Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidades: IQSC, FZEA
Subjects: QUÍMICA DE ALIMENTOS, ÁCIDOS GRAXOS, PEPTÍDEOS
ABNT
ROCHA, Ramon da Silva et al. Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. 2023, Anais.. Campinas: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 28 out. 2024.APA
Rocha, R. da S., Oliveira, L. B. de, Morais, S. T. B., Soutelino, M. E. M., Silva, M. C., Freitas, M. Q. de, et al. (2023). Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. In Caderno de Resumos. Campinas: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Rocha R da S, Oliveira LB de, Morais STB, Soutelino MEM, Silva MC, Freitas MQ de, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Esmerino EA, Cruz AG da. Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 28 ]Vancouver
Rocha R da S, Oliveira LB de, Morais STB, Soutelino MEM, Silva MC, Freitas MQ de, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Esmerino EA, Cruz AG da. Bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile of high protein flavored milk processed by ohmic heating. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 out. 28 ]