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  • Fonte: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Assuntos: COMPOSIÇÃO QUÍMICA, COR, DINÂMICA DOS FLUÍDOS COMPUTACIONAL, FRAMBOESA, PASTEURIZAÇÃO, POLPA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      BADIN, Emiliano Emanuel et al. Raspberry pulp pasteurization: computational fluid dynamics modeling and experimental validation of color and bioactive compound retention. Journal of Food Process Engineering, p. 1-16, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.14168. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Badin, E. E., Augusto, P. E. D., Quevedo‐Leon, R. A., Ibarz, A., Ribotta, P. D., & Lespinard, A. R. (2022). Raspberry pulp pasteurization: computational fluid dynamics modeling and experimental validation of color and bioactive compound retention. Journal of Food Process Engineering, 1-16. doi:10.1111/jfpe.14168
    • NLM

      Badin EE, Augusto PED, Quevedo‐Leon RA, Ibarz A, Ribotta PD, Lespinard AR. Raspberry pulp pasteurization: computational fluid dynamics modeling and experimental validation of color and bioactive compound retention [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2022 ; 1-16.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.14168
    • Vancouver

      Badin EE, Augusto PED, Quevedo‐Leon RA, Ibarz A, Ribotta PD, Lespinard AR. Raspberry pulp pasteurization: computational fluid dynamics modeling and experimental validation of color and bioactive compound retention [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2022 ; 1-16.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.14168
  • Fonte: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Assuntos: CINÉTICA QUÍMICA, OPERAÇÕES UNITÁRIAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, REAÇÕES QUÍMICAS

    Como citar
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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e IBARZ, Albert. Princípios de operações unitárias e cinética de reações. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., & Ibarz, A. (2018). Princípios de operações unitárias e cinética de reações. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED, Ibarz A. Princípios de operações unitárias e cinética de reações. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 nov. 01 ]
    • Vancouver

      Augusto PED, Ibarz A. Princípios de operações unitárias e cinética de reações. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 nov. 01 ]
  • Fonte: Ultrasonics Sonochemistry. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, SUCOS DE FRUTAS, VITAMINA C, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      AGUILAR, Karla et al. Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication. Ultrasonics Sonochemistry, v. 37, p. 375-381, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2017.01.029. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Aguilar, K., Garvin, A., Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2017). Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication. Ultrasonics Sonochemistry, 37, 375-381. doi:10.1016/j.ultsonch.2017.01.029
    • NLM

      Aguilar K, Garvin A, Ibarz A, Augusto PED. Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2017 ; 37 375-381.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2017.01.029
    • Vancouver

      Aguilar K, Garvin A, Ibarz A, Augusto PED. Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2017 ; 37 375-381.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2017.01.029
  • Fonte: Journal of Food Engineering. Unidade: ESALQ

    Assuntos: HIDRATAÇÃO, MILHO, GRÃOS, ULTRASSOM

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    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio e IBARZ, Albert e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Ultrasound technology enhances the hydration of corn kernels without affecting their starch properties. Journal of Food Engineering, v. 197, p. 34-43, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.10.024. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2017). Ultrasound technology enhances the hydration of corn kernels without affecting their starch properties. Journal of Food Engineering, 197, 34-43. doi:10.1016/j.jfoodeng.2016.10.024
    • NLM

      Miano AC, Ibarz A, Augusto PED. Ultrasound technology enhances the hydration of corn kernels without affecting their starch properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2017 ; 197 34-43.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.10.024
    • Vancouver

      Miano AC, Ibarz A, Augusto PED. Ultrasound technology enhances the hydration of corn kernels without affecting their starch properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2017 ; 197 34-43.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.10.024
  • Fonte: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Assuntos: PEROXIDASE, ÁGUA, COCO, ENZIMAS, RADIAÇÃO ULTRAVIOLETA

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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte et al. Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV). Food Research International, v. 74, p. 151–159, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.04.046. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Ibarz, R., Garvin, A., & Ibarz, A. (2015). Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV). Food Research International, 74, 151–159. doi:10.1016/j.foodres.2015.04.046
    • NLM

      Augusto PED, Ibarz R, Garvin A, Ibarz A. Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV) [Internet]. Food Research International. 2015 ;74 151–159.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.04.046
    • Vancouver

      Augusto PED, Ibarz R, Garvin A, Ibarz A. Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV) [Internet]. Food Research International. 2015 ;74 151–159.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.04.046
  • Fonte: Drying Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: MODELOS MATEMÁTICOS, HIDRATAÇÃO, ALIMENTOS (PROPRIEDADES), CINÉTICA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      IBARZ, Albert e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Describing the food sigmoidal behavior during hydration based on a second-order autocatalytic kinetic. Drying Technology, v. 33, p. 315–321, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/07373937.2014.949737. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2015). Describing the food sigmoidal behavior during hydration based on a second-order autocatalytic kinetic. Drying Technology, 33, 315–321. doi:10.1080/07373937.2014.949737
    • NLM

      Ibarz A, Augusto PED. Describing the food sigmoidal behavior during hydration based on a second-order autocatalytic kinetic [Internet]. Drying Technology. 2015 ; 33 315–321.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1080/07373937.2014.949737
    • Vancouver

      Ibarz A, Augusto PED. Describing the food sigmoidal behavior during hydration based on a second-order autocatalytic kinetic [Internet]. Drying Technology. 2015 ; 33 315–321.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1080/07373937.2014.949737
  • Fonte: Bioprocess and Biosystems Engineering. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA;MODELOS MATEMÁTICOS), FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      IBARZ, Albert e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. An autocatalytic kinetic model for describing microbial growth during fermentation. Bioprocess and Biosystems Engineering, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00449-014-1256-8. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2014). An autocatalytic kinetic model for describing microbial growth during fermentation. Bioprocess and Biosystems Engineering. doi:10.1007/s00449-014-1256-8
    • NLM

      Ibarz A, Augusto PED. An autocatalytic kinetic model for describing microbial growth during fermentation [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2014 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-014-1256-8
    • Vancouver

      Ibarz A, Augusto PED. An autocatalytic kinetic model for describing microbial growth during fermentation [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2014 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-014-1256-8
  • Fonte: Food and Bioprocess Technology. Unidade: ESALQ

    Assuntos: INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, REOLOGIA, SUCOS DE VEGETAIS, TOMATE

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte et al. Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule. Food and Bioprocess Technology, v. 6, p. 839–843, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0655-y. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Falguera, V., Cristianini, M., & Ibarz, A. (2013). Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule. Food and Bioprocess Technology, 6, 839–843. doi:10.1007/s11947-011-0655-y
    • NLM

      Augusto PED, Falguera V, Cristianini M, Ibarz A. Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2013 ; 6 839–843.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0655-y
    • Vancouver

      Augusto PED, Falguera V, Cristianini M, Ibarz A. Viscoelastic properties of tomato juice: applicability of the Cox–Merz rule [Internet]. Food and Bioprocess Technology. 2013 ; 6 839–843.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0655-y

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