Filtros : "MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS" "Frontiers in Microbiology" Removido: "Programa" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS, BACTÉRIAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Catarina Angeli et al. Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria. Frontiers in Microbiology, v. 12, p. 1-15 art. 735931, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735931. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Santos, C. A., Lima, E. M. F., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria. Frontiers in Microbiology, 12, 1-15 art. 735931. doi:10.3389/fmicb.2021.735931
    • NLM

      Santos CA, Lima EMF, Franco BDG de M, Pinto UM. Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-15 art. 735931.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735931
    • Vancouver

      Santos CA, Lima EMF, Franco BDG de M, Pinto UM. Exploring phenolic compounds as quorum sensing inhibitors in foodborne bacteria [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-15 art. 735931.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735931
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: LATICÍNIOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LINDNER, Juliano De Dea et al. Microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products [Editorial]. Frontiers in Microbiology. Lausanne: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735560. Acesso em: 05 dez. 2025. , 2021
    • APA

      Lindner, J. D. D., Vanetti, M. C. D., Mayo, B., & Pinto, U. M. (2021). Microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products [Editorial]. Frontiers in Microbiology. Lausanne: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.3389/fmicb.2021.735560
    • NLM

      Lindner JDD, Vanetti MCD, Mayo B, Pinto UM. Microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products [Editorial] [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-3 art. 735560.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735560
    • Vancouver

      Lindner JDD, Vanetti MCD, Mayo B, Pinto UM. Microbiological safety and quality aspects of fermented dairy products [Editorial] [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-3 art. 735560.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.735560
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: QUEIJO, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINEDA, Ana Paulina Arellano et al. Brazilian artisanal cheeses: diversity, microbiological safety, and challenges for the sector. Frontiers in Microbiology, v. 12, p. 1-16 art. 666922, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.666922. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Pineda, A. P. A., Campos, G. Z., Pimentel Filho, N. de J., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2021). Brazilian artisanal cheeses: diversity, microbiological safety, and challenges for the sector. Frontiers in Microbiology, 12, 1-16 art. 666922. doi:10.3389/fmicb.2021.666922
    • NLM

      Pineda APA, Campos GZ, Pimentel Filho N de J, Franco BDG de M, Pinto UM. Brazilian artisanal cheeses: diversity, microbiological safety, and challenges for the sector [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-16 art. 666922.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.666922
    • Vancouver

      Pineda APA, Campos GZ, Pimentel Filho N de J, Franco BDG de M, Pinto UM. Brazilian artisanal cheeses: diversity, microbiological safety, and challenges for the sector [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2021 ; 12 1-16 art. 666922.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.666922
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUECAN, Beatriz Ximena Valencia et al. Effect of Quercetin Rich Onion Extracts on Bacterial Quorum Sensing. Frontiers in Microbiology, v. 10, p. 1-16 art. 867, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.00867. Acesso em: 05 dez. 2025.
    • APA

      Quecan, B. X. V., Santos, J. T. C., Rivera, M. L. C., Hassimotto, N. M. A., Almeida, F. A. de, & Pinto, U. M. (2019). Effect of Quercetin Rich Onion Extracts on Bacterial Quorum Sensing. Frontiers in Microbiology, 10, 1-16 art. 867. doi:10.3389/fmicb.2019.00867
    • NLM

      Quecan BXV, Santos JTC, Rivera MLC, Hassimotto NMA, Almeida FA de, Pinto UM. Effect of Quercetin Rich Onion Extracts on Bacterial Quorum Sensing [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2019 ; 10 1-16 art. 867.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.00867
    • Vancouver

      Quecan BXV, Santos JTC, Rivera MLC, Hassimotto NMA, Almeida FA de, Pinto UM. Effect of Quercetin Rich Onion Extracts on Bacterial Quorum Sensing [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2019 ; 10 1-16 art. 867.[citado 2025 dez. 05 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.00867

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025