Infuence of the incorporation of fruit pulps on probiotic potential of a fermented synbiotic soy-based product (2011)
- Autores:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- Assunto: PROBIÓTICOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 47, suppl. 1, p. 39 res. FCF074, 2011
- Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
CAMPOS, Marina Morgado Simões de e BEDANI, Raquel e SAAD, Susana Marta Isay. Infuence of the incorporation of fruit pulps on probiotic potential of a fermented synbiotic soy-based product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 set. 2024. , 2011 -
APA
Campos, M. M. S. de, Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2011). Infuence of the incorporation of fruit pulps on probiotic potential of a fermented synbiotic soy-based product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Campos MMS de, Bedani R, Saad SMI. Infuence of the incorporation of fruit pulps on probiotic potential of a fermented synbiotic soy-based product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 39 res. FCF074.[citado 2024 set. 19 ] -
Vancouver
Campos MMS de, Bedani R, Saad SMI. Infuence of the incorporation of fruit pulps on probiotic potential of a fermented synbiotic soy-based product. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 39 res. FCF074.[citado 2024 set. 19 ] - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
- Prebiotic supplementation in material diet changes differently the human milk microbiota
- Perfil microbiólogico de queijo minas frescal probiótico
- Monitoramento de parâmetros de textura instrumental em queijo "petit-suisse" probiótico ao longo de sua vida de prateleira
- Perfil de textura e viabilidade de Lactobacillus casei em queijo minas frescal
- Efeito de diferentes gomas sobre parâmetros de textura instrumental de queijo petit-suisse probiótico ao longo do armazenamento
- Cientistas testam subprodutos do processamento de frutas e soja para bio-enriquecer alimentos [Entrevista a Karina Ninni Ramos]
- Os probióticos amigos do leite [Entrevista a Maíra Termero]
- Prebiotic effects in human milk influenced by mother’s age
- The effect of pectins on survival of probiotic Lactobacillus spp. in gastrointestinal juices is related to their structure and physical properties
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas