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  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: IQSC

    Subjects: VITAMINA B12, LEITE

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    • ABNT

      CERIBELI, Caroline et al. Kinetics of vitamin B12 thermal degradation in cow's milk. Journal of Food Engineering, v. 357, p. 111633, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111633. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Ceribeli, C., Otte, J., Cardoso, D. R., & Ahrné, L. M. (2023). Kinetics of vitamin B12 thermal degradation in cow's milk. Journal of Food Engineering, 357, 111633. doi:10.1016/j.jfoodeng.2023.111633
    • NLM

      Ceribeli C, Otte J, Cardoso DR, Ahrné LM. Kinetics of vitamin B12 thermal degradation in cow's milk [Internet]. Journal of Food Engineering. 2023 ; 357 111633.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111633
    • Vancouver

      Ceribeli C, Otte J, Cardoso DR, Ahrné LM. Kinetics of vitamin B12 thermal degradation in cow's milk [Internet]. Journal of Food Engineering. 2023 ; 357 111633.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2023.111633
  • Source: Innovative Food Science and Emerging Technologies. Unidade: IQSC

    Subjects: VITAMINA B12, LEITE, PASTEURIZAÇÃO

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    • ABNT

      CERIBELI, Caroline et al. Impact of non-thermal pasteurization technologies on vitamin B12 content in milk. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 84, p. 103303, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103303. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Ceribeli, C., Otte, J., Ribeiro, M. W., Cardoso, D. R., & Ahrné, L. M. (2023). Impact of non-thermal pasteurization technologies on vitamin B12 content in milk. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 84, 103303. doi:10.1016/j.ifset.2023.103303
    • NLM

      Ceribeli C, Otte J, Ribeiro MW, Cardoso DR, Ahrné LM. Impact of non-thermal pasteurization technologies on vitamin B12 content in milk [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2023 ;84 103303.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103303
    • Vancouver

      Ceribeli C, Otte J, Ribeiro MW, Cardoso DR, Ahrné LM. Impact of non-thermal pasteurization technologies on vitamin B12 content in milk [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2023 ;84 103303.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103303
  • Unidade: IQSC

    Subjects: LEITE, VITAMINA B12

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CERIBELI, Caroline. Quantificação de vitamina B12: avaliação do impacto das tecnologias não-térmicas (HP, PEF e UV-C) e tecnologias térmicas no processamento em leite. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-10022023-123801/. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Ceribeli, C. (2022). Quantificação de vitamina B12: avaliação do impacto das tecnologias não-térmicas (HP, PEF e UV-C) e tecnologias térmicas no processamento em leite (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-10022023-123801/
    • NLM

      Ceribeli C. Quantificação de vitamina B12: avaliação do impacto das tecnologias não-térmicas (HP, PEF e UV-C) e tecnologias térmicas no processamento em leite [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-10022023-123801/
    • Vancouver

      Ceribeli C. Quantificação de vitamina B12: avaliação do impacto das tecnologias não-térmicas (HP, PEF e UV-C) e tecnologias térmicas no processamento em leite [Internet]. 2022 ;[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/75/75135/tde-10022023-123801/

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