Adding value to the meat of spent laying hens manufacturing sausages with a healthy appeal (2011)
Fonte: Revista Brasileira de Ciência Avícola. Unidade: FZEA
Assuntos: MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS (TESTES), SALSICHA, GALINHAS POEDEIRAS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, ÓLEO DE SOJA
ABNT
SOUZA, Karina Márcia Ribeiro de et al. Adding value to the meat of spent laying hens manufacturing sausages with a healthy appeal. Revista Brasileira de Ciência Avícola, v. 13, n. 1, p. 57-63, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-635X2011000100009. Acesso em: 16 nov. 2024.APA
Souza, K. M. R. de, Araújo, R. B., Santos, A. L. dos, Rodrigues, C. E. da C., Faria, D. E. de, & Trindade, M. A. (2011). Adding value to the meat of spent laying hens manufacturing sausages with a healthy appeal. Revista Brasileira de Ciência Avícola, 13( 1), 57-63. doi:10.1590/S1516-635X2011000100009NLM
Souza KMR de, Araújo RB, Santos AL dos, Rodrigues CE da C, Faria DE de, Trindade MA. Adding value to the meat of spent laying hens manufacturing sausages with a healthy appeal [Internet]. Revista Brasileira de Ciência Avícola. 2011 ; 13( 1): 57-63.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-635X2011000100009Vancouver
Souza KMR de, Araújo RB, Santos AL dos, Rodrigues CE da C, Faria DE de, Trindade MA. Adding value to the meat of spent laying hens manufacturing sausages with a healthy appeal [Internet]. Revista Brasileira de Ciência Avícola. 2011 ; 13( 1): 57-63.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-635X2011000100009