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  • Unidade: IEB

    Assuntos: CARDÁPIOS, GASTRONOMIA, MODERNISMO

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    • ABNT

      FELICIANO, Paula de Oliveira. Modernistas à mesa: a coleção de cardápios de Mário de Andrade (1915-1940). 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/31/31131/tde-10022021-170346/. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Feliciano, P. de O. (2020). Modernistas à mesa: a coleção de cardápios de Mário de Andrade (1915-1940) (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/31/31131/tde-10022021-170346/
    • NLM

      Feliciano P de O. Modernistas à mesa: a coleção de cardápios de Mário de Andrade (1915-1940) [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/31/31131/tde-10022021-170346/
    • Vancouver

      Feliciano P de O. Modernistas à mesa: a coleção de cardápios de Mário de Andrade (1915-1940) [Internet]. 2020 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/31/31131/tde-10022021-170346/
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Seminários em Administração - SEMEAD. Unidade: FEA

    Assuntos: DESENVOLVIMENTO DE PRODUTOS, INOVAÇÃO, GASTRONOMIA

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    • ABNT

      NAGAI, Ronaldo Akiyoshi e TORRES JUNIOR, Alvair Silveira. Lean product and process development and Set-Based Concurrent Engineering in the dining industry: the experience of an American-Asian fusion restaurant. 2020, Anais.. São Paulo: EAD/FEA/USP, 2020. Disponível em: https://login.semead.com.br/23semead/anais/arquivos/366.pdf? Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Nagai, R. A., & Torres Junior, A. S. (2020). Lean product and process development and Set-Based Concurrent Engineering in the dining industry: the experience of an American-Asian fusion restaurant. In Anais. São Paulo: EAD/FEA/USP. Recuperado de https://login.semead.com.br/23semead/anais/arquivos/366.pdf?
    • NLM

      Nagai RA, Torres Junior AS. Lean product and process development and Set-Based Concurrent Engineering in the dining industry: the experience of an American-Asian fusion restaurant [Internet]. Anais. 2020 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://login.semead.com.br/23semead/anais/arquivos/366.pdf?
    • Vancouver

      Nagai RA, Torres Junior AS. Lean product and process development and Set-Based Concurrent Engineering in the dining industry: the experience of an American-Asian fusion restaurant [Internet]. Anais. 2020 ;[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://login.semead.com.br/23semead/anais/arquivos/366.pdf?
  • Fonte: International Journal of Action Research. Unidade: FEA

    Assuntos: DESENVOLVIMENTO DE PRODUTOS, INOVAÇÃO, GASTRONOMIA

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    • ABNT

      NAGAI, Ronaldo Akiyoshi e TORRES JUNIOR, Alvair Silveira. Lean product and process development and set-based concurrent engineering in the dining industry: the experience of an American Asian fusion restaurant. International Journal of Action Research, v. 13, n. 3, p. 202-224, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3224/ijar.v16i3.03. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Nagai, R. A., & Torres Junior, A. S. (2020). Lean product and process development and set-based concurrent engineering in the dining industry: the experience of an American Asian fusion restaurant. International Journal of Action Research, 13( 3), 202-224. doi:10.3224/ijar.v16i3.03
    • NLM

      Nagai RA, Torres Junior AS. Lean product and process development and set-based concurrent engineering in the dining industry: the experience of an American Asian fusion restaurant [Internet]. International Journal of Action Research. 2020 ; 13( 3): 202-224.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3224/ijar.v16i3.03
    • Vancouver

      Nagai RA, Torres Junior AS. Lean product and process development and set-based concurrent engineering in the dining industry: the experience of an American Asian fusion restaurant [Internet]. International Journal of Action Research. 2020 ; 13( 3): 202-224.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3224/ijar.v16i3.03
  • Fonte: Heliyon. Unidade: ESALQ

    Assuntos: AÇAÍ, ANTI-INFLAMATÓRIOS, ANTIOXIDANTES, COMPOSTOS FENÓLICOS, DIGESTÃO, GASTRONOMIA, NUTRIENTES, SEMENTES

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    • ABNT

      MELO, Priscilla Siqueira et al. Simulated gastrointestinal digestion of Brazilian açaí seeds affects the content of flavan-3-ol derivatives, and their antioxidant and anti-inflammatory activities. Heliyon, v. 6, p. 1-8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2020.e05214. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Melo, P. S., Massarioli, A. P., Lazarini, J. G., Soares, J. C., Franchin, M., Rosalen, P. L., & Alencar, S. M. de. (2020). Simulated gastrointestinal digestion of Brazilian açaí seeds affects the content of flavan-3-ol derivatives, and their antioxidant and anti-inflammatory activities. Heliyon, 6, 1-8. doi:10.1016/j.heliyon.2020.e05214
    • NLM

      Melo PS, Massarioli AP, Lazarini JG, Soares JC, Franchin M, Rosalen PL, Alencar SM de. Simulated gastrointestinal digestion of Brazilian açaí seeds affects the content of flavan-3-ol derivatives, and their antioxidant and anti-inflammatory activities [Internet]. Heliyon. 2020 ; 6 1-8.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2020.e05214
    • Vancouver

      Melo PS, Massarioli AP, Lazarini JG, Soares JC, Franchin M, Rosalen PL, Alencar SM de. Simulated gastrointestinal digestion of Brazilian açaí seeds affects the content of flavan-3-ol derivatives, and their antioxidant and anti-inflammatory activities [Internet]. Heliyon. 2020 ; 6 1-8.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2020.e05214
  • Fonte: Rosa dos Ventos: Turismo e Hospitalidade. Unidade: ECA

    Assuntos: TURISMO, GASTRONOMIA, PESQUISA CIENTÍFICA, DISSERTAÇÃO, MESTRADO

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    • ABNT

      FERRO, Rafael Cunha e REJOWSKI, Mirian. Metodologia da pesquisa em gastronomia no campo científico do turismo. Rosa dos Ventos: Turismo e Hospitalidade, v. 12, n. 3, p. 463-483, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.18226/21789061.v12i3p463. Acesso em: 05 out. 2024.
    • APA

      Ferro, R. C., & Rejowski, M. (2020). Metodologia da pesquisa em gastronomia no campo científico do turismo. Rosa dos Ventos: Turismo e Hospitalidade, 12( 3), 463-483. doi:10.18226/21789061.v12i3p463
    • NLM

      Ferro RC, Rejowski M. Metodologia da pesquisa em gastronomia no campo científico do turismo [Internet]. Rosa dos Ventos: Turismo e Hospitalidade. 2020 ; 12( 3): 463-483.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.18226/21789061.v12i3p463
    • Vancouver

      Ferro RC, Rejowski M. Metodologia da pesquisa em gastronomia no campo científico do turismo [Internet]. Rosa dos Ventos: Turismo e Hospitalidade. 2020 ; 12( 3): 463-483.[citado 2024 out. 05 ] Available from: https://doi.org/10.18226/21789061.v12i3p463

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