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ABNT
MORETTO, Lauro Domingos e STEPHANO, Marco Antônio. Métodos alternativos ao uso de animais em pesquisa reconhecidos no Brasil. . São Paulo: Limay. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2019
APA
Moretto, L. D., & Stephano, M. A. (2019). Métodos alternativos ao uso de animais em pesquisa reconhecidos no Brasil. São Paulo: Limay.
NLM
Moretto LD, Stephano MA. Métodos alternativos ao uso de animais em pesquisa reconhecidos no Brasil. 2019 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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Moretto LD, Stephano MA. Métodos alternativos ao uso de animais em pesquisa reconhecidos no Brasil. 2019 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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VIEIRA, Emanuele de Souza et al. Development of oleogels based on high oleic sunflower oil structured by sorbitan monostearate and Candelilla wax. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2018
APA
Vieira, E. de S., Sansón, M. D. S., Gioielli, L. A., & Ract, J. N. R. (2018). Development of oleogels based on high oleic sunflower oil structured by sorbitan monostearate and Candelilla wax. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Vieira E de S, Sansón MDS, Gioielli LA, Ract JNR. Development of oleogels based on high oleic sunflower oil structured by sorbitan monostearate and Candelilla wax. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 44 res. FCF084.[citado 2024 nov. 05 ]
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Vieira E de S, Sansón MDS, Gioielli LA, Ract JNR. Development of oleogels based on high oleic sunflower oil structured by sorbitan monostearate and Candelilla wax. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 44 res. FCF084.[citado 2024 nov. 05 ]
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VIEIRA, João Paulo Silva e MORETTO, Lauro Domingos e STEPHANO, Marco Antônio. História de ideais e conquistas. . São Paulo: Academia de Ciências Farmacêuticas do Brasil. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2018
APA
Vieira, J. P. S., Moretto, L. D., & Stephano, M. A. (2018). História de ideais e conquistas. São Paulo: Academia de Ciências Farmacêuticas do Brasil.
NLM
Vieira JPS, Moretto LD, Stephano MA. História de ideais e conquistas. 2018 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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Vieira JPS, Moretto LD, Stephano MA. História de ideais e conquistas. 2018 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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CARVALHO, Michelle Garcêz de e TENUTA FILHO, Alfredo e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Elaboração e aceitação sensorial de recheios de chocolate com ovo atomizado adicionado de antioxidantes naturais. 2018, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA, 2018. . Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Carvalho, M. G. de, Tenuta Filho, A., & Lannes, S. C. da S. (2018). Elaboração e aceitação sensorial de recheios de chocolate com ovo atomizado adicionado de antioxidantes naturais. In Anais. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA.
NLM
Carvalho MG de, Tenuta Filho A, Lannes SC da S. Elaboração e aceitação sensorial de recheios de chocolate com ovo atomizado adicionado de antioxidantes naturais. Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Carvalho MG de, Tenuta Filho A, Lannes SC da S. Elaboração e aceitação sensorial de recheios de chocolate com ovo atomizado adicionado de antioxidantes naturais. Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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SANSÓN, Marsia Dolores Serrano et al. Influência da interação entre cera de candelilla e monoestearato de sorbitana sobre a consistência de oleogéis. 2018, Anais.. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Óleos e Gorduras/SBOG, 2018. Disponível em: https://drive.google.com/file/d/1do1H7J7IFB82gAsA2jnNnsLxHiuI-Y6E/view. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Sansón, M. D. S., Vieira, E. de S., Gioielli, L. A., & Ract, J. N. R. (2018). Influência da interação entre cera de candelilla e monoestearato de sorbitana sobre a consistência de oleogéis. In Anais. Florianópolis: Sociedade Brasileira de Óleos e Gorduras/SBOG. Recuperado de https://drive.google.com/file/d/1do1H7J7IFB82gAsA2jnNnsLxHiuI-Y6E/view
NLM
Sansón MDS, Vieira E de S, Gioielli LA, Ract JNR. Influência da interação entre cera de candelilla e monoestearato de sorbitana sobre a consistência de oleogéis [Internet]. Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1do1H7J7IFB82gAsA2jnNnsLxHiuI-Y6E/view
Vancouver
Sansón MDS, Vieira E de S, Gioielli LA, Ract JNR. Influência da interação entre cera de candelilla e monoestearato de sorbitana sobre a consistência de oleogéis [Internet]. Anais. 2018 ;[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://drive.google.com/file/d/1do1H7J7IFB82gAsA2jnNnsLxHiuI-Y6E/view
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RICOLDI, Milla Sprone Tavares et al. Effects of the probiotic Bifidobacterium animalis subsp. lactis on the non-surgical treatment of periodontitis. A histomorphometric, microtomographic and immunohistochemical study in rats. Plos One, v. 12, n. 6, p. 1-15 art. e0179946, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0179946. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Ricoldi, M. S. T., Furlaneto, F. A. C., Oliveira, L. F. F., Teixeira, G. C., Pischiotini, J. P., Moreira, A. L. G., et al. (2017). Effects of the probiotic Bifidobacterium animalis subsp. lactis on the non-surgical treatment of periodontitis. A histomorphometric, microtomographic and immunohistochemical study in rats. Plos One, 12( 6), 1-15 art. e0179946. doi:10.1371/journal.pone.0179946
NLM
Ricoldi MST, Furlaneto FAC, Oliveira LFF, Teixeira GC, Pischiotini JP, Moreira ALG, Ervolino E, Oliveira MN de, Bogsan CSB, Salvador SL de S, Messora MR. Effects of the probiotic Bifidobacterium animalis subsp. lactis on the non-surgical treatment of periodontitis. A histomorphometric, microtomographic and immunohistochemical study in rats [Internet]. Plos One. 2017 ; 12( 6): 1-15 art. e0179946.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0179946
Vancouver
Ricoldi MST, Furlaneto FAC, Oliveira LFF, Teixeira GC, Pischiotini JP, Moreira ALG, Ervolino E, Oliveira MN de, Bogsan CSB, Salvador SL de S, Messora MR. Effects of the probiotic Bifidobacterium animalis subsp. lactis on the non-surgical treatment of periodontitis. A histomorphometric, microtomographic and immunohistochemical study in rats [Internet]. Plos One. 2017 ; 12( 6): 1-15 art. e0179946.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1371/journal.pone.0179946
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OLIVEIRA, Erica Aparecida de et al. Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of DM-1 compound toxicity in melanoma cells. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2017
APA
Oliveira, E. A. de, Lima, D. S. de, Cardozo, L. E., Souza, G. F. de, Souza, N. de, Alves-Fernandes, D. K., et al. (2017). Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of DM-1 compound toxicity in melanoma cells. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Oliveira EA de, Lima DS de, Cardozo LE, Souza GF de, Souza N de, Alves-Fernandes DK, Faião-Flores F, Quincoces JAP, Barros SB de M, Nakaya HTI, Monteiro G, Maria-Engler SS. Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of DM-1 compound toxicity in melanoma cells. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 9 res. WM-010.[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Oliveira EA de, Lima DS de, Cardozo LE, Souza GF de, Souza N de, Alves-Fernandes DK, Faião-Flores F, Quincoces JAP, Barros SB de M, Nakaya HTI, Monteiro G, Maria-Engler SS. Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of DM-1 compound toxicity in melanoma cells. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 9 res. WM-010.[citado 2024 nov. 05 ]
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TEIXEIRA, Carolina M et al. Effect of the interactions between sorbitan monosterate and candelilla wax on soybean oil gelation. 2017, Anais.. Urbana: American Oil Chemist's Society, 2017. . Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Teixeira, C. M., Sarau, T. V., Silva, R. C., Gioielli, L. A., & Ract, J. N. R. (2017). Effect of the interactions between sorbitan monosterate and candelilla wax on soybean oil gelation. In Program. Urbana: American Oil Chemist's Society.
NLM
Teixeira CM, Sarau TV, Silva RC, Gioielli LA, Ract JNR. Effect of the interactions between sorbitan monosterate and candelilla wax on soybean oil gelation. Program. 2017 ;[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Teixeira CM, Sarau TV, Silva RC, Gioielli LA, Ract JNR. Effect of the interactions between sorbitan monosterate and candelilla wax on soybean oil gelation. Program. 2017 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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OLIVEIRA, Érica Aparecida de et al. Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of a curcumin-analogue DM-1 toxicity in melanoma cells. Pharmacological Research, v. 125 parte. B, p. 178-187, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.phrs.2017.08.018. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Oliveira, É. A. de, Lima, D. S. de, Cardozo, L. E., Souza, G. F. de, Souza, N. de, Alves-Fernandes, D. K., et al. (2017). Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of a curcumin-analogue DM-1 toxicity in melanoma cells. Pharmacological Research, 125 parte. B, 178-187. doi:10.1016/j.phrs.2017.08.018
NLM
Oliveira ÉA de, Lima DS de, Cardozo LE, Souza GF de, Souza N de, Alves-Fernandes DK, Faião-Flores F, Quincoces JAP, Barros SB de M, Nakaya HTI, Monteiro G, Maria-Engler SS. Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of a curcumin-analogue DM-1 toxicity in melanoma cells [Internet]. Pharmacological Research. 2017 ; 125 parte. B 178-187.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.phrs.2017.08.018
Vancouver
Oliveira ÉA de, Lima DS de, Cardozo LE, Souza GF de, Souza N de, Alves-Fernandes DK, Faião-Flores F, Quincoces JAP, Barros SB de M, Nakaya HTI, Monteiro G, Maria-Engler SS. Toxicogenomic and bioinformatics platforms to identify key molecular mechanisms of a curcumin-analogue DM-1 toxicity in melanoma cells [Internet]. Pharmacological Research. 2017 ; 125 parte. B 178-187.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.phrs.2017.08.018
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ABNT
SÁ, Patrícia Blumer Zacarchenco Rodrigues de et al. Leites infantis. Processamento de leites de consumo. Tradução . Rio de Janeiro: Elsevier, 2016. . . Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Sá, P. B. Z. R. de, Alves, A. T. S. e, Oliveira, M. N. de, Bogsan, C. S. B., Guimarães, J. de T., Pimentel, T. C., et al. (2016). Leites infantis. In Processamento de leites de consumo. Rio de Janeiro: Elsevier.
NLM
Sá PBZR de, Alves ATS e, Oliveira MN de, Bogsan CSB, Guimarães J de T, Pimentel TC, Cruz AG da, Antunes AEC. Leites infantis. In: Processamento de leites de consumo. Rio de Janeiro: Elsevier; 2016. [citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Sá PBZR de, Alves ATS e, Oliveira MN de, Bogsan CSB, Guimarães J de T, Pimentel TC, Cruz AG da, Antunes AEC. Leites infantis. In: Processamento de leites de consumo. Rio de Janeiro: Elsevier; 2016. [citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
MATSUDO, Marcelo C et al. Use of acetate in fed-batch mixotrophic cultivation of Arthrospira platensis. Annals of Microbiology, v. 65, n. 3, p. 1721-1728, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13213-014-1011-z. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Matsudo, M. C., Moraes, F. A., Bezerra, R. P., Arashiro, R. E., Sato, S., & Carvalho, J. C. M. de. (2015). Use of acetate in fed-batch mixotrophic cultivation of Arthrospira platensis. Annals of Microbiology, 65( 3), 1721-1728. doi:10.1007/s13213-014-1011-z
NLM
Matsudo MC, Moraes FA, Bezerra RP, Arashiro RE, Sato S, Carvalho JCM de. Use of acetate in fed-batch mixotrophic cultivation of Arthrospira platensis [Internet]. Annals of Microbiology. 2015 ; 65( 3): 1721-1728.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13213-014-1011-z
Vancouver
Matsudo MC, Moraes FA, Bezerra RP, Arashiro RE, Sato S, Carvalho JCM de. Use of acetate in fed-batch mixotrophic cultivation of Arthrospira platensis [Internet]. Annals of Microbiology. 2015 ; 65( 3): 1721-1728.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13213-014-1011-z
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HARES JUNIOR, Sylvio Jorge e GIOIELLI, Luiz Antonio e VITOLO, Michele. Enzimatic conversion of triacylglycerols into mono and diacylglycerols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2015
APA
Hares Junior, S. J., Gioielli, L. A., & Vitolo, M. (2015). Enzimatic conversion of triacylglycerols into mono and diacylglycerols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Hares Junior SJ, Gioielli LA, Vitolo M. Enzimatic conversion of triacylglycerols into mono and diacylglycerols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 5 res. FCF006.[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Hares Junior SJ, Gioielli LA, Vitolo M. Enzimatic conversion of triacylglycerols into mono and diacylglycerols. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 5 res. FCF006.[citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
SANTOS, Clara Simone dos et al. Physicochemical properties of fat bases for the preparation of probiotic spreads and the viability of Bifidobacterium animalis Bb-12. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2015
APA
Santos, C. S. dos, Souza, C. H. B. de, Silva, R. C. da, Gioielli, L. A., Ract, J. N. R., & Saad, S. M. I. (2015). Physicochemical properties of fat bases for the preparation of probiotic spreads and the viability of Bifidobacterium animalis Bb-12. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Santos CS dos, Souza CHB de, Silva RC da, Gioielli LA, Ract JNR, Saad SMI. Physicochemical properties of fat bases for the preparation of probiotic spreads and the viability of Bifidobacterium animalis Bb-12. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 6 res. FCF007.[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Santos CS dos, Souza CHB de, Silva RC da, Gioielli LA, Ract JNR, Saad SMI. Physicochemical properties of fat bases for the preparation of probiotic spreads and the viability of Bifidobacterium animalis Bb-12. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 6 res. FCF007.[citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
SANTOS, Clara Simone dos et al. Development of fat bases from milk fat and palm olein blends for application in probiotic margarine. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 05 nov. 2024. , 2014
APA
Santos, C. S. dos, Souza, C. H. B. de, Silva, R. C. da, Gioielli, L. A., Ract, J. N. R., & Saad, S. M. I. (2014). Development of fat bases from milk fat and palm olein blends for application in probiotic margarine. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Santos CS dos, Souza CHB de, Silva RC da, Gioielli LA, Ract JNR, Saad SMI. Development of fat bases from milk fat and palm olein blends for application in probiotic margarine. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 41 res. FCF079.[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Santos CS dos, Souza CHB de, Silva RC da, Gioielli LA, Ract JNR, Saad SMI. Development of fat bases from milk fat and palm olein blends for application in probiotic margarine. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2014 ; 50 41 res. FCF079.[citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
COSTA, Jaqueline Piazentin et al. Estudo da incorporação de ácido caprílico em single cell oil rico em DHA por acidólise enzimática. 2014, Anais.. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa, 2014. . Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Costa, J. P., Mathias, D. K., Gioielli, L. A., & Ract, J. N. R. (2014). Estudo da incorporação de ácido caprílico em single cell oil rico em DHA por acidólise enzimática. In Resumos. São Paulo: USP/Pró-Reitoria de Pesquisa.
NLM
Costa JP, Mathias DK, Gioielli LA, Ract JNR. Estudo da incorporação de ácido caprílico em single cell oil rico em DHA por acidólise enzimática. Resumos. 2014 ;[citado 2024 nov. 05 ]
Vancouver
Costa JP, Mathias DK, Gioielli LA, Ract JNR. Estudo da incorporação de ácido caprílico em single cell oil rico em DHA por acidólise enzimática. Resumos. 2014 ;[citado 2024 nov. 05 ]
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ABNT
FLORENCE, Ana Carolina Rodrigues et al. Fatty acid profile, trans-octadecenoic, α-linolenic and conjugated linoleic acid contents differing in certified organic and conventional probiotic fermented milks. Food Chemistry, v. 135, n. 4, p. 2207-2214, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.07.026. Acesso em: 05 nov. 2024.
APA
Florence, A. C. R., Béal, C., Silva, R. C. da, Bogsan, C. S. B., Pilleggi, A. L. O. S., Gioielli, L. A., & Oliveira, M. N. de. (2012). Fatty acid profile, trans-octadecenoic, α-linolenic and conjugated linoleic acid contents differing in certified organic and conventional probiotic fermented milks. Food Chemistry, 135( 4), 2207-2214. doi:10.1016/j.foodchem.2012.07.026
NLM
Florence ACR, Béal C, Silva RC da, Bogsan CSB, Pilleggi ALOS, Gioielli LA, Oliveira MN de. Fatty acid profile, trans-octadecenoic, α-linolenic and conjugated linoleic acid contents differing in certified organic and conventional probiotic fermented milks [Internet]. Food Chemistry. 2012 ; 135( 4): 2207-2214.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.07.026
Vancouver
Florence ACR, Béal C, Silva RC da, Bogsan CSB, Pilleggi ALOS, Gioielli LA, Oliveira MN de. Fatty acid profile, trans-octadecenoic, α-linolenic and conjugated linoleic acid contents differing in certified organic and conventional probiotic fermented milks [Internet]. Food Chemistry. 2012 ; 135( 4): 2207-2214.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.07.026