Fonte: Revista Caatinga. Unidade: FZEA
Assuntos: CORROSÃO, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, DOCES, CUPUAÇU, VIDA-DE-PRATELEIRA
ABNT
FREIRE, Maria Teresa de Alvarenga et al. Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree. Revista Caatinga, v. 29, n. 4, p. 1006-1014, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1983-21252016v29n426rc. Acesso em: 01 nov. 2024.APA
Freire, M. T. de A., Petrus, R. R., Gatti, J. A. B., Leite, M. F. B., Kunitake, M. T., & Freire, C. M. de A. (2016). Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree. Revista Caatinga, 29( 4), 1006-1014. doi:10.1590/1983-21252016v29n426rcNLM
Freire MT de A, Petrus RR, Gatti JAB, Leite MFB, Kunitake MT, Freire CM de A. Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree [Internet]. Revista Caatinga. 2016 ; 29( 4): 1006-1014.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1983-21252016v29n426rcVancouver
Freire MT de A, Petrus RR, Gatti JAB, Leite MFB, Kunitake MT, Freire CM de A. Food-packaging interaction on the stability of canned sweetened cupuaçu (Theobroma grandiflorum Schum.) puree [Internet]. Revista Caatinga. 2016 ; 29( 4): 1006-1014.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1983-21252016v29n426rc