Staphylococcal food poisoning: phenotypic and genotypic characterization of isolates from food and human samples (2002)
- Autores:
- Autores USP: MAMIZUKA, ELSA MASAE - FCF ; FRANCO, BERNADETTE DORA GOMBOSSY DE MELO - FCF ; DESTRO, MARIA TERESA - FCF ; LANDGRAF, MARIZA - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: STAPHYLOCOCCUS; MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Program and Abstract Book
- Nome do evento: Annual Meeting of the International Association for Food Protection
-
ABNT
COLOMBARI, Viviane et al. Staphylococcal food poisoning: phenotypic and genotypic characterization of isolates from food and human samples. 2002, Anais.. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2002. . Acesso em: 18 set. 2024. -
APA
Colombari, V., Mayer, M. D. B., Laicini, Z. M., Mamizuka, E. M., Franco, B. D. G. de M., Destro, M. T., & Landgraf, M. (2002). Staphylococcal food poisoning: phenotypic and genotypic characterization of isolates from food and human samples. In Program and Abstract Book. San Diego: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Colombari V, Mayer MDB, Laicini ZM, Mamizuka EM, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Staphylococcal food poisoning: phenotypic and genotypic characterization of isolates from food and human samples. Program and Abstract Book. 2002 ;[citado 2024 set. 18 ] -
Vancouver
Colombari V, Mayer MDB, Laicini ZM, Mamizuka EM, Franco BDG de M, Destro MT, Landgraf M. Staphylococcal food poisoning: phenotypic and genotypic characterization of isolates from food and human samples. Program and Abstract Book. 2002 ;[citado 2024 set. 18 ] - Determinação do perfil de resistência a antimicrobianos e caracterização genotípica de cepas de Salmonella enteritidis isoladas em uma cadeia produtiva industrial avícola
- Foodborne outbreak caused by Staphylocloccus aureus: phenotypic and genotypic characterization of strains of food and human sources
- Determinação do perfil de resistência a antimicrobianos e caracterização genotípica de cepas de Salmonella enteritidis isoladas em uma cadeia produtiva industrial avícola
- Dissemination of Salmonella Enteritidis in acommercial chicken production chain: phenotypic and genotypic characterization
- Introducing rapid and automated methods in food microbiology: the brazilian experience
- Detection of Listeria SP in cooked ham using Tecra'trade-mark' listeria via, tecra'trade-mark' listeria UNIQUE, Biocontrol VIP'trade-mark' for listeria immunoassays and a cultural procedure
- Detection of Listeria sp in meat and meat products using TECRA Listeria visual immunoassay and biocontrol visual immunoprecipitate assay for Listeria immunoassays and a cultural procedure
- Efeito antimicrobiano de óleos essenciais sobre bactérias láticas bacteriocinogênicas
- Avaliação da ação individual e combinada de óleo essencial de óregano e nisina na multiplicação de Listeria monocytogenes
- Avaliação do poder listericida de treze óleos essenciais extraídos de ervas e condimentos
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas