Thermal resistance of Bacillus atrophaeus spores cultivated in orange residues media (2015)
Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF
Subjects: BAGAÇOS, LARANJA, RESÍDUOS AGRÍCOLAS
ABNT
LENHARDT, Elizandra Hertel et al. Thermal resistance of Bacillus atrophaeus spores cultivated in orange residues media. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 25 set. 2024.APA
Lenhardt, E. H., Santo, E. E., Vessoni Penna, T. C., & Ishii, M. (2015). Thermal resistance of Bacillus atrophaeus spores cultivated in orange residues media. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmNLM
Lenhardt EH, Santo EE, Vessoni Penna TC, Ishii M. Thermal resistance of Bacillus atrophaeus spores cultivated in orange residues media [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 set. 25 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htmVancouver
Lenhardt EH, Santo EE, Vessoni Penna TC, Ishii M. Thermal resistance of Bacillus atrophaeus spores cultivated in orange residues media [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 set. 25 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm