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  • Source: Revista de Graduação da Engenharia Química. Unidade: EP

    Subjects: CINÉTICA QUÍMICA, FERMENTAÇÃO, REATORES QUÍMICOS, REAGENTES

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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Cinética química:: algumas observações relativas à determinação da ordem de uma reação. Revista de Graduação da Engenharia Química, v. 6, n. 13, 2004Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (2004). Cinética química:: algumas observações relativas à determinação da ordem de uma reação. Revista de Graduação da Engenharia Química, 6( 13).
    • NLM

      Borzani W. Cinética química:: algumas observações relativas à determinação da ordem de uma reação. Revista de Graduação da Engenharia Química. 2004 ; 6( 13):[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Borzani W. Cinética química:: algumas observações relativas à determinação da ordem de uma reação. Revista de Graduação da Engenharia Química. 2004 ; 6( 13):[citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: EP

    Subjects: ANÁLISE DE DADOS, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, FERMENTOS, FERMENTAÇÃO, LEVEDURAS (TÉCNICAS), PÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 47, n. ju 2004., p. 213-217, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000200008. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (2004). Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. Brazilian Archives of Biology and Technology, 47( ju 2004.), 213-217. doi:10.1590/s1516-89132004000200008
    • NLM

      Borzani W. Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2004 ;47( ju 2004.): 213-217.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000200008
    • Vancouver

      Borzani W. Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2004 ;47( ju 2004.): 213-217.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000200008
  • Source: World Journal of Microbiology and Biotechnology. Unidade: EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO, ÁCIDO LÁCTICO, LACTOBACILLUS

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    • ABNT

      STEIN, Maria Angelica C. Fonseca e KULAY, Luiz Alexandre e BORZANI, Walter. Semi-continuous lactic fermentation of whey by Lactobacillus bulgaricus. World Journal of Microbiology and Biotechnology, v. 7, p. 470–474, 1991Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/BF00303372. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Stein, M. A. C. F., Kulay, L. A., & Borzani, W. (1991). Semi-continuous lactic fermentation of whey by Lactobacillus bulgaricus. World Journal of Microbiology and Biotechnology, 7, 470–474. doi:10.1007/BF00303372
    • NLM

      Stein MACF, Kulay LA, Borzani W. Semi-continuous lactic fermentation of whey by Lactobacillus bulgaricus [Internet]. World Journal of Microbiology and Biotechnology. 1991 ; 7 470–474.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/BF00303372
    • Vancouver

      Stein MACF, Kulay LA, Borzani W. Semi-continuous lactic fermentation of whey by Lactobacillus bulgaricus [Internet]. World Journal of Microbiology and Biotechnology. 1991 ; 7 470–474.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/BF00303372
  • Source: Biotechnology Letters. Unidade: EP

    Assunto: FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      FURIGO JUNIOR, A e BORZANI, Walter. Concentration time curves in fed - batch fermentations followed by a batch phase. Biotechnology Letters, v. 10, n. 4 , p. 283-4, 1988Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf01024420. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Furigo Junior, A., & Borzani, W. (1988). Concentration time curves in fed - batch fermentations followed by a batch phase. Biotechnology Letters, 10( 4 ), 283-4. doi:10.1007/bf01024420
    • NLM

      Furigo Junior A, Borzani W. Concentration time curves in fed - batch fermentations followed by a batch phase [Internet]. Biotechnology Letters. 1988 ;10( 4 ): 283-4.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01024420
    • Vancouver

      Furigo Junior A, Borzani W. Concentration time curves in fed - batch fermentations followed by a batch phase [Internet]. Biotechnology Letters. 1988 ;10( 4 ): 283-4.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf01024420
  • Source: Programacao e Anais. Conference titles: Simposio Nacional de Fermentacoes. Unidade: EP

    Subjects: BIOQUÍMICA INDUSTRIAL, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Problemas de engenharia bioquimica em processos fermentativos com meio semi-solido. 1988, Anais.. Sao Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 1988. . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (1988). Problemas de engenharia bioquimica em processos fermentativos com meio semi-solido. In Programacao e Anais. Sao Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia.
    • NLM

      Borzani W. Problemas de engenharia bioquimica em processos fermentativos com meio semi-solido. Programacao e Anais. 1988 ;[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Borzani W. Problemas de engenharia bioquimica em processos fermentativos com meio semi-solido. Programacao e Anais. 1988 ;[citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Horizons of Biochemical Engineering. Unidade: EP

    Assunto: FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Suggestions concerning measurement of the concentration of actually effective cells in fermentating media. Horizons of Biochemical Engineering. Tradução . Tokyo: University of Tokyo, 1987. . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (1987). Suggestions concerning measurement of the concentration of actually effective cells in fermentating media. In Horizons of Biochemical Engineering. Tokyo: University of Tokyo.
    • NLM

      Borzani W. Suggestions concerning measurement of the concentration of actually effective cells in fermentating media. In: Horizons of Biochemical Engineering. Tokyo: University of Tokyo; 1987. [citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Borzani W. Suggestions concerning measurement of the concentration of actually effective cells in fermentating media. In: Horizons of Biochemical Engineering. Tokyo: University of Tokyo; 1987. [citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Biotechnology and Bioengineering. Unidade: EP

    Assunto: FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Kinetics of ethanol production during the reactor feeding phase in constant fed-batch fermentation of molasses. Biotechnology and Bioengineering, v. 29, n. 7 , p. 844-9, 1987Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/bit.260290706. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (1987). Kinetics of ethanol production during the reactor feeding phase in constant fed-batch fermentation of molasses. Biotechnology and Bioengineering, 29( 7 ), 844-9. doi:10.1002/bit.260290706
    • NLM

      Borzani W. Kinetics of ethanol production during the reactor feeding phase in constant fed-batch fermentation of molasses [Internet]. Biotechnology and Bioengineering. 1987 ;29( 7 ): 844-9.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/bit.260290706
    • Vancouver

      Borzani W. Kinetics of ethanol production during the reactor feeding phase in constant fed-batch fermentation of molasses [Internet]. Biotechnology and Bioengineering. 1987 ;29( 7 ): 844-9.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1002/bit.260290706
  • Source: Arquivos de Biologia e Tecnologia. Unidades: FCF, EP

    Assunto: FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      AQUARONE, Eugênio e SATO, Sunao e BORZANI, Walter. Non constant fedbatch ethanol fermentation of molasses (preliminary tests). Arquivos de Biologia e Tecnologia, v. 29, n. 2 , p. 324-35, 1986Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Aquarone, E., Sato, S., & Borzani, W. (1986). Non constant fedbatch ethanol fermentation of molasses (preliminary tests). Arquivos de Biologia e Tecnologia, 29( 2 ), 324-35.
    • NLM

      Aquarone E, Sato S, Borzani W. Non constant fedbatch ethanol fermentation of molasses (preliminary tests). Arquivos de Biologia e Tecnologia. 1986 ;29( 2 ): 324-35.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Aquarone E, Sato S, Borzani W. Non constant fedbatch ethanol fermentation of molasses (preliminary tests). Arquivos de Biologia e Tecnologia. 1986 ;29( 2 ): 324-35.[citado 2024 out. 09 ]
  • Conference titles: Simpósio Anual da Academia de Ciências do Estado de São Paulo. Unidade: EP

    Subjects: ETANOL, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Optimization of fed-batch ethanol fermentation of molasses: discussion of experimental results. 1986, Anais.. São Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 1986. . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (1986). Optimization of fed-batch ethanol fermentation of molasses: discussion of experimental results. In . São Paulo: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Borzani W. Optimization of fed-batch ethanol fermentation of molasses: discussion of experimental results. 1986 ;[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Borzani W. Optimization of fed-batch ethanol fermentation of molasses: discussion of experimental results. 1986 ;[citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Rbe: Revista Brasileira de Engenharia. Caderno de Engenharia Quimica. Unidade: EP

    Subjects: FERMENTAÇÃO, CINÉTICA

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    • ABNT

      BORZANI, Walter. Cinética de processos fermentativos. Rbe: Revista Brasileira de Engenharia. Caderno de Engenharia Quimica, v. 3 , n. ju 1986, p. 1-59, 1986Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (1986). Cinética de processos fermentativos. Rbe: Revista Brasileira de Engenharia. Caderno de Engenharia Quimica, 3 ( ju 1986), 1-59.
    • NLM

      Borzani W. Cinética de processos fermentativos. Rbe: Revista Brasileira de Engenharia. Caderno de Engenharia Quimica. 1986 ;3 ( ju 1986): 1-59.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Borzani W. Cinética de processos fermentativos. Rbe: Revista Brasileira de Engenharia. Caderno de Engenharia Quimica. 1986 ;3 ( ju 1986): 1-59.[citado 2024 out. 09 ]

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