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  • Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, CHOCOLATE

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    • ABNT

      RAMOS, Danilo da Cruz et al. Composições alimenticias de chocolate e de gelado comestivel contendo mel e cacau. . Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial. . Acesso em: 10 nov. 2024. , 2014
    • APA

      Ramos, D. da C., Silva, E. N. da, Su, F., Silva, M. V. da, & Lannes, S. C. da S. (2014). Composições alimenticias de chocolate e de gelado comestivel contendo mel e cacau. Rio de Janeiro: Republica Federativa do Brasil - Ministério do Desenvolvimento, Indústria e do Comércio Exterior - Instituto Nacional da Propriedade Industrial.
    • NLM

      Ramos D da C, Silva EN da, Su F, Silva MV da, Lannes SC da S. Composições alimenticias de chocolate e de gelado comestivel contendo mel e cacau. 2014 ;[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Ramos D da C, Silva EN da, Su F, Silva MV da, Lannes SC da S. Composições alimenticias de chocolate e de gelado comestivel contendo mel e cacau. 2014 ;[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Abstract Book. Conference titles: International Symposium on Food Rheology and Structure. Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, CUPUAÇU

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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. 2012, Anais.. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health, 2012. . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. In Abstract Book. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Abstract Book. Conference titles: International Symposium on Food Rheology and Structure. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, SORVETE

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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. 2012, Anais.. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health, 2012. . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. In Abstract Book. Zurich: Laboratory of Food Process Engineering; Institute of Food, Nutrition and Health.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with palm fat through rheology. Abstract Book. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Applied Rheology. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, SORVETE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base. Applied Rheology, v. 22, n. 6, p. 63871-63877, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3933/ApplRheol-22-63871. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base. Applied Rheology, 22( 6), 63871-63877. doi:10.3933/ApplRheol-22-63871
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base [Internet]. Applied Rheology. 2012 ; 22( 6): 63871-63877.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3933/ApplRheol-22-63871
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Rheological evaluation of the structure of ice cream mixes varying fat base [Internet]. Applied Rheology. 2012 ; 22( 6): 63871-63877.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.3933/ApplRheol-22-63871
  • Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, GORDURAS, SORVETE, REOLOGIA

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      SU, Fernando. Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa. 2012. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2012. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F. (2012). Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/
    • NLM

      Su F. Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa [Internet]. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/
    • Vancouver

      Su F. Comportamento estrutural de formulações de gelado comestível com variações da base gordurosa [Internet]. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-08042013-111159/
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: IFT Annual Meeting + Food Expo. Unidade: FCF

    Subjects: FRUTAS TROPICAIS, ALIMENTOS FUNCIONAIS

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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Longan fruit characterization. 2012, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2012. . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Longan fruit characterization. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Longan fruit characterization. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Longan fruit characterization. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: SORVETE, CUPUAÇU

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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 nov. 2024. , 2012
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 38 res. FCF071.[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Structural evaluation of ice cream produced with cupuassu fat through rheology. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 38 res. FCF071.[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Assunto: SORVETE (ANÁLISE)

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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheological analysis of ice creams taken into account the fat base. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Rheological analysis of ice creams taken into account the fat base. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Rheological analysis of ice creams taken into account the fat base. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Rheological analysis of ice creams taken into account the fat base. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology-IUFoST. Unidade: FCF

    Assunto: SORVETE (ANÁLISE)

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    • ABNT

      SU, Fernando e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Fat network structure of ice cream produced with palm fat. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST), 2012. . Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Su, F., & Lannes, S. C. da S. (2012). Fat network structure of ice cream produced with palm fat. In Book of Abstracts. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos (IUFoST).
    • NLM

      Su F, Lannes SC da S. Fat network structure of ice cream produced with palm fat. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Su F, Lannes SC da S. Fat network structure of ice cream produced with palm fat. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]

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