Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars (2007)
- Authors:
- USP affiliated authors: PURGATTO, EDUARDO - FCF ; LAJOLO, FRANCO MARIA - FCF ; NASCIMENTO, JOÃO ROBERTO OLIVEIRA DO - FCF ; LYSENKO, BEATRIZ ROSANA CORDENUNSI - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: CARBOIDRATOS; BANANA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: USP/BrasilFoods/EuroFIR
- Publisher place: São Paulo
- Date published: 2007
- Source:
- Título do periódico: Abstracts
- Conference titles: International Food Data Conference - IFDC
-
ABNT
SOARES, Claudineia Aparecida et al. Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars. 2007, Anais.. São Paulo: USP/BrasilFoods/EuroFIR, 2007. . Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Soares, C. A., Der Agopian, R. G., Purgatto, E., Lajolo, F. M., Nascimento, J. R. O. do, & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2007). Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars. In Abstracts. São Paulo: USP/BrasilFoods/EuroFIR. -
NLM
Soares CA, Der Agopian RG, Purgatto E, Lajolo FM, Nascimento JRO do, Cordenunsi-Lysenko BR. Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars. Abstracts. 2007 ;[citado 2024 set. 18 ] -
Vancouver
Soares CA, Der Agopian RG, Purgatto E, Lajolo FM, Nascimento JRO do, Cordenunsi-Lysenko BR. Carbohydrate changes during ripening in different banana cultivars. Abstracts. 2007 ;[citado 2024 set. 18 ] - Teores de benzilglicosinolatos, benzilisotiocianato e clonagem da mirosinase de (Carica papaya L.)
- Clonagem e sequenciamento parcial da mirosinase de mamão papaia e perfil de benzilglicosinolatos e benzilisotiocianato
- Effects of ethylene and 1-methylcyclopropene (1-MCP) on gene expression and activity profile of 'alpha'-1,4-glucan-phosphorylase during banana ripening
- Differential gene expression on bananas submitted to the storage at low temperature
- The cold storage of green bananas affects the starch degradation during ripening at higher temperature
- Perfil metabólico durante o amadurecimento da banana
- Determinação de atividade e imunolocalização mostram a presença de 'alfa'-amilase ligada à superfície dos grânulos de amido da manga na fase de degradação para a síntese de açúcares solúveis
- Genes diferencialmente expressos em bananas submetidas ao armazenamento em baixa temperatura
- Low temperature induced changes in activity and protein levels of the enzymes associated to conversion of starch to sucrose in banana fruit
- The gene expression and activity of the plastidic starch phosphorylase during banana ripening
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas