gelatina com resina de jatobá: influência do grau de acetilação da quitosana e da inclusão da resina (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-23052017-095341/
    • NLM

      Rodrigues MÁV. Biomateriais de quitosana/gelatina com resina de jatobá: influência do grau de acetilação da quitosana e da inclusão da resina [Internet]. 2017 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-23052017-095341/
    • Vancouver

      Rodrigues MÁV. Biomateriais de quitosana/gelatina com resina de jatobá: influência do grau de acetilação da quitosana e da inclusão da resina [Internet]. 2017 ;[citado 2024 jul. 30 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-23052017-095341/

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