Effect of feed levels over empty body weight and their components of lambs from seven genetic groups (2017)
- Authors:
- Autor USP: PEREIRA, ANGÉLICA SIMONE CRAVO - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Subjects: CORDEIROS; DIETA ANIMAL; PESOS E MEDIDAS CORPORAIS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: Sociedade Brasileira de Zootecnia
- Publisher place: Brasília
- Date published: 2017
- Source:
- Título do periódico: Proceedings
- Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Zootecnia
-
ABNT
FUZIKAWA, Ingrid Harumi S et al. Effect of feed levels over empty body weight and their components of lambs from seven genetic groups. 2017, Anais.. Brasília: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2017. Disponível em: http://www.sbz.org.br/reuniaoanual/anais/arq_reuniao_anual/anais2017.pdf. Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Fuzikawa, I. H. S., Henrique, W., Costa, F. S., Aferri, G., Allencar, M. M., Esteves, S. N., & Pereira, A. S. C. (2017). Effect of feed levels over empty body weight and their components of lambs from seven genetic groups. In Proceedings. Brasília: Sociedade Brasileira de Zootecnia. Recuperado de http://www.sbz.org.br/reuniaoanual/anais/arq_reuniao_anual/anais2017.pdf -
NLM
Fuzikawa IHS, Henrique W, Costa FS, Aferri G, Allencar MM, Esteves SN, Pereira ASC. Effect of feed levels over empty body weight and their components of lambs from seven genetic groups [Internet]. Proceedings. 2017 ;[citado 2024 set. 18 ] Available from: http://www.sbz.org.br/reuniaoanual/anais/arq_reuniao_anual/anais2017.pdf -
Vancouver
Fuzikawa IHS, Henrique W, Costa FS, Aferri G, Allencar MM, Esteves SN, Pereira ASC. Effect of feed levels over empty body weight and their components of lambs from seven genetic groups [Internet]. Proceedings. 2017 ;[citado 2024 set. 18 ] Available from: http://www.sbz.org.br/reuniaoanual/anais/arq_reuniao_anual/anais2017.pdf - Qualidade da carne de bovinos Nelore (Bos taurus indicus) suplementados com vitamina E
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