Filtros : "CONDUTIVIDADE ELÉTRICA" "GUT, JORGE ANDREY WILHELMS" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Measurement: Food. Unidade: EP

    Assuntos: CONDUTIVIDADE TÉRMICA, CONDUTIVIDADE ELÉTRICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAVALCANTE, Tiago Augusto Bulhões Bezerra e TADINI, Carmen Cecília e GUT, Jorge Andrey Wilhelms. Thermophysical, rheological, electrical, and dielectric properties of mango (Mangifera indica cv. Palmer) pulp and nectar: temperature correlations for microwave and conventional thermal processing. Measurement: Food, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meafoo.2025.100231. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Cavalcante, T. A. B. B., Tadini, C. C., & Gut, J. A. W. (2025). Thermophysical, rheological, electrical, and dielectric properties of mango (Mangifera indica cv. Palmer) pulp and nectar: temperature correlations for microwave and conventional thermal processing. Measurement: Food. doi:10.1016/j.meafoo.2025.100231
    • NLM

      Cavalcante TABB, Tadini CC, Gut JAW. Thermophysical, rheological, electrical, and dielectric properties of mango (Mangifera indica cv. Palmer) pulp and nectar: temperature correlations for microwave and conventional thermal processing [Internet]. Measurement: Food. 2025 ;[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meafoo.2025.100231
    • Vancouver

      Cavalcante TABB, Tadini CC, Gut JAW. Thermophysical, rheological, electrical, and dielectric properties of mango (Mangifera indica cv. Palmer) pulp and nectar: temperature correlations for microwave and conventional thermal processing [Internet]. Measurement: Food. 2025 ;[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meafoo.2025.100231
  • Fonte: Measurement: Food. Unidade: EP

    Assuntos: PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, CONDUTIVIDADE ELÉTRICA, ESPECTROSCOPIA ELETRÔNICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAVALCANTI, Rodrigo Nunes et al. Predicting dielectric properties of fruit juices at 915 and 2450 MHz using machine learning and physicochemical measurements. Measurement: Food, v. 14, p. 1-14, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meafoo.2024.100158. Acesso em: 15 nov. 2025.
    • APA

      Cavalcanti, R. N., Barbosa, V. P., Gut, J. A. W., & Tadini, C. C. (2022). Predicting dielectric properties of fruit juices at 915 and 2450 MHz using machine learning and physicochemical measurements. Measurement: Food, 14, 1-14. doi:10.1016/j.meafoo.2024.100158DOI
    • NLM

      Cavalcanti RN, Barbosa VP, Gut JAW, Tadini CC. Predicting dielectric properties of fruit juices at 915 and 2450 MHz using machine learning and physicochemical measurements [Internet]. Measurement: Food. 2022 ; 14 1-14.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meafoo.2024.100158
    • Vancouver

      Cavalcanti RN, Barbosa VP, Gut JAW, Tadini CC. Predicting dielectric properties of fruit juices at 915 and 2450 MHz using machine learning and physicochemical measurements [Internet]. Measurement: Food. 2022 ; 14 1-14.[citado 2025 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meafoo.2024.100158

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2025