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  • Source: Tropical Animal Health and Production. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITE (PRODUÇÃO), MASTITE ANIMAL, STAPHYLOCOCCUS, VACAS

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    • ABNT

      BOTARO, Bruno Garcia et al. Staphylococcus aureus intramammary infection affects milk yield and SCC of dairy cows. Tropical Animal Health and Production, v. 47, n. 1, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11250-014-0683-5. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Botaro, B. G., Cortinhas, C. S., Dibbern, A. G., Silva, L. F. P. e, Benites, N. R., & Santos, M. V. dos. (2014). Staphylococcus aureus intramammary infection affects milk yield and SCC of dairy cows. Tropical Animal Health and Production, 47( 1). doi:10.1007/s11250-014-0683-5
    • NLM

      Botaro BG, Cortinhas CS, Dibbern AG, Silva LFP e, Benites NR, Santos MV dos. Staphylococcus aureus intramammary infection affects milk yield and SCC of dairy cows [Internet]. Tropical Animal Health and Production. 2014 ; 47( 1):[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11250-014-0683-5
    • Vancouver

      Botaro BG, Cortinhas CS, Dibbern AG, Silva LFP e, Benites NR, Santos MV dos. Staphylococcus aureus intramammary infection affects milk yield and SCC of dairy cows [Internet]. Tropical Animal Health and Production. 2014 ; 47( 1):[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11250-014-0683-5
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: GLÂNDULAS MAMÁRIAS DE ANIMAL, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE (MÉTODOS), STAPHYLOCOCCUS, VACAS

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    • ABNT

      BOTARO, Bruno Garcia et al. Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction. Journal of Dairy Science, v. 96, n. 11, p. 6955\20136964, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2013-6559. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Botaro, B. G., Cortinhas, C. S., Março, L. V. de, Moreno, J. F. G., Silva, L. F. P. e, Benites, N. R., & Santos, M. V. dos. (2013). Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction. Journal of Dairy Science, 96( 11), 6955\20136964. doi:10.3168/jds.2013-6559
    • NLM

      Botaro BG, Cortinhas CS, Março LV de, Moreno JFG, Silva LFP e, Benites NR, Santos MV dos. Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 11): 6955\20136964.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2013-6559
    • Vancouver

      Botaro BG, Cortinhas CS, Março LV de, Moreno JFG, Silva LFP e, Benites NR, Santos MV dos. Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 11): 6955\20136964.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2013-6559
  • Source: Revista Brasileira de Zootecnia. Unidades: FMVZ, FZEA

    Subjects: ANTIOXIDANTES, BOVINOS, SEMENTES, SOJA, GIRASSOL, CAROÇOS, ALGODÃO

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    • ABNT

      PEREIRA, Angélica Simone Cravo et al. Lipid and selenium sources on fatty acid composition of intramuscular fat and muscle selenium concentration of Nellore steers. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 41, n. 11, p. 2357-2363, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-35982012001100009. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Pereira, A. S. C., Santos, M. V. dos, Aferri, G., Corte, R. R. P. da S., Silva, S. da L. e, Freitas Júnior, J. E. de, et al. (2012). Lipid and selenium sources on fatty acid composition of intramuscular fat and muscle selenium concentration of Nellore steers. Revista Brasileira de Zootecnia, 41( 11), 2357-2363. doi:10.1590/S1516-35982012001100009
    • NLM

      Pereira ASC, Santos MV dos, Aferri G, Corte RRP da S, Silva S da L e, Freitas Júnior JE de, Leme PR, Rennó FP. Lipid and selenium sources on fatty acid composition of intramuscular fat and muscle selenium concentration of Nellore steers [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2012 ; 41( 11): 2357-2363.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982012001100009
    • Vancouver

      Pereira ASC, Santos MV dos, Aferri G, Corte RRP da S, Silva S da L e, Freitas Júnior JE de, Leme PR, Rennó FP. Lipid and selenium sources on fatty acid composition of intramuscular fat and muscle selenium concentration of Nellore steers [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2012 ; 41( 11): 2357-2363.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982012001100009
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: MASTITE ANIMAL, INFECÇÕES BACTERIANAS, CÉLULAS SOMÁTICAS, GADO GIR

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    • ABNT

      REIS, Carolina Barbosa Malek dos et al. Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows. Journal of Dairy Science, v. 94, n. 9, p. 4406-4412, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2010-3776. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Reis, C. B. M. dos, Barreiro, J. R., Moreno, J. F. G., Porcionato, M. A. de F., & Santos, M. V. dos. (2011). Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows. Journal of Dairy Science, 94( 9), 4406-4412. doi:10.3168/jds.2010-3776
    • NLM

      Reis CBM dos, Barreiro JR, Moreno JFG, Porcionato MA de F, Santos MV dos. Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2011 ; 94( 9): 4406-4412.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2010-3776
    • Vancouver

      Reis CBM dos, Barreiro JR, Moreno JFG, Porcionato MA de F, Santos MV dos. Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2011 ; 94( 9): 4406-4412.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2010-3776
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÉLULAS SOMÁTICAS, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, LEITE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, QUEIJO

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    • ABNT

      VIANNA, P. C. B. et al. Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells. Journal of Dairy Science, v. 91, n. 5, p. 1743-1750, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2007-0639. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Vianna, P. C. B., Mazal, G., Santos, M. V. dos, Bolini, H. M. A., & Gigante, M. L. (2008). Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells. Journal of Dairy Science, 91( 5), 1743-1750. doi:10.3168/jds.2007-0639
    • NLM

      Vianna PCB, Mazal G, Santos MV dos, Bolini HMA, Gigante ML. Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells [Internet]. Journal of Dairy Science. 2008 ; 91( 5): 1743-1750.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2007-0639
    • Vancouver

      Vianna PCB, Mazal G, Santos MV dos, Bolini HMA, Gigante ML. Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells [Internet]. Journal of Dairy Science. 2008 ; 91( 5): 1743-1750.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2007-0639
  • Source: Revista Brasileira de Zootecnia. Unidade: FMVZ

    Subjects: CANA-DE-AÇÚCAR, LEITE (PRODUÇÃO;COMPOSIÇÃO), MATÉRIA SECA DO ALIMENTO, UREIA

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    • ABNT

      AQUINO, Adriana Augusto et al. Efeito de níveis crescentes de uréia na dieta de vacas em lactação sobre a produção e a composição físico-química do leite. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 36, n. 4, p. 881-887, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-35982007000400018. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Aquino, A. A., Botaro, B. G., Ikeda, F. dos S., Rodrigues, P. H. M., Martins, M. de F., & Santos, M. V. dos. (2007). Efeito de níveis crescentes de uréia na dieta de vacas em lactação sobre a produção e a composição físico-química do leite. Revista Brasileira de Zootecnia, 36( 4), 881-887. doi:10.1590/S1516-35982007000400018
    • NLM

      Aquino AA, Botaro BG, Ikeda F dos S, Rodrigues PHM, Martins M de F, Santos MV dos. Efeito de níveis crescentes de uréia na dieta de vacas em lactação sobre a produção e a composição físico-química do leite [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2007 ; 36( 4): 881-887.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982007000400018
    • Vancouver

      Aquino AA, Botaro BG, Ikeda F dos S, Rodrigues PHM, Martins M de F, Santos MV dos. Efeito de níveis crescentes de uréia na dieta de vacas em lactação sobre a produção e a composição físico-química do leite [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2007 ; 36( 4): 881-887.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-35982007000400018
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÉLULAS SOMÁTICAS, QUEIJO, LATICÍNIOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAZAL, G. et al. Effect of somatic cell count on prato cheese composition. Journal of Dairy Science, v. 90, n. 2, p. 630-636, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Mazal, G., Vianna, P. C. B., Santos, M. V. dos, & Gigante, M. L. (2007). Effect of somatic cell count on prato cheese composition. Journal of Dairy Science, 90( 2), 630-636. doi:10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X
    • NLM

      Mazal G, Vianna PCB, Santos MV dos, Gigante ML. Effect of somatic cell count on prato cheese composition [Internet]. Journal of Dairy Science. 2007 ; 90( 2): 630-636.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X
    • Vancouver

      Mazal G, Vianna PCB, Santos MV dos, Gigante ML. Effect of somatic cell count on prato cheese composition [Internet]. Journal of Dairy Science. 2007 ; 90( 2): 630-636.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÉLULAS, LEITE

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARBANO, D. M. e MA, Y. e SANTOS, Marcos Veiga dos. Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life. Journal of Dairy Science, v. 89, p. E15-E19, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Barbano, D. M., Ma, Y., & Santos, M. V. dos. (2006). Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life. Journal of Dairy Science, 89, E15-E19. doi:10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8
    • NLM

      Barbano DM, Ma Y, Santos MV dos. Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life [Internet]. Journal of Dairy Science. 2006 ; 89 E15-E19.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8
    • Vancouver

      Barbano DM, Ma Y, Santos MV dos. Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life [Internet]. Journal of Dairy Science. 2006 ; 89 E15-E19.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Assunto: LEITE (CONTROLE;QUALIDADE;ANÁLISE;QUÍMICA)

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos et al. Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk. Journal of Dairy Science, v. 86, p. 1601-1607, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Ma, Y., Caplan, Z., & Barbano, D. M. (2003). Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk. Journal of Dairy Science, 86, 1601-1607. doi:10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • NLM

      Santos MV dos, Ma Y, Caplan Z, Barbano DM. Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1601-1607.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Ma Y, Caplan Z, Barbano DM. Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1601-1607.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITE (ARMAZENAGEM), GÁS CARBÔNICO (EFEITOS)

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MA, Y. e BARBANO, D. M. e SANTOS, Marcos Veiga dos. Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC. Journal of Dairy Science, v. 86, p. 1616-1631, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Ma, Y., Barbano, D. M., & Santos, M. V. dos. (2003). Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC. Journal of Dairy Science, 86, 1616-1631. doi:10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3
    • NLM

      Ma Y, Barbano DM, Santos MV dos. Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1616-1631.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3
    • Vancouver

      Ma Y, Barbano DM, Santos MV dos. Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1616-1631.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITE (QUALIDADE), PASTEURIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos e MA, Y. e BARBANO, D. M. Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage. Journal of Dairy Science, v. 86, p. 2491-2503, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Ma, Y., & Barbano, D. M. (2003). Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage. Journal of Dairy Science, 86, 2491-2503. doi:10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • NLM

      Santos MV dos, Ma Y, Barbano DM. Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 2491-2503.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Ma Y, Barbano DM. Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 2491-2503.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidades: FMVZ, FCF

    Subjects: VITAMINAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos et al. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows. Journal of Dairy Science, v. 84, n. 1, p. 134-139, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X. Acesso em: 09 nov. 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Lima, F. R. de, Rodrigues, P. H. M., Barros, S. B. de M., & Laranja-da-Fonseca, L. F. (2001). Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows. Journal of Dairy Science, 84( 1), 134-139. doi:10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
    • NLM

      Santos MV dos, Lima FR de, Rodrigues PHM, Barros SB de M, Laranja-da-Fonseca LF. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2001 ; 84( 1): 134-139.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Lima FR de, Rodrigues PHM, Barros SB de M, Laranja-da-Fonseca LF. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2001 ; 84( 1): 134-139.[citado 2024 nov. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X

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