Effects of site-directed PEGylation on L-asparaginase thermostability (2021)
Unidade: FCFSubjects: TERMODINÂMICA, ENZIMAS
ABNT
CUNHA, Jheniffer Rabelo. Effects of site-directed PEGylation on L-asparaginase thermostability. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9135/tde-05082021-101113/. Acesso em: 05 out. 2024.APA
Cunha, J. R. (2021). Effects of site-directed PEGylation on L-asparaginase thermostability (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9135/tde-05082021-101113/NLM
Cunha JR. Effects of site-directed PEGylation on L-asparaginase thermostability [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9135/tde-05082021-101113/Vancouver
Cunha JR. Effects of site-directed PEGylation on L-asparaginase thermostability [Internet]. 2021 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9135/tde-05082021-101113/