Filtros : "FCF003" "Congresso Brasileiro de Microbiologia" Removidos: "IQ009" "STREPTOCOCCUS" "ny" "SVOI" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, ACEROLA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Cuevas-Tena, M., Souza, C. B. de, Zoetendal, E. G., Smidt, H., Venema, K., & Saad, S. M. I. (2017). Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vieira ADS, Cuevas-Tena M, Souza CB de, Zoetendal EG, Smidt H, Venema K, Saad SMI. Probiotic fermented soy beverage supplemented with acerola by-product increased beneficial bacteria in the tim-2 in vitro model containing microbiota of lean adults [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: MICROALGAS, BIOMASSA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATSUDO, Marcelo Chuei et al. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Matsudo, M. C., Muniz Junior, A. B., Bastos-Inoue, C. H., Nunes, I. V. O., & Carvalho, J. C. M. de. (2017). Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS FUNCIONAIS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Battistini, C., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2017). Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Selection of starter and probiotic cultures for application in a blackberry probiotic fermented milk supplemented with beer’s industry by-product [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, EEL

    Subjects: BIOMASSA, HIDRÓLISE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KLEINGESINDS, Eduardo Krebs et al. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Kleingesinds, E. K., Fernandes, T. F. M. da S., Pessoa Junior, A., & Rodrigues, R. de C. L. B. (2017). Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, ENZIMAS, ANTINEOPLÁSICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, Samuel Leite et al. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Cardoso, S. L., Souza, P. M., Freitas, M. M. de, Ferreira Filho, E. X., Pessoa Junior, A., & Magalhães, P. de O. e. (2017). Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Anti-inflammatory properties of water extracts of different fruit by-products and their effect on the adhesion of Streptococcus thermophilus TH-4 and the probiotic Lactobacillus rhamnosus LGG to Caco-2 cells [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Bedani R, LeBlanc A de M de, LeBlanc JG, Saad SMI. Water extracts of fruit by-products improve growth and folate production by starter and probiotic microorganisms [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS NATURAIS, PEPTÍDEOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de e PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: SOROS, LEITE, ESPOROS BACTERIANOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTO, Évellin do Espirito et al. Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Santo, É. do E., Lousada, M. E. G., Lenhardt, E. H., & Ishii, M. (2017). Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Santo É do E, Lousada MEG, Lenhardt EH, Ishii M. Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Santo É do E, Lousada MEG, Lenhardt EH, Ishii M. Production of B. atrophaeus ATCC 9372 spores using whey as an alternative media [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Influence of cooling temperature on viability and post-acidification of yoghurt cultures and Lactobacillus paracasei Lpc-37 in fermentend soy powder [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assunto: FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcelo Albuquerque Cavalcanti de et al. Impact of a culture media supplemented with fruit by-products on the folate production by starter and probiotic cultures. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Bedani, R., Vieira, A. D. S., Saad, S. M. I., & Leblanc, J. G. J. (2015). Impact of a culture media supplemented with fruit by-products on the folate production by starter and probiotic cultures. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Bedani R, Vieira ADS, Saad SMI, Leblanc JGJ. Impact of a culture media supplemented with fruit by-products on the folate production by starter and probiotic cultures [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Bedani R, Vieira ADS, Saad SMI, Leblanc JGJ. Impact of a culture media supplemented with fruit by-products on the folate production by starter and probiotic cultures [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FIBRAS NA DIETA, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Orange, Mango, and acerola by-products fermentation by Escherichia coli and Clostridium perfrigens: a preliminary test for the determination of their functional properties. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Albuquerque, M. A. C. de, Martins, B. T. C. R., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2015). Orange, Mango, and acerola by-products fermentation by Escherichia coli and Clostridium perfrigens: a preliminary test for the determination of their functional properties. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Vieira ADS, Albuquerque MAC de, Martins BTCR, Bedani R, Saad SMI. Orange, Mango, and acerola by-products fermentation by Escherichia coli and Clostridium perfrigens: a preliminary test for the determination of their functional properties [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Vieira ADS, Albuquerque MAC de, Martins BTCR, Bedani R, Saad SMI. Orange, Mango, and acerola by-products fermentation by Escherichia coli and Clostridium perfrigens: a preliminary test for the determination of their functional properties [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Assunto: BACTÉRIAS LÁTICAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FARINHA, Luiz Rogério Ludwig et al. Acidification kinetic and growth of Streptococcus thermophilus TA 040 and Lactococcus lactis CECT 4434 from whey. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Farinha, L. R. L., Piazentin, A. C., Oliveira, P., Souza, É. C. de, & Oliveira, R. P. de S. (2015). Acidification kinetic and growth of Streptococcus thermophilus TA 040 and Lactococcus lactis CECT 4434 from whey. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Farinha LRL, Piazentin AC, Oliveira P, Souza ÉC de, Oliveira RP de S. Acidification kinetic and growth of Streptococcus thermophilus TA 040 and Lactococcus lactis CECT 4434 from whey [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Farinha LRL, Piazentin AC, Oliveira P, Souza ÉC de, Oliveira RP de S. Acidification kinetic and growth of Streptococcus thermophilus TA 040 and Lactococcus lactis CECT 4434 from whey [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ESCHERICHIA COLI, SACCHAROMYCES, ANTINEOPLÁSICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TORRES, K. M et al. Purification by affinity chromatography (IMAC-NI) of L-asparaginase I of Saccharomyces cerevisiae expressed in Escherichia coli origami. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Torres, K. M., Schultz, L. S., Pillaca Pullo, O. S., Oliveira, M., Pessoa Junior, A., & Rangel-Yagui, C. de O. (2015). Purification by affinity chromatography (IMAC-NI) of L-asparaginase I of Saccharomyces cerevisiae expressed in Escherichia coli origami. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Torres KM, Schultz LS, Pillaca Pullo OS, Oliveira M, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. Purification by affinity chromatography (IMAC-NI) of L-asparaginase I of Saccharomyces cerevisiae expressed in Escherichia coli origami [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Torres KM, Schultz LS, Pillaca Pullo OS, Oliveira M, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. Purification by affinity chromatography (IMAC-NI) of L-asparaginase I of Saccharomyces cerevisiae expressed in Escherichia coli origami [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS, HIDRÓLISE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOGUEL, Ignacio Sanchez et al. Screening of yeasts from antarctic continent for L-asparaginase production. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Moguel, I. S., Pillaca Pullo, O. S., Sette, L. D., & Pessoa Junior, A. (2015). Screening of yeasts from antarctic continent for L-asparaginase production. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Moguel IS, Pillaca Pullo OS, Sette LD, Pessoa Junior A. Screening of yeasts from antarctic continent for L-asparaginase production [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Moguel IS, Pillaca Pullo OS, Sette LD, Pessoa Junior A. Screening of yeasts from antarctic continent for L-asparaginase production [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: SACCHAROMYCES, ENZIMAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PILLACA PULLO, Omar Santiago et al. Study of the induction time of L-asparaginase ll from Saccharomyces cerevisiae expressed in Pichia pastoris ('Mut POT. s'). 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Pillaca Pullo, O. S., Moguel, I. S., Pimenta, M. V., Torres, K. M., Pessoa Junior, A., & Vitolo, M. (2015). Study of the induction time of L-asparaginase ll from Saccharomyces cerevisiae expressed in Pichia pastoris ('Mut POT. s'). In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Pillaca Pullo OS, Moguel IS, Pimenta MV, Torres KM, Pessoa Junior A, Vitolo M. Study of the induction time of L-asparaginase ll from Saccharomyces cerevisiae expressed in Pichia pastoris ('Mut POT. s') [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Pillaca Pullo OS, Moguel IS, Pimenta MV, Torres KM, Pessoa Junior A, Vitolo M. Study of the induction time of L-asparaginase ll from Saccharomyces cerevisiae expressed in Pichia pastoris ('Mut POT. s') [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, VITAMINAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcelo Albuquerque Cavalcanti de et al. Folate production by starter and probiotic cultures using a culture media supplemented with amaranth flour, mango and okara by-products. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Bedani, R., Vieira, A. D. S., Saad, S. M. I., & Leblanc, J. G. J. (2015). Folate production by starter and probiotic cultures using a culture media supplemented with amaranth flour, mango and okara by-products. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Bedani R, Vieira ADS, Saad SMI, Leblanc JGJ. Folate production by starter and probiotic cultures using a culture media supplemented with amaranth flour, mango and okara by-products [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Bedani R, Vieira ADS, Saad SMI, Leblanc JGJ. Folate production by starter and probiotic cultures using a culture media supplemented with amaranth flour, mango and okara by-products [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FUNGOS, BIOPROCESSOS, BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAINARDI, Pedro H et al. Laccase production by marine-derived filamentous fungus Peniophora sp. CBMAI 1063 in different bioreactors. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Mainardi, P. H., Feitosa, V. A., Bonugli-Santos, R. C., Pessoa Junior, A., & Sette, L. D. (2015). Laccase production by marine-derived filamentous fungus Peniophora sp. CBMAI 1063 in different bioreactors. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Mainardi PH, Feitosa VA, Bonugli-Santos RC, Pessoa Junior A, Sette LD. Laccase production by marine-derived filamentous fungus Peniophora sp. CBMAI 1063 in different bioreactors [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Mainardi PH, Feitosa VA, Bonugli-Santos RC, Pessoa Junior A, Sette LD. Laccase production by marine-derived filamentous fungus Peniophora sp. CBMAI 1063 in different bioreactors [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões et al. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 07 jul. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S., Perina, N. P., Bogsan, C. S. B., & Oliveira, M. N. de. (2015). Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Silva TMS, Perina NP, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Silva TMS, Perina NP, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Whey addition in dairy products beneficially affects the viability of Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 jul. 07 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024