Filtros : "FCF003" "PARTE DE MONOGRAFIA/LIVRO" "OLIVEIRA, MARICE NOGUEIRA DE" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Yogurt in Health and Disease Prevention. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, IOGURTE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIMENTEL, Tatiana Colombo et al. Brazilian yogurt-like products. Yogurt in Health and Disease Prevention. Tradução . London: Academic Press, 2017. . . Acesso em: 17 jul. 2024.
    • APA

      Pimentel, T. C., Antunes, A. E. C., Sá, P. B. Z. R. de, Cortez, M. A. S., Bogsan, C. S. B., Oliveira, M. N. de, et al. (2017). Brazilian yogurt-like products. In Yogurt in Health and Disease Prevention. London: Academic Press.
    • NLM

      Pimentel TC, Antunes AEC, Sá PBZR de, Cortez MAS, Bogsan CSB, Oliveira MN de, Esmerino EA, Silva MC, Cruz AG. Brazilian yogurt-like products. In: Yogurt in Health and Disease Prevention. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 jul. 17 ]
    • Vancouver

      Pimentel TC, Antunes AEC, Sá PBZR de, Cortez MAS, Bogsan CSB, Oliveira MN de, Esmerino EA, Silva MC, Cruz AG. Brazilian yogurt-like products. In: Yogurt in Health and Disease Prevention. London: Academic Press; 2017. [citado 2024 jul. 17 ]
  • Source: In gut we trust. Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Incorporando probióticos em alimentos. In gut we trust. Tradução . São Paulo: Sarvier, 2013. . . Acesso em: 17 jul. 2024.
    • APA

      Oliveira, M. N. de. (2013). Incorporando probióticos em alimentos. In In gut we trust. São Paulo: Sarvier.
    • NLM

      Oliveira MN de. Incorporando probióticos em alimentos. In: In gut we trust. São Paulo: Sarvier; 2013. [citado 2024 jul. 17 ]
    • Vancouver

      Oliveira MN de. Incorporando probióticos em alimentos. In: In gut we trust. São Paulo: Sarvier; 2013. [citado 2024 jul. 17 ]
  • Source: In gut we trust. Unidade: FCF

    Assunto: PROBIÓTICOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LERAYER, Alda Luiza Santos e ANTUNES, Adriane Elisabete Costa e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Microrganismos probióticos: definição, seleção e caracterização de culturas. In gut we trust. Tradução . São Paulo: Sarvier, 2013. . . Acesso em: 17 jul. 2024.
    • APA

      Lerayer, A. L. S., Antunes, A. E. C., & Oliveira, M. N. de. (2013). Microrganismos probióticos: definição, seleção e caracterização de culturas. In In gut we trust. São Paulo: Sarvier.
    • NLM

      Lerayer ALS, Antunes AEC, Oliveira MN de. Microrganismos probióticos: definição, seleção e caracterização de culturas. In: In gut we trust. São Paulo: Sarvier; 2013. [citado 2024 jul. 17 ]
    • Vancouver

      Lerayer ALS, Antunes AEC, Oliveira MN de. Microrganismos probióticos: definição, seleção e caracterização de culturas. In: In gut we trust. São Paulo: Sarvier; 2013. [citado 2024 jul. 17 ]
  • Source: Fermentation Effects on Food Properties. Unidade: FCF

    Subjects: LATICÍNIOS, ALIMENTOS FERMENTADOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MEHTA, Bhavbhuti M e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Fermented Dairy Products. Fermentation Effects on Food Properties. Tradução . New York: CRC Press, 2012. . . Acesso em: 17 jul. 2024.
    • APA

      Mehta, B. M., & Oliveira, M. N. de. (2012). Fermented Dairy Products. In Fermentation Effects on Food Properties. New York: CRC Press.
    • NLM

      Mehta BM, Oliveira MN de. Fermented Dairy Products. In: Fermentation Effects on Food Properties. New York: CRC Press; 2012. [citado 2024 jul. 17 ]
    • Vancouver

      Mehta BM, Oliveira MN de. Fermented Dairy Products. In: Fermentation Effects on Food Properties. New York: CRC Press; 2012. [citado 2024 jul. 17 ]
  • Source: Processed Cheese and Analogues. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO (PROCESSAMENTO), PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Maricê Nogueira de e USTUNOL, Z e TAMINE, Adnan Y. Manufacturing practices of processed cheese. Processed Cheese and Analogues. Tradução . Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2011. . . Acesso em: 17 jul. 2024.
    • APA

      Oliveira, M. N. de, Ustunol, Z., & Tamine, A. Y. (2011). Manufacturing practices of processed cheese. In Processed Cheese and Analogues. Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oliveira MN de, Ustunol Z, Tamine AY. Manufacturing practices of processed cheese. In: Processed Cheese and Analogues. Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2011. [citado 2024 jul. 17 ]
    • Vancouver

      Oliveira MN de, Ustunol Z, Tamine AY. Manufacturing practices of processed cheese. In: Processed Cheese and Analogues. Chichester: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2011. [citado 2024 jul. 17 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024