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  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CORYNEBACTERIUM, GLÂNDULAS MAMÁRIAS DE ANIMAL, MASTITE ANIMAL, VACAS

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    • ABNT

      BLAGITZ, Maiara Garcia et al. Function of milk polymorphonuclear neutrophil leukocytes in bovine mammary glands infected with Corynebacterium bovis. Journal of Dairy Science, v. 96, n. 6, p. 3750-3757, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2012-6370. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Blagitz, M. G., Souza, F. N., Santos, B. P., Batista, C. F., Parra, A. C., Azevedo, L. F. F., et al. (2013). Function of milk polymorphonuclear neutrophil leukocytes in bovine mammary glands infected with Corynebacterium bovis. Journal of Dairy Science, 96( 6), 3750-3757. doi:10.3168/jds.2012-6370
    • NLM

      Blagitz MG, Souza FN, Santos BP, Batista CF, Parra AC, Azevedo LFF, Melville PA, Benites NR, Della Libera AMMP. Function of milk polymorphonuclear neutrophil leukocytes in bovine mammary glands infected with Corynebacterium bovis [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 6): 3750-3757.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2012-6370
    • Vancouver

      Blagitz MG, Souza FN, Santos BP, Batista CF, Parra AC, Azevedo LFF, Melville PA, Benites NR, Della Libera AMMP. Function of milk polymorphonuclear neutrophil leukocytes in bovine mammary glands infected with Corynebacterium bovis [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 6): 3750-3757.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2012-6370
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: GLÂNDULAS MAMÁRIAS DE ANIMAL, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE (MÉTODOS), STAPHYLOCOCCUS, VACAS

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    • ABNT

      BOTARO, Bruno Garcia et al. Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction. Journal of Dairy Science, v. 96, n. 11, p. 6955\20136964, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2013-6559. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Botaro, B. G., Cortinhas, C. S., Março, L. V. de, Moreno, J. F. G., Silva, L. F. P. e, Benites, N. R., & Santos, M. V. dos. (2013). Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction. Journal of Dairy Science, 96( 11), 6955\20136964. doi:10.3168/jds.2013-6559
    • NLM

      Botaro BG, Cortinhas CS, Março LV de, Moreno JFG, Silva LFP e, Benites NR, Santos MV dos. Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 11): 6955\20136964.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2013-6559
    • Vancouver

      Botaro BG, Cortinhas CS, Março LV de, Moreno JFG, Silva LFP e, Benites NR, Santos MV dos. Detection and enumeration of Staphylococcus aureus from bovine milk samples by real-time polymerase chain reaction [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 11): 6955\20136964.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2013-6559
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: BACTERIÓFAGOS, DOENÇAS DO ÚTERO EM ANIMAL, LACTAÇÃO ANIMAL, VACAS

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    • ABNT

      MEIRA JR., E. B. S. et al. The effect of prepartum intravaginal bacteriophage administration on the incidence of retained placenta and metritis. Journal of Dairy Science, v. 96, n. 12, p. 7658\20137665, 2013Tradução . . Disponível em: http://search-ebscohost-com.ez67.periodicos.capes.gov.br/login.aspx?direct=true&db=mdc&AN=24119800&lang=pt-br&site=ehost-live. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Meira Jr., E. B. S., Rossi, R. S., Teixeira, A. G., Kaçar, C., Oikonomou, G., Gregory, L., & Bicalho, R. C. (2013). The effect of prepartum intravaginal bacteriophage administration on the incidence of retained placenta and metritis. Journal of Dairy Science, 96( 12), 7658\20137665. doi:10.3168/jds.2013-6774
    • NLM

      Meira Jr. EBS, Rossi RS, Teixeira AG, Kaçar C, Oikonomou G, Gregory L, Bicalho RC. The effect of prepartum intravaginal bacteriophage administration on the incidence of retained placenta and metritis [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 12): 7658\20137665.[citado 2024 maio 29 ] Available from: http://search-ebscohost-com.ez67.periodicos.capes.gov.br/login.aspx?direct=true&db=mdc&AN=24119800&lang=pt-br&site=ehost-live
    • Vancouver

      Meira Jr. EBS, Rossi RS, Teixeira AG, Kaçar C, Oikonomou G, Gregory L, Bicalho RC. The effect of prepartum intravaginal bacteriophage administration on the incidence of retained placenta and metritis [Internet]. Journal of Dairy Science. 2013 ; 96( 12): 7658\20137665.[citado 2024 maio 29 ] Available from: http://search-ebscohost-com.ez67.periodicos.capes.gov.br/login.aspx?direct=true&db=mdc&AN=24119800&lang=pt-br&site=ehost-live
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: FAGOCITOSE, MACRÓFAGOS, IMUNIDADE

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    • ABNT

      BATISTA, C. F et al. Maturation of mononuclear phagocytes in the lungs of young calves—In vitro study. Journal of Dairy Science, v. 95, n. 10, p. 5909-5915, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2012-5321. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Batista, C. F., Blagitz, M. G., Santos, B. P., Bertagnon, H. G., Parra, A. C., Vianna, R. S., et al. (2012). Maturation of mononuclear phagocytes in the lungs of young calves—In vitro study. Journal of Dairy Science, 95( 10), 5909-5915. doi:10.3168/jds.2012-5321
    • NLM

      Batista CF, Blagitz MG, Santos BP, Bertagnon HG, Parra AC, Vianna RS, Lucca GG, Lima DM, Santos DS, Della Libera AMMP. Maturation of mononuclear phagocytes in the lungs of young calves—In vitro study [Internet]. Journal of Dairy Science. 2012 ; 95( 10): 5909-5915.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2012-5321
    • Vancouver

      Batista CF, Blagitz MG, Santos BP, Bertagnon HG, Parra AC, Vianna RS, Lucca GG, Lima DM, Santos DS, Della Libera AMMP. Maturation of mononuclear phagocytes in the lungs of young calves—In vitro study [Internet]. Journal of Dairy Science. 2012 ; 95( 10): 5909-5915.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2012-5321
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: MASTITE ANIMAL, INFECÇÕES BACTERIANAS, CÉLULAS SOMÁTICAS, GADO GIR

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    • ABNT

      REIS, Carolina Barbosa Malek dos et al. Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows. Journal of Dairy Science, v. 94, n. 9, p. 4406-4412, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2010-3776. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Reis, C. B. M. dos, Barreiro, J. R., Moreno, J. F. G., Porcionato, M. A. de F., & Santos, M. V. dos. (2011). Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows. Journal of Dairy Science, 94( 9), 4406-4412. doi:10.3168/jds.2010-3776
    • NLM

      Reis CBM dos, Barreiro JR, Moreno JFG, Porcionato MA de F, Santos MV dos. Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2011 ; 94( 9): 4406-4412.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2010-3776
    • Vancouver

      Reis CBM dos, Barreiro JR, Moreno JFG, Porcionato MA de F, Santos MV dos. Evaluation of somatic cell count thresholds to detect subclinical mastitis in Gyr cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2011 ; 94( 9): 4406-4412.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2010-3776
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÉLULAS SOMÁTICAS, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, LEITE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, QUEIJO

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    • ABNT

      VIANNA, P. C. B. et al. Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells. Journal of Dairy Science, v. 91, n. 5, p. 1743-1750, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2007-0639. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Vianna, P. C. B., Mazal, G., Santos, M. V. dos, Bolini, H. M. A., & Gigante, M. L. (2008). Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells. Journal of Dairy Science, 91( 5), 1743-1750. doi:10.3168/jds.2007-0639
    • NLM

      Vianna PCB, Mazal G, Santos MV dos, Bolini HMA, Gigante ML. Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells [Internet]. Journal of Dairy Science. 2008 ; 91( 5): 1743-1750.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2007-0639
    • Vancouver

      Vianna PCB, Mazal G, Santos MV dos, Bolini HMA, Gigante ML. Microbial and sensory changes throughout the ripening of prato cheese made from milk with different levels of somatic cells [Internet]. Journal of Dairy Science. 2008 ; 91( 5): 1743-1750.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2007-0639
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÉLULAS SOMÁTICAS, QUEIJO, LATICÍNIOS

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    • ABNT

      MAZAL, G. et al. Effect of somatic cell count on prato cheese composition. Journal of Dairy Science, v. 90, n. 2, p. 630-636, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Mazal, G., Vianna, P. C. B., Santos, M. V. dos, & Gigante, M. L. (2007). Effect of somatic cell count on prato cheese composition. Journal of Dairy Science, 90( 2), 630-636. doi:10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X
    • NLM

      Mazal G, Vianna PCB, Santos MV dos, Gigante ML. Effect of somatic cell count on prato cheese composition [Internet]. Journal of Dairy Science. 2007 ; 90( 2): 630-636.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X
    • Vancouver

      Mazal G, Vianna PCB, Santos MV dos, Gigante ML. Effect of somatic cell count on prato cheese composition [Internet]. Journal of Dairy Science. 2007 ; 90( 2): 630-636.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(07)71545-X
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: CÉLULAS, LEITE

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    • ABNT

      BARBANO, D. M. e MA, Y. e SANTOS, Marcos Veiga dos. Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life. Journal of Dairy Science, v. 89, p. E15-E19, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Barbano, D. M., Ma, Y., & Santos, M. V. dos. (2006). Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life. Journal of Dairy Science, 89, E15-E19. doi:10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8
    • NLM

      Barbano DM, Ma Y, Santos MV dos. Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life [Internet]. Journal of Dairy Science. 2006 ; 89 E15-E19.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8
    • Vancouver

      Barbano DM, Ma Y, Santos MV dos. Influence of raw milk quality on fluid milk shelf life [Internet]. Journal of Dairy Science. 2006 ; 89 E15-E19.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(06)72360-8
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Assunto: LEITE (CONTROLE;QUALIDADE;ANÁLISE;QUÍMICA)

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos et al. Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk. Journal of Dairy Science, v. 86, p. 1601-1607, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Ma, Y., Caplan, Z., & Barbano, D. M. (2003). Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk. Journal of Dairy Science, 86, 1601-1607. doi:10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • NLM

      Santos MV dos, Ma Y, Caplan Z, Barbano DM. Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1601-1607.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Ma Y, Caplan Z, Barbano DM. Sensory threshold of off-flavors caused by proteolysis and lipolysis in milk [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1601-1607.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITE (QUALIDADE), PASTEURIZAÇÃO

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    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos e MA, Y. e BARBANO, D. M. Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage. Journal of Dairy Science, v. 86, p. 2491-2503, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Ma, Y., & Barbano, D. M. (2003). Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage. Journal of Dairy Science, 86, 2491-2503. doi:10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • NLM

      Santos MV dos, Ma Y, Barbano DM. Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 2491-2503.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Ma Y, Barbano DM. Effect of somatic cell count on proteolysis and lipolysis in pasteurized fluid milk during shelf-life storage [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 2491-2503.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73745-X
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITE (ARMAZENAGEM), GÁS CARBÔNICO (EFEITOS)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MA, Y. e BARBANO, D. M. e SANTOS, Marcos Veiga dos. Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC. Journal of Dairy Science, v. 86, p. 1616-1631, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Ma, Y., Barbano, D. M., & Santos, M. V. dos. (2003). Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC. Journal of Dairy Science, 86, 1616-1631. doi:10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3
    • NLM

      Ma Y, Barbano DM, Santos MV dos. Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1616-1631.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3
    • Vancouver

      Ma Y, Barbano DM, Santos MV dos. Effect of CO2 addition to raw milk on proteolysis and lipolysis at 4 ºC [Internet]. Journal of Dairy Science. 2003 ; 86 1616-1631.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(03)73747-3
  • Source: Journal of Dairy Science. Conference titles: Meeting of the American Dairy Science Association. Unidade: FMVZ

    Subjects: BOVINOS, INOCULAÇÃO, BACTÉRIAS, LEITE (PRODUÇÃO)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAGALHÃES, V. J. et al. Effects of microbial inoculation of alfalfa haylage on milk production of dairy cows. Journal of Dairy Science. Lancaster: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 maio 2024. , 2002
    • APA

      Magalhães, V. J., Manginelli, S., Meyer, P. M., & Rodrigues, P. H. M. (2002). Effects of microbial inoculation of alfalfa haylage on milk production of dairy cows. Journal of Dairy Science. Lancaster: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Magalhães VJ, Manginelli S, Meyer PM, Rodrigues PHM. Effects of microbial inoculation of alfalfa haylage on milk production of dairy cows. Journal of Dairy Science. 2002 ; 85 277.[citado 2024 maio 29 ]
    • Vancouver

      Magalhães VJ, Manginelli S, Meyer PM, Rodrigues PHM. Effects of microbial inoculation of alfalfa haylage on milk production of dairy cows. Journal of Dairy Science. 2002 ; 85 277.[citado 2024 maio 29 ]
  • Source: Journal of Dairy Science. Conference titles: Meeting of the American Dairy Science Association. Unidade: FMVZ

    Subjects: LEITE, NUTRIÇÃO (FATORES), QUÍMICA INORGÂNICA

    How to cite
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    • ABNT

      MEYER, Paula Marques et al. Non-nutritional factors that influence milk urea nitrogen concentration. Journal of Dairy Science. Lancaster: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 maio 2024. , 2002
    • APA

      Meyer, P. M., Machado, P. F., Coldebella, A., Corassin, C. H., Cassoli, L. D., & Rodrigues, P. H. M. (2002). Non-nutritional factors that influence milk urea nitrogen concentration. Journal of Dairy Science. Lancaster: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Meyer PM, Machado PF, Coldebella A, Corassin CH, Cassoli LD, Rodrigues PHM. Non-nutritional factors that influence milk urea nitrogen concentration. Journal of Dairy Science. 2002 ; 85 304.[citado 2024 maio 29 ]
    • Vancouver

      Meyer PM, Machado PF, Coldebella A, Corassin CH, Cassoli LD, Rodrigues PHM. Non-nutritional factors that influence milk urea nitrogen concentration. Journal of Dairy Science. 2002 ; 85 304.[citado 2024 maio 29 ]
  • Source: Journal of Dairy Science. Conference titles: Meeting of the American Dairy Science Association. Unidade: FMVZ

    Subjects: BOVINOS, DIGESTIBILIDADE, INOCULAÇÃO, ALFAFA

    How to cite
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    • ABNT

      MANGINELLI, Silvio et al. The effect of microbial inoculation of alfalfa haylage on ruminal and total digestibility in dry cows. Journal of Dairy Science. Lancaster: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 maio 2024. , 2002
    • APA

      Manginelli, S., Magalhães, V. J., Meyer, P. M., & Rodrigues, P. H. M. (2002). The effect of microbial inoculation of alfalfa haylage on ruminal and total digestibility in dry cows. Journal of Dairy Science. Lancaster: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Manginelli S, Magalhães VJ, Meyer PM, Rodrigues PHM. The effect of microbial inoculation of alfalfa haylage on ruminal and total digestibility in dry cows. Journal of Dairy Science. 2002 ; 85 277.[citado 2024 maio 29 ]
    • Vancouver

      Manginelli S, Magalhães VJ, Meyer PM, Rodrigues PHM. The effect of microbial inoculation of alfalfa haylage on ruminal and total digestibility in dry cows. Journal of Dairy Science. 2002 ; 85 277.[citado 2024 maio 29 ]
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidades: FMVZ, FCF

    Subjects: VITAMINAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SANTOS, Marcos Veiga dos et al. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows. Journal of Dairy Science, v. 84, n. 1, p. 134-139, 2001Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Santos, M. V. dos, Lima, F. R. de, Rodrigues, P. H. M., Barros, S. B. de M., & Laranja-da-Fonseca, L. F. (2001). Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows. Journal of Dairy Science, 84( 1), 134-139. doi:10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
    • NLM

      Santos MV dos, Lima FR de, Rodrigues PHM, Barros SB de M, Laranja-da-Fonseca LF. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2001 ; 84( 1): 134-139.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X
    • Vancouver

      Santos MV dos, Lima FR de, Rodrigues PHM, Barros SB de M, Laranja-da-Fonseca LF. Plasma ascorbate concentrations are not correlated with milk somatic cell count and metabolic profile in lactating and dry cows [Internet]. Journal of Dairy Science. 2001 ; 84( 1): 134-139.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(01)74461-X

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