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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 01 nov. 2024. , 2016
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2016). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
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MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Presence of respiratory viruses in equines in Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, v. 56, n. 3, p. 191-195, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0036-46652014000300002. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Mancini, D. A. P., Pereira, A. S. P., Mendonça, R. M. Z., Kawamoto, A. H. N., Alves, R. C. B., Pinto, J. R., et al. (2014). Presence of respiratory viruses in equines in Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, 56( 3), 191-195. doi:10.1590/S0036-46652014000300002
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Mancini DAP, Pereira ASP, Mendonça RMZ, Kawamoto AHN, Alves RCB, Pinto JR, Mori E, Richtzenhain LJ, Mancini-Filho J. Presence of respiratory viruses in equines in Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2014 ; 56( 3): 191-195.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652014000300002
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Mancini DAP, Pereira ASP, Mendonça RMZ, Kawamoto AHN, Alves RCB, Pinto JR, Mori E, Richtzenhain LJ, Mancini-Filho J. Presence of respiratory viruses in equines in Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2014 ; 56( 3): 191-195.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652014000300002
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MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, v. 54, n. 6, p. 311-314, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0036-46652012000600004. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Pereira, A. S. P., Kawamoto, A. H. N., Vannucchi, C. I., Pinto, J. R., et al. (2012). Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, 54( 6), 311-314. doi:10.1590/S0036-46652012000600004
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Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Kawamoto AHN, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2012 ; 54( 6): 311-314.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652012000600004
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Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pereira ASP, Kawamoto AHN, Vannucchi CI, Pinto JR, Mori E, Mancini-Filho J. Influenza viruses in adult dogs raised in rural and urban areas in the state of São Paulo, Brazil [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2012 ; 54( 6): 311-314.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0036-46652012000600004
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TRINDADE, Reginaldo Almeida da e MANCINI-FILHO, Jorge e VILLAVICENCIO, Anna Lucia Casanas Haasis. Effects of natural antioxidants on the lipid profile of electron beam-irradiated beef burgers. European Journal of Lipid Science and Technology, v. 111, n. 11, p. 1161-1168, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ejlt.200900146. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Trindade, R. A. da, Mancini-Filho, J., & Villavicencio, A. L. C. H. (2009). Effects of natural antioxidants on the lipid profile of electron beam-irradiated beef burgers. European Journal of Lipid Science and Technology, 111( 11), 1161-1168. doi:10.1002/ejlt.200900146
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Trindade RA da, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Effects of natural antioxidants on the lipid profile of electron beam-irradiated beef burgers [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2009 ; 111( 11): 1161-1168.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200900146
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MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Influenza virus and proteolytic bacteria co-infection in respiratory tract from individuals presenting respiratory manifestations. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo, v. 50, n. 1, p. 41-46, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0036-46652008000100009. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Mancini DAP, Alves RCB, Mendonça RMZ, Bellei NCJ, Carraro E, Machado AM de O, Pinto JR, Mancini-Filho J. Influenza virus and proteolytic bacteria co-infection in respiratory tract from individuals presenting respiratory manifestations [Internet]. Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo. 2008 ;50( 1): 41-46.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0036-46652008000100009
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Rodrigues JN, Torres RP, Mancini-Filho J, Gioielli LA. Physical and chemical properties of milkfat and phytosterol esters blends [Internet]. Food Research International. 2007 ; 40( 6): 748-755.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2007.01.004
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SABARENSE, Céphora Maria e GONÇALVES, Maria Inês de Almeida e MANCINI-FILHO, Jorge. Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy. European Journal of Lipid Science and Technology, v. 108, n. 5, p. 404-410, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/ejlt.200500300. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Sabarense, C. M., Gonçalves, M. I. de A., & Mancini-Filho, J. (2006). Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy. European Journal of Lipid Science and Technology, 108( 5), 404-410. doi:10.1002/ejlt.200500300
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Sabarense CM, Gonçalves MI de A, Mancini-Filho J. Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2006 ; 108( 5): 404-410.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200500300
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Sabarense CM, Gonçalves MI de A, Mancini-Filho J. Elaidic acid in rat liver identified by gas chromatography and nuclear magnetic resonance spectroscopy [Internet]. European Journal of Lipid Science and Technology. 2006 ; 108( 5): 404-410.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1002/ejlt.200500300
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GUERRA, Nonete Barbosa e MELO, Enayde de Almeida e MANCINI-FILHO, Jorge. Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract. Journal of Food Composition and Analysis, v. 18, n. 2-3, p. 193-199, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2003.12.006. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Guerra, N. B., Melo, E. de A., & Mancini-Filho, J. (2005). Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract. Journal of Food Composition and Analysis, 18( 2-3), 193-199. doi:10.1016/j.jfca.2003.12.006
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Guerra NB, Melo E de A, Mancini-Filho J. Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2005 ; 18( 2-3): 193-199.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2003.12.006
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Guerra NB, Melo E de A, Mancini-Filho J. Antioxidant compounds from coriander (Coriandrum sativum L.) etheric extract [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2005 ; 18( 2-3): 193-199.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2003.12.006
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MELO, Enayde de Almeida e MANCINI-FILHO, Jorge e GUERRA, Nonete Barbosa. Characterization of antioxidant compounds in aqueous coriander extract (Coriandrum sativum L.). Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie Food Science and Technology, v. 38, n. 1, p. 15-19, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.03.011. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Melo E de A, Mancini-Filho J, Guerra NB. Characterization of antioxidant compounds in aqueous coriander extract (Coriandrum sativum L.) [Internet]. Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie Food Science and Technology. 2004 ; 38( 1): 15-19.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.03.011
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SANIBAL, Elaine Abrão Assef e MANCINI-FILHO, Jorge. Frying oil and fat quality measured by chemical, physical, and test kit analyses. Journal of the American Oil Chemists Society, v. 81, n. 9, p. 847-852, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11746-004-0990-8. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Sanibal, E. A. A., & Mancini-Filho, J. (2004). Frying oil and fat quality measured by chemical, physical, and test kit analyses. Journal of the American Oil Chemists Society, 81( 9), 847-852. doi:10.1007/s11746-004-0990-8
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Sanibal EAA, Mancini-Filho J. Frying oil and fat quality measured by chemical, physical, and test kit analyses [Internet]. Journal of the American Oil Chemists Society. 2004 ; 81( 9): 847-852.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11746-004-0990-8
Vancouver
Sanibal EAA, Mancini-Filho J. Frying oil and fat quality measured by chemical, physical, and test kit analyses [Internet]. Journal of the American Oil Chemists Society. 2004 ; 81( 9): 847-852.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11746-004-0990-8
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LOURENÇO, Sérgio Oliveira et al. Effects of different nitrogen sources on the growth and biochemical profile of 10 marine microalgae in batch culture: an evaluation for aquaculture. Phycologia, v. 41, n. 2, p. 158-168, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2216/i0031-8884-41-2-158.1. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Lourenço, S. O., Barbarino, E., Mancini-Filho, J., Schinke, K. P., & Aidar, E. (2002). Effects of different nitrogen sources on the growth and biochemical profile of 10 marine microalgae in batch culture: an evaluation for aquaculture. Phycologia, 41( 2), 158-168. doi:10.2216/i0031-8884-41-2-158.1
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Lourenço SO, Barbarino E, Mancini-Filho J, Schinke KP, Aidar E. Effects of different nitrogen sources on the growth and biochemical profile of 10 marine microalgae in batch culture: an evaluation for aquaculture [Internet]. Phycologia. 2002 ; 41( 2): 158-168.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.2216/i0031-8884-41-2-158.1
Vancouver
Lourenço SO, Barbarino E, Mancini-Filho J, Schinke KP, Aidar E. Effects of different nitrogen sources on the growth and biochemical profile of 10 marine microalgae in batch culture: an evaluation for aquaculture [Internet]. Phycologia. 2002 ; 41( 2): 158-168.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.2216/i0031-8884-41-2-158.1
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MOURA, Andréa Figueiredo Procópio de et al. Caracterização da fração lipídica de amostras comerciais de camarão-rosa. Archivos Latinoamericanos de Nutricion, v. 52, n. 2, p. 207-211, 2002Tradução . . Acesso em: 01 nov. 2024.
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Moura, A. F. P. de, Torres, R. P., Mancini-Filho, J., & Tenuta Filho, A. (2002). Caracterização da fração lipídica de amostras comerciais de camarão-rosa. Archivos Latinoamericanos de Nutricion, 52( 2), 207-211.
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Moura AFP de, Torres RP, Mancini-Filho J, Tenuta Filho A. Caracterização da fração lipídica de amostras comerciais de camarão-rosa. Archivos Latinoamericanos de Nutricion. 2002 ; 52( 2): 207-211.[citado 2024 nov. 01 ]
Vancouver
Moura AFP de, Torres RP, Mancini-Filho J, Tenuta Filho A. Caracterização da fração lipídica de amostras comerciais de camarão-rosa. Archivos Latinoamericanos de Nutricion. 2002 ; 52( 2): 207-211.[citado 2024 nov. 01 ]
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ABNT
VILLAVICENCIO, Anna Lucia Casanas Haasis e MANCINI-FILHO, Jorge e DELINCÉE, Henry. Application of a rapid screening method to detect irradiated meat in Brazil. Radiation Physics and Chemistry, v. 57, n. 3-6, p. 295-298, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00394-1. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Villavicencio, A. L. C. H., Mancini-Filho, J., & Delincée, H. (2000). Application of a rapid screening method to detect irradiated meat in Brazil. Radiation Physics and Chemistry, 57( 3-6), 295-298. doi:10.1016/s0969-806x(99)00394-1
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Villavicencio ALCH, Mancini-Filho J, Delincée H. Application of a rapid screening method to detect irradiated meat in Brazil [Internet]. Radiation Physics and Chemistry. 2000 ; 57( 3-6): 295-298.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00394-1
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VILLAVICENCIO, Anna Lucia Casanas Haasis et al. Effect irradiation on anti-nutrients (total phenolics, tannins and phytate) in Brazilian beans. Radiation Physics and Chemistry, v. 57, n. 3-6, p. 289-293, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00393-x. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Villavicencio, A. L. C. H., Mancini-Filho, J., Delincée, H., & Greiner, R. (2000). Effect irradiation on anti-nutrients (total phenolics, tannins and phytate) in Brazilian beans. Radiation Physics and Chemistry, 57( 3-6), 289-293. doi:10.1016/s0969-806x(99)00393-x
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Villavicencio ALCH, Mancini-Filho J, Delincée H, Greiner R. Effect irradiation on anti-nutrients (total phenolics, tannins and phytate) in Brazilian beans [Internet]. Radiation Physics and Chemistry. 2000 ; 57( 3-6): 289-293.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00393-x
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VILLAVICENCIO, Anna Lucia Casanas Haasis et al. Effect of gamma irradiation on the thiamine, riboflavin and vitamin `B IND. 6´ content in two varieties of Brazilian beans. Radiation Physics and Chemistry, v. 57, n. 3-6, p. 299-303, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00395-3. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Villavicencio, A. L. C. H., Mancini-Filho, J., Delincée, H., & Bognár, A. (2000). Effect of gamma irradiation on the thiamine, riboflavin and vitamin `B IND. 6´ content in two varieties of Brazilian beans. Radiation Physics and Chemistry, 57( 3-6), 299-303. doi:10.1016/s0969-806x(99)00395-3
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Villavicencio ALCH, Mancini-Filho J, Delincée H, Bognár A. Effect of gamma irradiation on the thiamine, riboflavin and vitamin `B IND. 6´ content in two varieties of Brazilian beans [Internet]. Radiation Physics and Chemistry. 2000 ; 57( 3-6): 299-303.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00395-3
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Villavicencio ALCH, Mancini-Filho J, Delincée H, Bognár A. Effect of gamma irradiation on the thiamine, riboflavin and vitamin `B IND. 6´ content in two varieties of Brazilian beans [Internet]. Radiation Physics and Chemistry. 2000 ; 57( 3-6): 299-303.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0969-806x(99)00395-3
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SANT'ANA, L S e MANCINI-FILHO, Jorge. Influence of the addition of antioxidants in vivo on the fatty acids composition of fish fillets. Food Chemistry, v. 68, n. 2, p. 175-178, 2000Tradução . . Disponível em: http://probe.usp.br/cgi-bin/sciserv.pl?collection=journals&journal=03088146&issue=v68i0002&article=175_iotaoafacoff&form=pdf&file=file.pdf. Acesso em: 01 nov. 2024.
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Sant'ana, L. S., & Mancini-Filho, J. (2000). Influence of the addition of antioxidants in vivo on the fatty acids composition of fish fillets. Food Chemistry, 68( 2), 175-178. Recuperado de http://probe.usp.br/cgi-bin/sciserv.pl?collection=journals&journal=03088146&issue=v68i0002&article=175_iotaoafacoff&form=pdf&file=file.pdf
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Sant'ana LS, Mancini-Filho J. Influence of the addition of antioxidants in vivo on the fatty acids composition of fish fillets [Internet]. Food Chemistry. 2000 ; 68( 2): 175-178.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://probe.usp.br/cgi-bin/sciserv.pl?collection=journals&journal=03088146&issue=v68i0002&article=175_iotaoafacoff&form=pdf&file=file.pdf
Vancouver
Sant'ana LS, Mancini-Filho J. Influence of the addition of antioxidants in vivo on the fatty acids composition of fish fillets [Internet]. Food Chemistry. 2000 ; 68( 2): 175-178.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://probe.usp.br/cgi-bin/sciserv.pl?collection=journals&journal=03088146&issue=v68i0002&article=175_iotaoafacoff&form=pdf&file=file.pdf