Protection of echium oil by microencapsulation with phenolic compounds (2016)
- Autores:
- Autores USP: THOMAZINI, MARCELO - FZEA ; CASTRO, INAR ALVES DE - FCF ; TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA
- Unidades: FZEA; FCF
- DOI: 10.1016/j.foodres.2016.03.008
- Assuntos: MICROENCAPSULAÇÃO; ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3; COMPOSTOS FENÓLICOS; ENGENHARIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Research International
- ISSN: 0963-9969
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 88, Part A, p. 114-121, Oct. 2016
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
COMUNIAN, Talita Aline et al. Protection of echium oil by microencapsulation with phenolic compounds. Food Research International, v. 88, p. 114-121, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.03.008. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Comunian, T. A., Boillon, M. R. G., Thomazini, M., Nogueira, M. S., Castro, I. A. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2016). Protection of echium oil by microencapsulation with phenolic compounds. Food Research International, 88, 114-121. doi:10.1016/j.foodres.2016.03.008 -
NLM
Comunian TA, Boillon MRG, Thomazini M, Nogueira MS, Castro IA de, Fávaro-Trindade CS. Protection of echium oil by microencapsulation with phenolic compounds [Internet]. Food Research International. 2016 ; 88 114-121.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.03.008 -
Vancouver
Comunian TA, Boillon MRG, Thomazini M, Nogueira MS, Castro IA de, Fávaro-Trindade CS. Protection of echium oil by microencapsulation with phenolic compounds [Internet]. Food Research International. 2016 ; 88 114-121.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.03.008 - Instrumental color, moisture and stability of sinapic acid and rutin in echium oil microcapsules
- Enhancing stability of echium seed oil and beta-sitosterol by their coencapsulation by complex coacervation using different combinations of wall materials and crosslinkers
- Morphological study of microcapsules prepared with echium (Echium plantagineum L.) oil and phenolic compounds
- Estudo da estabilidade dos ácidos graxos ômega-3 alfa-linolênico e estearidônico, beta-sitosterol e ácido sinápico encapsulados
- Development of functional yogurt containing free and encapsulated echium oil, phytosterol and sinapic acid
- Characterization of ascorbic acid microcapsules obtained by the double emulsion technique followed by complex coacervation
- Influence of process conditions on the morphology and Fourier Transform Infrared (FT-IR) spectra of grape pomace extract powder produced by spray drying
- Use of complex coacervation followed by freeze drying for microencapsulation of aspartame, sucralose and stevia
- Efeito do processo de atomização por spray drying na viabilidade de Bifidobacterium lactis
- Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodres.2016.03.008 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas