Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture (2008)
- Autores:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x
- Assuntos: QUEIJO; LACTOBACILLUS; ALIMENTOS FUNCIONAIS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: International Journal of Food Science and Technology
- ISSN: 0950-5423
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.43, n.5, p.871-877, 2008
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
SOUZA, Cínthia Hoch Batista de et al. Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture. International Journal of Food Science and Technology, v. 43, n. 5, p. 871-877, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Souza, C. H. B. de, Buriti, F. C. A., Behrens, J. H., & Saad, S. M. I. (2008). Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture. International Journal of Food Science and Technology, 43( 5), 871-877. doi:10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x -
NLM
Souza CHB de, Buriti FCA, Behrens JH, Saad SMI. Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2008 ;43( 5): 871-877.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x -
Vancouver
Souza CHB de, Buriti FCA, Behrens JH, Saad SMI. Sensory evaluation of probiotic Minas fresh cheese with Lactobacillus acidophilus added solely or in co-culture with a thermophilic starter culture [Internet]. International Journal of Food Science and Technology. 2008 ;43( 5): 871-877.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
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Informações sobre o DOI: 10.1111/j.1365-2621.2007.01534.x (Fonte: oaDOI API)
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