Viability of probiotic strains in a non-dairy rice-based synbiotic dessert (2010)
- Authors:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- Assunto: PROBIÓTICOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 46, suppl. 2, p. 23 res. FCF041, 2010
- Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo
-
ABNT
KAKINOKI, Daniel Massayuki e SAAD, Susana Marta Isay. Viability of probiotic strains in a non-dairy rice-based synbiotic dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 20 set. 2024. , 2010 -
APA
Kakinoki, D. M., & Saad, S. M. I. (2010). Viability of probiotic strains in a non-dairy rice-based synbiotic dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Kakinoki DM, Saad SMI. Viability of probiotic strains in a non-dairy rice-based synbiotic dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 23 res. FCF041.[citado 2024 set. 20 ] -
Vancouver
Kakinoki DM, Saad SMI. Viability of probiotic strains in a non-dairy rice-based synbiotic dessert. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 23 res. FCF041.[citado 2024 set. 20 ] - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
- Prebiotic supplementation in material diet changes differently the human milk microbiota
- Perfil microbiólogico de queijo minas frescal probiótico
- Monitoramento de parâmetros de textura instrumental em queijo "petit-suisse" probiótico ao longo de sua vida de prateleira
- Perfil de textura e viabilidade de Lactobacillus casei em queijo minas frescal
- Efeito de diferentes gomas sobre parâmetros de textura instrumental de queijo petit-suisse probiótico ao longo do armazenamento
- Cientistas testam subprodutos do processamento de frutas e soja para bio-enriquecer alimentos [Entrevista a Karina Ninni Ramos]
- Os probióticos amigos do leite [Entrevista a Maíra Termero]
- Prebiotic effects in human milk influenced by mother’s age
- The effect of pectins on survival of probiotic Lactobacillus spp. in gastrointestinal juices is related to their structure and physical properties
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas