Filtros : "IQ012" "EACH" Removidos: "Marrocos" "Financiamento CNPQ" "IFSC" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Talanta. Unidades: EACH, IQ

    Assunto: FLAVONOIDES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMIÃO, Carolina G. et al. Glycosylated flavonoid kaempferitrin: Electroanalytical detection and the proposal of an oxidation mechanism supported by quantum chemical calculations. Talanta, v. 278, p. 01-12, 2024Tradução . . Disponível em: http://dx.doi.org/10.1016/j.talanta.2024.126513. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Simião, C. G., Bettanin, F., Honorio, K. M., Silva Junior, G. J., Veiga, T. A. M., Oliveira, H. P. M. de, et al. (2024). Glycosylated flavonoid kaempferitrin: Electroanalytical detection and the proposal of an oxidation mechanism supported by quantum chemical calculations. Talanta, 278, 01-12. doi:10.1016/j.talanta.2024.126513
    • NLM

      Simião CG, Bettanin F, Honorio KM, Silva Junior GJ, Veiga TAM, Oliveira HPM de, Bertotti M, Valle EMA, Codognoto L. Glycosylated flavonoid kaempferitrin: Electroanalytical detection and the proposal of an oxidation mechanism supported by quantum chemical calculations [Internet]. Talanta. 2024 ; 278 01-12.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.talanta.2024.126513
    • Vancouver

      Simião CG, Bettanin F, Honorio KM, Silva Junior GJ, Veiga TAM, Oliveira HPM de, Bertotti M, Valle EMA, Codognoto L. Glycosylated flavonoid kaempferitrin: Electroanalytical detection and the proposal of an oxidation mechanism supported by quantum chemical calculations [Internet]. Talanta. 2024 ; 278 01-12.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://dx.doi.org/10.1016/j.talanta.2024.126513
  • Source: Journal of Chemical Education. Unidades: EACH, IQ

    Assunto: CONSTRUTIVISMO (EDUCAÇÃO)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORREIA, Paulo Rogerio Miranda e KINCHIN, Ian M e PAIXÃO, Thiago Regis Longo Cesar da. Threshold concepts as a missing piece needed to frame teaching in analytical chemistry. Journal of Chemical Education, v. 100, n. 4, p. 1419–1425, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acs.jchemed.2c00376. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Correia, P. R. M., Kinchin, I. M., & Paixão, T. R. L. C. da. (2023). Threshold concepts as a missing piece needed to frame teaching in analytical chemistry. Journal of Chemical Education, 100( 4), 1419–1425. doi:10.1021/acs.jchemed.2c00376
    • NLM

      Correia PRM, Kinchin IM, Paixão TRLC da. Threshold concepts as a missing piece needed to frame teaching in analytical chemistry [Internet]. Journal of Chemical Education. 2023 ; 100( 4): 1419–1425.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.jchemed.2c00376
    • Vancouver

      Correia PRM, Kinchin IM, Paixão TRLC da. Threshold concepts as a missing piece needed to frame teaching in analytical chemistry [Internet]. Journal of Chemical Education. 2023 ; 100( 4): 1419–1425.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.jchemed.2c00376
  • Source: BioEnergy Research. Unidades: EACH, IQ, EP, BIOTECNOLOGIA

    Subjects: BIOCOMBUSTÍVEIS, ETANOL, MICROALGAS, EFEITO ESTUFA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, Letícia Oliveira Bispo et al. Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario. BioEnergy Research, v. 16, p. 1229-1245, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12155-022-10535-w. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Cardoso, L. O. B., Procópio, D. P., Borrego, B. B., Gracioso, L. H., Stevani, C. V., Freire, R. S., et al. (2023). Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario. BioEnergy Research, 16, 1229-1245. doi:10.1007/s12155-022-10535-w
    • NLM

      Cardoso LOB, Procópio DP, Borrego BB, Gracioso LH, Stevani CV, Freire RS, Nascimento CAO do, Perpetuo EA. Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario [Internet]. BioEnergy Research. 2023 ; 16 1229-1245.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-022-10535-w
    • Vancouver

      Cardoso LOB, Procópio DP, Borrego BB, Gracioso LH, Stevani CV, Freire RS, Nascimento CAO do, Perpetuo EA. Overview of CO2 bioconversion into third-generation (3G) Bioethanol—a Patent-based scenario [Internet]. BioEnergy Research. 2023 ; 16 1229-1245.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12155-022-10535-w
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia/CBM. Unidades: IQ, EACH

    Subjects: FERMENTAÇÃO, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Ana Carolina Souza Ramos de et al. Beer fermentation from a novel strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from native bee nest from the Amazon rainforest. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia/SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Carvalho, A. C. S. R. de, Costa, F. A., Figueiredo, K. B., Guerra, J. M., Rodrigues, F., & Francoy, T. M. (2023). Beer fermentation from a novel strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from native bee nest from the Amazon rainforest. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia/SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • NLM

      Carvalho ACSR de, Costa FA, Figueiredo KB, Guerra JM, Rodrigues F, Francoy TM. Beer fermentation from a novel strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from native bee nest from the Amazon rainforest [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • Vancouver

      Carvalho ACSR de, Costa FA, Figueiredo KB, Guerra JM, Rodrigues F, Francoy TM. Beer fermentation from a novel strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from native bee nest from the Amazon rainforest [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
  • Source: Recent Patents on Biotechnology. Unidades: EACH, EP, BIOTECNOLOGIA, IQ

    Subjects: PATENTE, ALGAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PROCÓPIO, Dielle Pierotti et al. The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria. Recent Patents on Biotechnology, v. 17, n. 3, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2174/1872208317666221207145011. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Procópio, D. P., Cardoso, L. O. B., Borrego, B. B., Gracioso, L. H., Nascimento, C. A. O. do, Perpetuo, E. A., et al. (2023). The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria. Recent Patents on Biotechnology, 17( 3). doi:10.2174/1872208317666221207145011
    • NLM

      Procópio DP, Cardoso LOB, Borrego BB, Gracioso LH, Nascimento CAO do, Perpetuo EA, Stevani CV, Freire RS. The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria [Internet]. Recent Patents on Biotechnology. 2023 ; 17( 3):[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1872208317666221207145011
    • Vancouver

      Procópio DP, Cardoso LOB, Borrego BB, Gracioso LH, Nascimento CAO do, Perpetuo EA, Stevani CV, Freire RS. The Patent landscape of polyhydroxyalkanoates production by algae and cyanobacteria [Internet]. Recent Patents on Biotechnology. 2023 ; 17( 3):[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1872208317666221207145011
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia/CBM. Unidades: FMRP, IQ, EACH

    Subjects: CERVEJA, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Ana Carolina Souza Ramos de et al. From wilderness to bottle, microbiota analysis of the manipueira selvagem, a new wild beer from Brazil. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia/SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Carvalho, A. C. S. R. de, Silva-Rocha, R., Rodrigues, F., & Rzatki, D. S. (2023). From wilderness to bottle, microbiota analysis of the manipueira selvagem, a new wild beer from Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia/SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • NLM

      Carvalho ACSR de, Silva-Rocha R, Rodrigues F, Rzatki DS. From wilderness to bottle, microbiota analysis of the manipueira selvagem, a new wild beer from Brazil [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • Vancouver

      Carvalho ACSR de, Silva-Rocha R, Rodrigues F, Rzatki DS. From wilderness to bottle, microbiota analysis of the manipueira selvagem, a new wild beer from Brazil [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
  • Source: Life Sciences in Space Research. Unidades: IQ, EACH, BIOTECNOLOGIA

    Subjects: ENVELHECIMENTO, SACCHAROMYCES, GRAVIDADE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FUKUDA, Ana Paula Montanari et al. Simulated microgravity accelerates aging in Saccharomyces cerevisiae. Life Sciences in Space Research, v. 28, p. 32-40, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lssr.2020.12.003. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Fukuda, A. P. M., Camandona, V. de L., Francisco, K. J. M., Anjos, R. M. R. dos, Lago, C. L. do, & Ferreira Junior, J. R. dos S. (2021). Simulated microgravity accelerates aging in Saccharomyces cerevisiae. Life Sciences in Space Research, 28, 32-40. doi:10.1016/j.lssr.2020.12.003
    • NLM

      Fukuda APM, Camandona V de L, Francisco KJM, Anjos RMR dos, Lago CL do, Ferreira Junior JR dos S. Simulated microgravity accelerates aging in Saccharomyces cerevisiae [Internet]. Life Sciences in Space Research. 2021 ; 28 32-40.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lssr.2020.12.003
    • Vancouver

      Fukuda APM, Camandona V de L, Francisco KJM, Anjos RMR dos, Lago CL do, Ferreira Junior JR dos S. Simulated microgravity accelerates aging in Saccharomyces cerevisiae [Internet]. Life Sciences in Space Research. 2021 ; 28 32-40.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lssr.2020.12.003
  • Source: Educational Research. Unidades: EACH, IQ

    Subjects: ENSINO SUPERIOR, PESQUISA EDUCACIONAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AGUIAR, Joana Guilares de et al. Uncovering and comparing academics’ views of teaching using the pedagogic frailty model as a tool: a case study in science education. Educational Research, v. 62, n. 4, p. 434–454, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00131881.2020.1831941. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Aguiar, J. G. de, Kinchin, I. M., Correia, P. R. M., Infante-Malachias, M. E., & Paixão, T. R. L. C. da. (2020). Uncovering and comparing academics’ views of teaching using the pedagogic frailty model as a tool: a case study in science education. Educational Research, 62( 4), 434–454. doi:10.1080/00131881.2020.1831941
    • NLM

      Aguiar JG de, Kinchin IM, Correia PRM, Infante-Malachias ME, Paixão TRLC da. Uncovering and comparing academics’ views of teaching using the pedagogic frailty model as a tool: a case study in science education [Internet]. Educational Research. 2020 ; 62( 4): 434–454.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00131881.2020.1831941
    • Vancouver

      Aguiar JG de, Kinchin IM, Correia PRM, Infante-Malachias ME, Paixão TRLC da. Uncovering and comparing academics’ views of teaching using the pedagogic frailty model as a tool: a case study in science education [Internet]. Educational Research. 2020 ; 62( 4): 434–454.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00131881.2020.1831941
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidades: IQ, EACH

    Subjects: CULTIVO DE PLANTAS, ESPECTROSCOPIA RAMAN, GERMINAÇÃO DE SEMENTES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROVIDA, Rafael de Moraes et al. Avaliação da viabilidade do cultivo de plantas em bioprecipitados gerados a partir do cultivo de Acidithiobacillus ferrooxidans. 2020, Anais.. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, 2020. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Rovida, R. de M., Silva, G., Soja, S., & Rodrigues, F. (2020). Avaliação da viabilidade do cultivo de plantas em bioprecipitados gerados a partir do cultivo de Acidithiobacillus ferrooxidans. In Resumos. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Rovida R de M, Silva G, Soja S, Rodrigues F. Avaliação da viabilidade do cultivo de plantas em bioprecipitados gerados a partir do cultivo de Acidithiobacillus ferrooxidans [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Rovida R de M, Silva G, Soja S, Rodrigues F. Avaliação da viabilidade do cultivo de plantas em bioprecipitados gerados a partir do cultivo de Acidithiobacillus ferrooxidans [Internet]. Resumos. 2020 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicpublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Talanta. Unidades: EACH, IQ

    Subjects: ESPECTROMETRIA DE MASSAS, ELETROFORESE, TERCEIRA DIMENSÃO, IMPRESSÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRANCISCO, Kelliton José Mendonça e LAGO, Claudimir Lucio do. Improving thermal control of capillary electrophoresis with mass spectrometry and capacitively coupled contactless conductivity detection by using 3D printed cartridges. Talanta, v. 185, p. 37-41, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2018.03.052. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Francisco, K. J. M., & Lago, C. L. do. (2018). Improving thermal control of capillary electrophoresis with mass spectrometry and capacitively coupled contactless conductivity detection by using 3D printed cartridges. Talanta, 185, 37-41. doi:10.1016/j.talanta.2018.03.052
    • NLM

      Francisco KJM, Lago CL do. Improving thermal control of capillary electrophoresis with mass spectrometry and capacitively coupled contactless conductivity detection by using 3D printed cartridges [Internet]. Talanta. 2018 ; 185 37-41.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2018.03.052
    • Vancouver

      Francisco KJM, Lago CL do. Improving thermal control of capillary electrophoresis with mass spectrometry and capacitively coupled contactless conductivity detection by using 3D printed cartridges [Internet]. Talanta. 2018 ; 185 37-41.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.talanta.2018.03.052
  • Source: Proceedings. Conference titles: World Chemistry Congress. Unidades: EACH, IQ

    Subjects: RADICAIS LIVRES, ANTIOXIDANTES, BIOQUÍMICA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA, Keysy Solange Costa et al. Diagnosis of free radical and antioxidant conceptions from students of graduation in chemistry with emphasis in biochemistry. 2017, Anais.. Durham: International Union of Pure and Applied Chemistry (IUPAC), 2017. Disponível em: http://www.neopixdmi.com.br/@mci/iupac2017/. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Nogueira, K. S. C., Cubero, J., Goes, L. F. de, & Fernandez, C. (2017). Diagnosis of free radical and antioxidant conceptions from students of graduation in chemistry with emphasis in biochemistry. In Proceedings. Durham: International Union of Pure and Applied Chemistry (IUPAC). Recuperado de http://www.neopixdmi.com.br/@mci/iupac2017/
    • NLM

      Nogueira KSC, Cubero J, Goes LF de, Fernandez C. Diagnosis of free radical and antioxidant conceptions from students of graduation in chemistry with emphasis in biochemistry [Internet]. Proceedings. 2017 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.neopixdmi.com.br/@mci/iupac2017/
    • Vancouver

      Nogueira KSC, Cubero J, Goes LF de, Fernandez C. Diagnosis of free radical and antioxidant conceptions from students of graduation in chemistry with emphasis in biochemistry [Internet]. Proceedings. 2017 ;[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.neopixdmi.com.br/@mci/iupac2017/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024