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  • Fonte: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Assunto: INOCULAÇÃO

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    • ABNT

      BONIFACIO, Tainã Oliveira e ROBERTO, Inês Conceição. Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104368. Acesso em: 03 ago. 2024.
    • APA

      Bonifacio, T. O., & Roberto, I. C. (2019). Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104368
    • NLM

      Bonifacio TO, Roberto IC. Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104368
    • Vancouver

      Bonifacio TO, Roberto IC. Effect of inoculum preparation of Kluyveromyces marxianus in the hemicellulosic hydrolysate on cellulosic hydrolysate fermentation [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104368
  • Fonte: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Assuntos: ETANOL, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      MIRANDA, Lina Marcela Duran e ROBERTO, Inês Conceição e MILAGRES , Adriane Maria Ferreira. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104365. Acesso em: 03 ago. 2024.
    • APA

      Miranda, L. M. D., Roberto, I. C., & Milagres , A. M. F. (2019). Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104365
    • NLM

      Miranda LMD, Roberto IC, Milagres AMF. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104365
    • Vancouver

      Miranda LMD, Roberto IC, Milagres AMF. Effects of nutrients supplementation and temperature on fermentability of sugarcane bagasse hydrolysate by different yeast strains. [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104365
  • Fonte: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Assunto: BIOTECNOLOGIA

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    • ABNT

      ANDRADE, Liliane Pires et al. How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-1. Disponível em: https://proceedings.science/p/104419. Acesso em: 03 ago. 2024.
    • APA

      Andrade, L. P., Lima, C. S., Roberto, I. C., Murakami, M. T., & Rocha, G. J. de M. (2019). How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-1). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104419
    • NLM

      Andrade LP, Lima CS, Roberto IC, Murakami MT, Rocha GJ de M. How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-1.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104419
    • Vancouver

      Andrade LP, Lima CS, Roberto IC, Murakami MT, Rocha GJ de M. How alkaline deacetylation can enhance the building blocks obtention from sugarcane bagasse? [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-1.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104419
  • Fonte: Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. Unidade: EEL

    Assuntos: ENZIMAS HIDROLÍTICAS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OPIPARI, Giovanna Alves e TORRES, Daiana R. e ROBERTO, Inês Conceição. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis. 2019, Anais.. Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo, 2019. p. 1-4. Disponível em: https://proceedings.science/p/104421. Acesso em: 03 ago. 2024.
    • APA

      Opipari, G. A., Torres, D. R., & Roberto, I. C. (2019). Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis. In Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos (p. 1-4). Uberlândia-MG: Escola de Engenharia de Lorena, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/p/104421
    • NLM

      Opipari GA, Torres DR, Roberto IC. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104421
    • Vancouver

      Opipari GA, Torres DR, Roberto IC. Production of fermentable sugar from cassava peels by enzymatic hydrolysis [Internet]. Anais do Simpósio Nacional de Bioprocessos. 2019 ;1-4.[citado 2024 ago. 03 ] Available from: https://proceedings.science/p/104421

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