Filtros : "Universidade Estadual de Londrina (UEL)" "Shimokomaki, Massami" Removidos: "HSA" "Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP)" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: FRANGOS DE CORTE, COLÁGENO, CARNES E DERIVADOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARCHI, Denis Fabricio et al. Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 62, p. 1-12, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019180119. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Marchi, D. F., Beteto, F. M., Almeida, G. R. dos S., Soares, A. L., Hernandez-Blazquez, F. J., Ida, E. I., & Shimokomaki, M. (2019). Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat. Brazilian Archives of Biology and Technology, 62, 1-12. doi:10.1590/1678-4324-2019180119
    • NLM

      Marchi DF, Beteto FM, Almeida GR dos S, Soares AL, Hernandez-Blazquez FJ, Ida EI, Shimokomaki M. Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2019 ; 62 1-12.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019180119
    • Vancouver

      Marchi DF, Beteto FM, Almeida GR dos S, Soares AL, Hernandez-Blazquez FJ, Ida EI, Shimokomaki M. Biochemical and utralmicroscopic evaluation of myofibril proteins and collagen during ageing in broiler chicken pse (pale, sof, exudative) meat [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2019 ; 62 1-12.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019180119
  • Source: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Unidade: FMVZ

    Subjects: MICROSCOPIA, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SHIMOKOMAKI, Massami et al. Meat and meat products microstructure and their eating quality. Current microscopy contributions to advances in science and technology. Tradução . Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2012. . Disponível em: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Shimokomaki, M., Ida, E. I., Kato, T., Pedrão, M. R., Coró, F. A. G., & Hernandez-Blazquez, F. J. (2012). Meat and meat products microstructure and their eating quality. In Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
    • NLM

      Shimokomaki M, Ida EI, Kato T, Pedrão MR, Coró FAG, Hernandez-Blazquez FJ. Meat and meat products microstructure and their eating quality [Internet]. In: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo; 2012. [citado 2024 set. 07 ] Available from: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
    • Vancouver

      Shimokomaki M, Ida EI, Kato T, Pedrão MR, Coró FAG, Hernandez-Blazquez FJ. Meat and meat products microstructure and their eating quality [Internet]. In: Current microscopy contributions to advances in science and technology. Badajoz: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo; 2012. [citado 2024 set. 07 ] Available from: http://www.formatex.info/microscopy5/book/486-495.pdf
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL (AVALIAÇÃO), QUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NEGRÃO, Carolina C. et al. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality. Food Chemistry, v. 90, n. 4, p. 579-583, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.05.017. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Negrão, C. C., Mizubuti, I. Y., Morita, M. C., Colli, C., Ida, E. I., & Shimokomaki, M. (2004). Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality. Food Chemistry, 90( 4), 579-583. doi:10.1016/j.foodchem.2004.05.017
    • NLM

      Negrão CC, Mizubuti IY, Morita MC, Colli C, Ida EI, Shimokomaki M. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality [Internet]. Food Chemistry. 2004 ; 90( 4): 579-583.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.05.017
    • Vancouver

      Negrão CC, Mizubuti IY, Morita MC, Colli C, Ida EI, Shimokomaki M. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality [Internet]. Food Chemistry. 2004 ; 90( 4): 579-583.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.05.017
  • Source: iCEF9. Conference titles: International Congress of Engineering and Food. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL (AVALIAÇÃO), QUÍMICA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIZUBUTI, Ivone Yurika et al. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality. 2004, Anais.. Montpellier: IAEF, 2004. . Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Mizubuti, I. Y., Negrão, C. C., Morita, M. C., Colli, C., Ida, E. I., & Shimokomaki, M. (2004). Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality. In iCEF9. Montpellier: IAEF.
    • NLM

      Mizubuti IY, Negrão CC, Morita MC, Colli C, Ida EI, Shimokomaki M. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality. iCEF9. 2004 ;[citado 2024 set. 07 ]
    • Vancouver

      Mizubuti IY, Negrão CC, Morita MC, Colli C, Ida EI, Shimokomaki M. Biological evaluation of mechanically deboned chicken meat protein quality. iCEF9. 2004 ;[citado 2024 set. 07 ]
  • Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: ANTIOXIDANTES, VITAMINA E, FRANGOS DE CORTE, SUPLEMENTOS ALIMENTARES PARA ANIMAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOARES, Adriana Lourenço et al. Synergism between dietary vitamin E and exogenous phytic acid in prevention of warmed-over flavour development in chicken breast meat, Pectoralis major M. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 47, n. 1, p. 57-62, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000100008. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Soares, A. L., Olivo, R., Shimokomaki, M., & Ida, E. I. (2004). Synergism between dietary vitamin E and exogenous phytic acid in prevention of warmed-over flavour development in chicken breast meat, Pectoralis major M. Brazilian Archives of Biology and Technology, 47( 1), 57-62. doi:10.1590/s1516-89132004000100008
    • NLM

      Soares AL, Olivo R, Shimokomaki M, Ida EI. Synergism between dietary vitamin E and exogenous phytic acid in prevention of warmed-over flavour development in chicken breast meat, Pectoralis major M. [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2004 ; 47( 1): 57-62.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000100008
    • Vancouver

      Soares AL, Olivo R, Shimokomaki M, Ida EI. Synergism between dietary vitamin E and exogenous phytic acid in prevention of warmed-over flavour development in chicken breast meat, Pectoralis major M. [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2004 ; 47( 1): 57-62.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000100008
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FMVZ

    Subjects: FOSFOLIPASES A, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, FRANGOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOARES, Adriana Lourenço et al. Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat. Journal of Food Biochemistry, v. 27, n. 4, p. 309-320, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Soares, A. L., Ida, E. I., Miyamoto, S., Hernandez-Blazquez, F. J., Olivo, R., Pinheiro, J. W., & Shimokomaki, M. (2003). Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat. Journal of Food Biochemistry, 27( 4), 309-320. doi:10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x
    • NLM

      Soares AL, Ida EI, Miyamoto S, Hernandez-Blazquez FJ, Olivo R, Pinheiro JW, Shimokomaki M. Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2003 ; 27( 4): 309-320.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x
    • Vancouver

      Soares AL, Ida EI, Miyamoto S, Hernandez-Blazquez FJ, Olivo R, Pinheiro JW, Shimokomaki M. Phospholipase A2 activity in poultry PSE, pale, soft, exudative, meat [Internet]. Journal of Food Biochemistry. 2003 ; 27( 4): 309-320.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1745-4514.2003.tb00285.x
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas/Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: ICB

    Assunto: HISTOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIRA, Giselda Macena e SHIMOKOMAKI, Massami e OLIVEIRA, Sérgio Ferreira de. Avaliação ultra-estrutural da carne de sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas/Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 35, n. 2, p. 227-230, 1999Tradução . . Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Lira, G. M., Shimokomaki, M., & Oliveira, S. F. de. (1999). Avaliação ultra-estrutural da carne de sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas/Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 35( 2), 227-230.
    • NLM

      Lira GM, Shimokomaki M, Oliveira SF de. Avaliação ultra-estrutural da carne de sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas/Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 1999 ; 35( 2): 227-230.[citado 2024 set. 07 ]
    • Vancouver

      Lira GM, Shimokomaki M, Oliveira SF de. Avaliação ultra-estrutural da carne de sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas/Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 1999 ; 35( 2): 227-230.[citado 2024 set. 07 ]
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, PROTEÍNAS, COLÁGENO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIRA, Giselda Macena e SHIMOKOMAKI, Massami e GIOIELLI, Luiz Antonio. Efeitos do processamento sobre a solubilização das frações protéicas (miofibrilares e colagenosa) e textura da carne-de-sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 35, n. 2, p. 237-244, 1999Tradução . . Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Lira, G. M., Shimokomaki, M., & Gioielli, L. A. (1999). Efeitos do processamento sobre a solubilização das frações protéicas (miofibrilares e colagenosa) e textura da carne-de-sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 35( 2), 237-244.
    • NLM

      Lira GM, Shimokomaki M, Gioielli LA. Efeitos do processamento sobre a solubilização das frações protéicas (miofibrilares e colagenosa) e textura da carne-de-sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 1999 ; 35( 2): 237-244.[citado 2024 set. 07 ]
    • Vancouver

      Lira GM, Shimokomaki M, Gioielli LA. Efeitos do processamento sobre a solubilização das frações protéicas (miofibrilares e colagenosa) e textura da carne-de-sol. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 1999 ; 35( 2): 237-244.[citado 2024 set. 07 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024