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  • Source: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline Artigiani Lima e CRISTIANINI, Marcelo. Processamento de alimentos por métodos não convencionais. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). Processamento de alimentos por métodos não convencionais. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. Processamento de alimentos por métodos não convencionais. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. Processamento de alimentos por métodos não convencionais. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
  • Source: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: CINÉTICA QUÍMICA, OPERAÇÕES UNITÁRIAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, REAÇÕES QUÍMICAS

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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e IBARZ, Albert. Princípios de operações unitárias e cinética de reações. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., & Ibarz, A. (2018). Princípios de operações unitárias e cinética de reações. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED, Ibarz A. Princípios de operações unitárias e cinética de reações. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Augusto PED, Ibarz A. Princípios de operações unitárias e cinética de reações. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: ESALQ

    Subjects: REOLOGIA, TEXTURA, VISCOELASTICIDADE DAS ESTRUTURAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e MIANO, Alberto C e ROJAS, Meliza Lindsay. Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model. Journal of Texture Studies, v. 49, p. 121-128, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jtxs.12297. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Miano, A. C., & Rojas, M. L. (2018). Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model. Journal of Texture Studies, 49, 121-128. doi:10.1111/jtxs.12297
    • NLM

      Augusto PED, Miano AC, Rojas ML. Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model [Internet]. Journal of Texture Studies. 2018 ; 49 121-128.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12297
    • Vancouver

      Augusto PED, Miano AC, Rojas ML. Evaluating the Guo-Campanella viscoelastic model [Internet]. Journal of Texture Studies. 2018 ; 49 121-128.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jtxs.12297
  • Source: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Unidade: ESALQ

    Subjects: HIDROSTÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline A. L e CRISTIANINI, Marcelo. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Tradução . Chennai: Academic Press, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. In Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press. doi:10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press; 2018. [citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press; 2018. [citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: CÁLCIO, CINÉTICA, INIBIDORES DE ENZIMAS, PEROXIDASE, SUCOS DE FRUTAS

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    • ABNT

      KUBO, M. T. K et al. Peroxidase inactivation kinetics is affected by the addition of calcium chloride in fruit beverages. LWT - Food Science and Technology, v. 89, p. 610-616, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.045. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Rojas, M. L., Curet, S., Boillereaux, L., & Augusto, P. E. D. (2018). Peroxidase inactivation kinetics is affected by the addition of calcium chloride in fruit beverages. LWT - Food Science and Technology, 89, 610-616. doi:10.1016/j.lwt.2017.11.045
    • NLM

      Kubo MTK, Rojas ML, Curet S, Boillereaux L, Augusto PED. Peroxidase inactivation kinetics is affected by the addition of calcium chloride in fruit beverages [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 89 610-616.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.045
    • Vancouver

      Kubo MTK, Rojas ML, Curet S, Boillereaux L, Augusto PED. Peroxidase inactivation kinetics is affected by the addition of calcium chloride in fruit beverages [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 89 610-616.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2017.11.045
  • Source: Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety. Unidade: ESALQ

    Subjects: GRÃOS, HIDRATAÇÃO

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    • ABNT

      MIANO, Alberto Cláudio e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety, v. 17, n. 2, p. 352-370, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12328. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., & Augusto, P. E. D. (2018). The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety, 17( 2), 352-370. doi:10.1111/1541-4337.12328
    • NLM

      Miano AC, Augusto PED. The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements [Internet]. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety. 2018 ; 17( 2): 352-370.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12328
    • Vancouver

      Miano AC, Augusto PED. The Hydration of grains: a critical review from description of Phenomena to process improvements [Internet]. Comprehensive Reviews - Food Science & Food Safety. 2018 ; 17( 2): 352-370.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1541-4337.12328
  • Source: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONGELAMENTO, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO, REFRIGERAÇÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Refrigeração e congelamento. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D. (2018). Refrigeração e congelamento. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED. Refrigeração e congelamento. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Augusto PED. Refrigeração e congelamento. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALTA TEMPERATURA, FEIJÃO, ULTRASSOM, COZIMENTO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio e SABADOTI, Viviane Deroldo e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties. Journal of Food Engineering, v. 225, p. 53-61, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Sabadoti, V. D., & Augusto, P. E. D. (2018). Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties. Journal of Food Engineering, 225, 53-61. doi:10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015
    • NLM

      Miano AC, Sabadoti VD, Augusto PED. Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 225 53-61.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015
    • Vancouver

      Miano AC, Sabadoti VD, Augusto PED. Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 225 53-61.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: VARIEDADES VEGETAIS, HIDRATAÇÃO, FEIJÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio et al. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics. Food Research International, v. 107, p. 182-194, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Saldaña, E., Campestrini, L. H., Chiorato, A. F., & Augusto, P. E. D. (2018). Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics. Food Research International, 107, 182-194. doi:10.1016/j.foodres.2018.02.030
    • NLM

      Miano AC, Saldaña E, Campestrini LH, Chiorato AF, Augusto PED. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics [Internet]. Food Research International. 2018 ; 107 182-194.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030
    • Vancouver

      Miano AC, Saldaña E, Campestrini LH, Chiorato AF, Augusto PED. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics [Internet]. Food Research International. 2018 ; 107 182-194.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030
  • Source: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: REDES NEURAIS, SUCOS DE FRUTAS, TECNOLOGIA DE MICRO-ONDAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KUBO, M. T. K et al. Artificial neural network for prediction of dielectric properties relevant to microwave processing of fruit juice. Journal of Food Process Engineering, p. 1-16, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.12815. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Curet, S., Augusto, P. E. D., & Boillereaux, L. (2018). Artificial neural network for prediction of dielectric properties relevant to microwave processing of fruit juice. Journal of Food Process Engineering, 1-16. doi:10.1111/jfpe.12815
    • NLM

      Kubo MTK, Curet S, Augusto PED, Boillereaux L. Artificial neural network for prediction of dielectric properties relevant to microwave processing of fruit juice [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-16.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12815
    • Vancouver

      Kubo MTK, Curet S, Augusto PED, Boillereaux L. Artificial neural network for prediction of dielectric properties relevant to microwave processing of fruit juice [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-16.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12815
  • Source: Blucher Chemical Engineering Proceedings. Conference titles: Congresso Brasileiro de Engenharia Química - COBEQ. Unidades: EP, ESALQ

    Subjects: AMIDO, ARGILAS, BABAÇU, BIOFILMES, MANDIOCA, PLÁSTICOS BIODEGRADÁVEIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MANIGLIA, Bianca Chieregato et al. Filmes biodegradáveis produzidos com diferentes fontes amiláceas e reforçados com Montmorillonita. Blucher Chemical Engineering Proceedings. São Paulo: Edgard Blucher. Disponível em: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0810. Acesso em: 09 jul. 2024. , 2018
    • APA

      Maniglia, B. C., La Fuente Arias, C. I., Augusto, P. E. D., & Tadini, C. C. (2018). Filmes biodegradáveis produzidos com diferentes fontes amiláceas e reforçados com Montmorillonita. Blucher Chemical Engineering Proceedings. São Paulo: Edgard Blucher. doi:10.5151/cobeq2018-PT.0810
    • NLM

      Maniglia BC, La Fuente Arias CI, Augusto PED, Tadini CC. Filmes biodegradáveis produzidos com diferentes fontes amiláceas e reforçados com Montmorillonita [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 206-209.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0810
    • Vancouver

      Maniglia BC, La Fuente Arias CI, Augusto PED, Tadini CC. Filmes biodegradáveis produzidos com diferentes fontes amiláceas e reforçados com Montmorillonita [Internet]. Blucher Chemical Engineering Proceedings. 2018 ; 1( 5): 206-209.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.5151/cobeq2018-PT.0810
  • Source: Food Chemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: GOIABA, SUCOS DE FRUTAS, ULTRASSOM

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPOLI, Stephanie Suarez et al. Ultrasound processing of guava juice: effect on structure, physical properties and lycopene in vitro accessibility. Food Chemistry, v. 268, p. 594-601, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.127. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Campoli, S. S., Rojas, M. L., Amaral, J. E. P. G. do, Canniatti-Brazaca, S. G., & Augusto, P. E. D. (2018). Ultrasound processing of guava juice: effect on structure, physical properties and lycopene in vitro accessibility. Food Chemistry, 268, 594-601. doi:10.1016/j.foodchem.2018.06.127
    • NLM

      Campoli SS, Rojas ML, Amaral JEPG do, Canniatti-Brazaca SG, Augusto PED. Ultrasound processing of guava juice: effect on structure, physical properties and lycopene in vitro accessibility [Internet]. Food Chemistry. 2018 ; 268 594-601.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.127
    • Vancouver

      Campoli SS, Rojas ML, Amaral JEPG do, Canniatti-Brazaca SG, Augusto PED. Ultrasound processing of guava juice: effect on structure, physical properties and lycopene in vitro accessibility [Internet]. Food Chemistry. 2018 ; 268 594-601.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.127
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABÓBORA, CINÉTICA, ETANOL, SECAGEM DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS, Meliza Lindsay e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Ethanol pre-treatment improves vegetable drying and rehydration: kinetics, mechanisms and impact on viscoelastic properties. Journal of Food Engineering, v. 233, p. 17-27, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.03.028. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2018). Ethanol pre-treatment improves vegetable drying and rehydration: kinetics, mechanisms and impact on viscoelastic properties. Journal of Food Engineering, 233, 17-27. doi:10.1016/j.jfoodeng.2018.03.028
    • NLM

      Rojas ML, Augusto PED. Ethanol pre-treatment improves vegetable drying and rehydration: kinetics, mechanisms and impact on viscoelastic properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 233 17-27.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.03.028
    • Vancouver

      Rojas ML, Augusto PED. Ethanol pre-treatment improves vegetable drying and rehydration: kinetics, mechanisms and impact on viscoelastic properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 233 17-27.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.03.028
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, MANDIOQUINHA-SALSA, RAIZ

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASTANHA, Nanci et al. Structure and properties of starches from Arracacha ( Arracacia xanthorrhiza ) roots. International Journal of Biological Macromolecules, v. 117, p. 1029-1038, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.06.015. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Castanha, N., Villar, J., Matta Junior, M. D. da, Anjos, C. B. P. dos, & Augusto, P. E. D. (2018). Structure and properties of starches from Arracacha ( Arracacia xanthorrhiza ) roots. International Journal of Biological Macromolecules, 117, 1029-1038. doi:10.1016/j.ijbiomac.2018.06.015
    • NLM

      Castanha N, Villar J, Matta Junior MD da, Anjos CBP dos, Augusto PED. Structure and properties of starches from Arracacha ( Arracacia xanthorrhiza ) roots [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2018 ; 117 1029-1038.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.06.015
    • Vancouver

      Castanha N, Villar J, Matta Junior MD da, Anjos CBP dos, Augusto PED. Structure and properties of starches from Arracacha ( Arracacia xanthorrhiza ) roots [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2018 ; 117 1029-1038.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.06.015
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: FEIJÃO, ULTRASSOM, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, NUTRIENTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO A. C, e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains. Food Research International, v. 106, p. 928-935, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Miano A. C,, & Augusto, P. E. D. (2018). The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains. Food Research International, 106, 928-935. doi:10.1016/j.foodres.2018.02.006
    • NLM

      Miano A. C, Augusto PED. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains [Internet]. Food Research International. 2018 ; 106 928-935.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
    • Vancouver

      Miano A. C, Augusto PED. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains [Internet]. Food Research International. 2018 ; 106 928-935.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ABÓBORA, ÁGUA, HIDRATAÇÃO, SECAGEM DE ALIMENTOS, TRANSPORTE DE MASSA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS, Meliza Lindsay e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin. LWT - Food Science and Technology, v. 93, p. 102-108, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.03.031. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2018). Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin. LWT - Food Science and Technology, 93, 102-108. doi:10.1016/j.lwt.2018.03.031
    • NLM

      Rojas ML, Augusto PED. Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 93 102-108.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.03.031
    • Vancouver

      Rojas ML, Augusto PED. Microstructure elements affect the mass transfer in foods: the case of convective drying and rehydration of pumpkin [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2018 ; 93 102-108.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.03.031
  • Source: Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e SOARES, Beatriz M. C e CASTANHA, Nanci. Conventional technologies of food preservation. Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Soares, B. M. C., & Castanha, N. (2018). Conventional technologies of food preservation. In Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7
    • NLM

      Augusto PED, Soares BMC, Castanha N. Conventional technologies of food preservation [Internet]. In: Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7
    • Vancouver

      Augusto PED, Soares BMC, Castanha N. Conventional technologies of food preservation [Internet]. In: Innovative technologies for food preservation: inactivation of spoilage and pathogenic microorganisms. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-811031-7.00001-7
  • Source: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, FEIJÃO, OZÔNIO, HIDRATAÇÃO, COMPOSTOS FENÓLICOS, MICOTOXINAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ALEXANDRE, A. P. S et al. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity. Journal of Food Process Engineering, p. 1-6, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Alexandre, A. P. S., Miano, A. C., Brandão, T. R. S., Miller, F. A., Fundo, J. F., Domingues, M. A. C., et al. (2018). Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity. Journal of Food Process Engineering, 1-6. doi:10.1111/jfpe.12893
    • NLM

      Alexandre APS, Miano AC, Brandão TRS, Miller FA, Fundo JF, Domingues MAC, Silva CLM, Augusto PED. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-6.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893
    • Vancouver

      Alexandre APS, Miano AC, Brandão TRS, Miller FA, Fundo JF, Domingues MAC, Silva CLM, Augusto PED. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-6.[citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893
  • Source: Princípios de tecnologia de alimentos. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO CALOR, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    How to cite
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    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Processo térmico. Princípios de tecnologia de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: Atheneu, 2018. . . Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2018). Processo térmico. In Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu.
    • NLM

      Augusto PED, Cristianini M. Processo térmico. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
    • Vancouver

      Augusto PED, Cristianini M. Processo térmico. In: Princípios de tecnologia de alimentos. Rio de Janeiro: Atheneu; 2018. [citado 2024 jul. 09 ]
  • Source: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Unidade: ESALQ

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, HIDROSTÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline A. L e CRISTIANINI, Marcelo. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5. Acesso em: 09 jul. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. In Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/C2014-0-02764-5
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 jul. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5

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