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  • Source: Plant Foods for Human Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES (CAPACIDADE), FLAVONÓIDES

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    • ABNT

      PINTO, Márcia da Silva e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Bioactive compounds and antioxidant capacity of strawberry jams. Plant Foods for Human Nutrition, v. 62, n. 3, p. 127-131, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11130-007-0052-x. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Pinto, M. da S., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2007). Bioactive compounds and antioxidant capacity of strawberry jams. Plant Foods for Human Nutrition, 62( 3), 127-131. doi:10.1007/s11130-007-0052-x
    • NLM

      Pinto M da S, Lajolo FM, Genovese MI. Bioactive compounds and antioxidant capacity of strawberry jams [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2007 ; 62( 3): 127-131.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-007-0052-x
    • Vancouver

      Pinto M da S, Lajolo FM, Genovese MI. Bioactive compounds and antioxidant capacity of strawberry jams [Internet]. Plant Foods for Human Nutrition. 2007 ; 62( 3): 127-131.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11130-007-0052-x
  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      BROINIZI, Priscila Regina Bolelli et al. Avaliação da atividade antioxidante dos compostos fenólicos naturalmente presentes em subprodutos dp pseudofruto de caju (Anacardium occidentale L.). Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 27, n. 4, p. 902-908, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000400035. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Broinizi, P. R. B., Andrade-Wartha, E. R. S. de, Silva, A. M. de O. e, Novoa, A. de J. V., Torres, R. P., Azeredo, H. M. C. de, et al. (2007). Avaliação da atividade antioxidante dos compostos fenólicos naturalmente presentes em subprodutos dp pseudofruto de caju (Anacardium occidentale L.). Ciência e Tecnologia de Alimentos, 27( 4), 902-908. doi:10.1590/s0101-20612007000400035
    • NLM

      Broinizi PRB, Andrade-Wartha ERS de, Silva AM de O e, Novoa A de JV, Torres RP, Azeredo HMC de, Alves RE, Mancini-Filho J. Avaliação da atividade antioxidante dos compostos fenólicos naturalmente presentes em subprodutos dp pseudofruto de caju (Anacardium occidentale L.) [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2007 ; 27( 4): 902-908.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000400035
    • Vancouver

      Broinizi PRB, Andrade-Wartha ERS de, Silva AM de O e, Novoa A de JV, Torres RP, Azeredo HMC de, Alves RE, Mancini-Filho J. Avaliação da atividade antioxidante dos compostos fenólicos naturalmente presentes em subprodutos dp pseudofruto de caju (Anacardium occidentale L.) [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2007 ; 27( 4): 902-908.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612007000400035
  • Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: FCF

    Subjects: CÁLCIO, CAJU, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FIGUEIREDO, Raimundo Wilane de et al. Qualidade de pedúnculos de caju submetidos à aplicação pós-colheita de cálcio e armazenados sob refrigeração. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 42, n. 4, p. 475-482, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2007000400004. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Figueiredo, R. W. de, Lajolo, F. M., Alves, R. E., Filgueiras, H. A. C., Maia, G. A., & Sousa, P. H. M. de. (2007). Qualidade de pedúnculos de caju submetidos à aplicação pós-colheita de cálcio e armazenados sob refrigeração. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 42( 4), 475-482. doi:10.1590/s0100-204x2007000400004
    • NLM

      Figueiredo RW de, Lajolo FM, Alves RE, Filgueiras HAC, Maia GA, Sousa PHM de. Qualidade de pedúnculos de caju submetidos à aplicação pós-colheita de cálcio e armazenados sob refrigeração [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2007 ; 42( 4): 475-482.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2007000400004
    • Vancouver

      Figueiredo RW de, Lajolo FM, Alves RE, Filgueiras HAC, Maia GA, Sousa PHM de. Qualidade de pedúnculos de caju submetidos à aplicação pós-colheita de cálcio e armazenados sob refrigeração [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2007 ; 42( 4): 475-482.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-204x2007000400004
  • Source: Brazilian Journal of Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA, SALAME, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      RIBEIRO, Vinícius Buccelli et al. Serological and genetic diversity amongst Salmonella strains isolated in a salami processing line. Brazilian Journal of Microbiology, v. 38, n. 1, p. 178-182, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1517-83822007000100036. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Ribeiro, V. B., Andrigheto, C., Bersot, L. dos S., Barcellos, V. C., Reias, E. F., & Destro, M. T. (2007). Serological and genetic diversity amongst Salmonella strains isolated in a salami processing line. Brazilian Journal of Microbiology, 38( 1), 178-182. doi:10.1590/s1517-83822007000100036
    • NLM

      Ribeiro VB, Andrigheto C, Bersot L dos S, Barcellos VC, Reias EF, Destro MT. Serological and genetic diversity amongst Salmonella strains isolated in a salami processing line [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2007 ; 38( 1): 178-182.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822007000100036
    • Vancouver

      Ribeiro VB, Andrigheto C, Bersot L dos S, Barcellos VC, Reias EF, Destro MT. Serological and genetic diversity amongst Salmonella strains isolated in a salami processing line [Internet]. Brazilian Journal of Microbiology. 2007 ; 38( 1): 178-182.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1517-83822007000100036
  • Source: Letters in Applied Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, LISTERIA

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    • ABNT

      BAMBIRRA, Felipe H. S et al. Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice. Letters in Applied Microbiology, v. n. p. 45, n. 6, p. 663-667, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Bambirra, F. H. S., Lima, K. G. C., Franco, B. D. G. de M., Cara, D. C., Nardi, R. M. D., Barbosa, F. H. F., & Nicoli, J. R. (2007). Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice. Letters in Applied Microbiology, n. p. 45( 6), 663-667. doi:10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x
    • NLM

      Bambirra FHS, Lima KGC, Franco BDG de M, Cara DC, Nardi RMD, Barbosa FHF, Nicoli JR. Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2007 ; n. p. 45( 6): 663-667.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x
    • Vancouver

      Bambirra FHS, Lima KGC, Franco BDG de M, Cara DC, Nardi RMD, Barbosa FHF, Nicoli JR. Protective effect of Lactobacillus sakei 2a against experimental challenge with Listeria monocytogenes in gnotobiotic mice [Internet]. Letters in Applied Microbiology. 2007 ; n. p. 45( 6): 663-667.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1472-765X.2007.02250.x
  • Source: In Vitro Cellular & Developmental Biology Animal. Conference titles: In Vitro Biology Meeting. Unidades: FCF, IB

    Assunto: BIOLOGIA CELULAR

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    • ABNT

      FRESCHI, Luciano et al. Influence of water stress-induced abscisic acid accumulation on the 'C IND. 3'-CAM transition in pineapple plants. In Vitro Cellular & Developmental Biology Animal. New York: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 10 nov. 2024. , 2007
    • APA

      Freschi, L., Rodrigues, M. A., Purgatto, E., & Mercier, H. (2007). Influence of water stress-induced abscisic acid accumulation on the 'C IND. 3'-CAM transition in pineapple plants. In Vitro Cellular & Developmental Biology Animal. New York: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Freschi L, Rodrigues MA, Purgatto E, Mercier H. Influence of water stress-induced abscisic acid accumulation on the 'C IND. 3'-CAM transition in pineapple plants. In Vitro Cellular & Developmental Biology Animal. 2007 ; 43 S60-S61 res. p-2056.[citado 2024 nov. 10 ]
    • Vancouver

      Freschi L, Rodrigues MA, Purgatto E, Mercier H. Influence of water stress-induced abscisic acid accumulation on the 'C IND. 3'-CAM transition in pineapple plants. In Vitro Cellular & Developmental Biology Animal. 2007 ; 43 S60-S61 res. p-2056.[citado 2024 nov. 10 ]
  • Source: Life Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: AMINOÁCIDOS, COMPOSIÇÃO CORPORAL, INSULINA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DONATO JUNIOR, José et al. Effects of leucine and phenylalanine supplementation during intermittent periods of food restriction and refeeding in adult rats. Life Sciences, v. 81, n. 1, p. 31-39, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2007.04.015. Acesso em: 10 nov. 2024.
    • APA

      Donato Junior, J., Pedrosa, R. G., Araújo Júnior, J. A. de, Pires, I. S. de O., & Tirapegui, J. (2007). Effects of leucine and phenylalanine supplementation during intermittent periods of food restriction and refeeding in adult rats. Life Sciences, 81( 1), 31-39. doi:10.1016/j.lfs.2007.04.015
    • NLM

      Donato Junior J, Pedrosa RG, Araújo Júnior JA de, Pires IS de O, Tirapegui J. Effects of leucine and phenylalanine supplementation during intermittent periods of food restriction and refeeding in adult rats [Internet]. Life Sciences. 2007 ; 81( 1): 31-39.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2007.04.015
    • Vancouver

      Donato Junior J, Pedrosa RG, Araújo Júnior JA de, Pires IS de O, Tirapegui J. Effects of leucine and phenylalanine supplementation during intermittent periods of food restriction and refeeding in adult rats [Internet]. Life Sciences. 2007 ; 81( 1): 31-39.[citado 2024 nov. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2007.04.015

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