Lipid peroxidation analysis in salmon (Salmo salar L.) processed by E-beam (2007)
Source: Anais. Conference titles: International Nuclear Atlantic Conference - INAC 2007. Unidade: FCF
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, SALMÃO
ABNT
THOMAZ, Fernanda Santos et al. Lipid peroxidation analysis in salmon (Salmo salar L.) processed by E-beam. 2007, Anais.. Rio de Janeiro: Associação Brasileira de Energia Nuclear - ABEN, 2007. . Acesso em: 31 out. 2024.APA
Thomaz, F. S., Trindade, R. A. da, Fanaro, G. B., Araújo, M. M., Mancini-Filho, J., & Villavicencio, A. L. C. H. (2007). Lipid peroxidation analysis in salmon (Salmo salar L.) processed by E-beam. In Anais. Rio de Janeiro: Associação Brasileira de Energia Nuclear - ABEN.NLM
Thomaz FS, Trindade RA da, Fanaro GB, Araújo MM, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Lipid peroxidation analysis in salmon (Salmo salar L.) processed by E-beam. Anais. 2007 ;[citado 2024 out. 31 ]Vancouver
Thomaz FS, Trindade RA da, Fanaro GB, Araújo MM, Mancini-Filho J, Villavicencio ALCH. Lipid peroxidation analysis in salmon (Salmo salar L.) processed by E-beam. Anais. 2007 ;[citado 2024 out. 31 ]