Filtros : "Silva, Marluci Palazzolli" "Inglês" "Brasil" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Abstracts. Conference titles: International Conference on Food Proteins and Colloids. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, PROBIÓTICOS, PROANTOCIANIDINAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HOLKEM, Augusto Tasch e SILVA, Marluci Palazzolli e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Gastrointestinal simulation resistance of probiotic and proanthocyanidin immobilized in solid lipid microparticles covered by polymers complex. 2020, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos - Universidade Estadual de Campinas, 2020. . Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Holkem, A. T., Silva, M. P., & Fávaro-Trindade, C. S. (2020). Gastrointestinal simulation resistance of probiotic and proanthocyanidin immobilized in solid lipid microparticles covered by polymers complex. In Abstracts. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos - Universidade Estadual de Campinas.
    • NLM

      Holkem AT, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Gastrointestinal simulation resistance of probiotic and proanthocyanidin immobilized in solid lipid microparticles covered by polymers complex. Abstracts. 2020 ;[citado 2024 out. 10 ]
    • Vancouver

      Holkem AT, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Gastrointestinal simulation resistance of probiotic and proanthocyanidin immobilized in solid lipid microparticles covered by polymers complex. Abstracts. 2020 ;[citado 2024 out. 10 ]
  • Source: Resumos CBCTA. Conference titles: Congresso Brasileiro de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, COMPOSTOS FENÓLICOS, SEMENTES, GUARANÁ

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli e THOMAZINI, Marcelo e FÁVARO-TRINDADE, Carmen Silvia. Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract. 2018, Anais.. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA, 2018. Disponível em: http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/index. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Silva, M. P., Thomazini, M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract. In Resumos CBCTA. Campinas: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos/SBCTA. Recuperado de http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/index
    • NLM

      Silva MP, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract [Internet]. Resumos CBCTA. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/index
    • Vancouver

      Silva MP, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Production and characterization of solid lipid particles loaded with guarana seeds extract [Internet]. Resumos CBCTA. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: http://icongresso.pauta.itarget.com.br/anais/index
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: CAROTENOIDES, EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS), PEQUI, BURITI

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COMUNIAN, Talita Aline et al. Protection of carotenoids by oil-in-water emulsion: evaluation of whey protein isolate emulsifier property. 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/protection-of-carotenoids-by-oil-in-water-emulsion---evaluation-of-whey-protein-isolate-emulsifier-property. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Comunian, T. A., Silva, M. P., Moraes, I. C. F., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Protection of carotenoids by oil-in-water emulsion: evaluation of whey protein isolate emulsifier property. In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/protection-of-carotenoids-by-oil-in-water-emulsion---evaluation-of-whey-protein-isolate-emulsifier-property
    • NLM

      Comunian TA, Silva MP, Moraes ICF, Fávaro-Trindade CS. Protection of carotenoids by oil-in-water emulsion: evaluation of whey protein isolate emulsifier property [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/protection-of-carotenoids-by-oil-in-water-emulsion---evaluation-of-whey-protein-isolate-emulsifier-property
    • Vancouver

      Comunian TA, Silva MP, Moraes ICF, Fávaro-Trindade CS. Protection of carotenoids by oil-in-water emulsion: evaluation of whey protein isolate emulsifier property [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/protection-of-carotenoids-by-oil-in-water-emulsion---evaluation-of-whey-protein-isolate-emulsifier-property
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: LEVEDURAS, SACCHAROMYCES, MICROENCAPSULAÇÃO, UVA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RUBIO, Fernanda Thaís Vieira et al. Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds. 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Rubio, F. T. V., Haminiuk, C. W. I., Maciel, G., Silva, M. P., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds. In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds
    • NLM

      Rubio FTV, Haminiuk CWI, Maciel G, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds
    • Vancouver

      Rubio FTV, Haminiuk CWI, Maciel G, Silva MP, Fávaro-Trindade CS. Utilization of residual yeast as a carrier material for encapsulation of bioactive compounds [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/utilization-of-residual-yeast-as-a-carrier-material-for-encapsulation-of-bioactive-compounds
  • Source: Resumos. Conference titles: International Workshop on Advances of Probiotics for Food and Veterinary Applications. Unidade: FZEA

    Subjects: CANELA, PROANTOCIANIDINAS, PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HOLKEM, Augusto Tasch et al. Influence of the presence of proanthocyanidins-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) extract on the development of probiotics. 2018, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Aplicadas da Unicamp, 2018. . Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Holkem, A. T., Silva, M. P., Thomazini, M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Influence of the presence of proanthocyanidins-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) extract on the development of probiotics. In Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Aplicadas da Unicamp.
    • NLM

      Holkem AT, Silva MP, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Influence of the presence of proanthocyanidins-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) extract on the development of probiotics. Resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ]
    • Vancouver

      Holkem AT, Silva MP, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Influence of the presence of proanthocyanidins-rich cinnamon (Cinnamomum zeylanicum Blume) extract on the development of probiotics. Resumos. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ]
  • Source: Abstracts ICBC. Conference titles: International Congress on Bioactive Compounds. Unidade: FZEA

    Subjects: GUARANÁ, COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROENCAPSULAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli et al. Release profile of bioactive compounds from solid lipid particles containing guaraná seed extract under simulated gastrointestinal conditions. 2018, Anais.. Campinas: Unicamp, 2018. Disponível em: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/release-profile-of-bioactive-compounds-from-solid-lipid-particles-containing-guarana-seed-extract-under-simulated-gastro. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Silva, M. P., Holkem, A. T., Thomazini, M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2018). Release profile of bioactive compounds from solid lipid particles containing guaraná seed extract under simulated gastrointestinal conditions. In Abstracts ICBC. Campinas: Unicamp. Recuperado de https://proceedings.science/icbc-2018/papers/release-profile-of-bioactive-compounds-from-solid-lipid-particles-containing-guarana-seed-extract-under-simulated-gastro
    • NLM

      Silva MP, Holkem AT, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Release profile of bioactive compounds from solid lipid particles containing guaraná seed extract under simulated gastrointestinal conditions [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/release-profile-of-bioactive-compounds-from-solid-lipid-particles-containing-guarana-seed-extract-under-simulated-gastro
    • Vancouver

      Silva MP, Holkem AT, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Release profile of bioactive compounds from solid lipid particles containing guaraná seed extract under simulated gastrointestinal conditions [Internet]. Abstracts ICBC. 2018 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.science/icbc-2018/papers/release-profile-of-bioactive-compounds-from-solid-lipid-particles-containing-guarana-seed-extract-under-simulated-gastro
  • Source: Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: PROCESSOS DE SEPARAÇÃO, EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, CASCAS (PLANTA), GUARANÁ, CAROTENOIDES, SOLVENTE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINHO, Lorena Silva et al. Characterization of the peel of guarana and obtaining the extract rich in carotenoids with different solvents. 2017, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas, 2017. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/characterization-of-the-peel-of-guarana-and-obtaining-the-extract-rich-in-carotenoids-with-different. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Pinho, L. S., Silva, M. P., Thomazini, M., Rodrigues, C. E. da C., & Fávaro-Trindade, C. S. (2017). Characterization of the peel of guarana and obtaining the extract rich in carotenoids with different solvents. In Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/characterization-of-the-peel-of-guarana-and-obtaining-the-extract-rich-in-carotenoids-with-different
    • NLM

      Pinho LS, Silva MP, Thomazini M, Rodrigues CE da C, Fávaro-Trindade CS. Characterization of the peel of guarana and obtaining the extract rich in carotenoids with different solvents [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/characterization-of-the-peel-of-guarana-and-obtaining-the-extract-rich-in-carotenoids-with-different
    • Vancouver

      Pinho LS, Silva MP, Thomazini M, Rodrigues CE da C, Fávaro-Trindade CS. Characterization of the peel of guarana and obtaining the extract rich in carotenoids with different solvents [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/characterization-of-the-peel-of-guarana-and-obtaining-the-extract-rich-in-carotenoids-with-different
  • Source: Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Marluci Palazzolli et al. Solid lipid particles covered by electrostatic interaction as one alternative to protect probiotics under stress conditions. 2017, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas, 2017. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/solid-lipid-particles-covered-by-electrostatic-interaction-as-one-alternative-to-protect-probiotics. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Silva, M. P., Tulini, F. L., Matos Junior, F. E. de, Thomazini, M., & Fávaro-Trindade, C. S. (2017). Solid lipid particles covered by electrostatic interaction as one alternative to protect probiotics under stress conditions. In Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/solid-lipid-particles-covered-by-electrostatic-interaction-as-one-alternative-to-protect-probiotics
    • NLM

      Silva MP, Tulini FL, Matos Junior FE de, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Solid lipid particles covered by electrostatic interaction as one alternative to protect probiotics under stress conditions [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/solid-lipid-particles-covered-by-electrostatic-interaction-as-one-alternative-to-protect-probiotics
    • Vancouver

      Silva MP, Tulini FL, Matos Junior FE de, Thomazini M, Fávaro-Trindade CS. Solid lipid particles covered by electrostatic interaction as one alternative to protect probiotics under stress conditions [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/solid-lipid-particles-covered-by-electrostatic-interaction-as-one-alternative-to-protect-probiotics
  • Source: Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: ALGINATOS, ENZIMAS, ENGENHARIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOUZA, Clitor Junior Fernandes de et al. Immobilization of β-galactosidase by formation of coacervated complexes. 2017, Anais.. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas, 2017. Disponível em: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/immobilization-of-v-galactosidase-by-formation-of-coacervated-complexes. Acesso em: 10 out. 2024.
    • APA

      Souza, C. J. F. de, Silva, M. P., Souza, C., Garcia Rojas, E. E., & Fávaro-Trindade, C. S. (2017). Immobilization of β-galactosidase by formation of coacervated complexes. In Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: Faculdade de Engenharia de Alimentos da Universidade Estadual de Campinas. Recuperado de https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/immobilization-of-v-galactosidase-by-formation-of-coacervated-complexes
    • NLM

      Souza CJF de, Silva MP, Souza C, Garcia Rojas EE, Fávaro-Trindade CS. Immobilization of β-galactosidase by formation of coacervated complexes [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/immobilization-of-v-galactosidase-by-formation-of-coacervated-complexes
    • Vancouver

      Souza CJF de, Silva MP, Souza C, Garcia Rojas EE, Fávaro-Trindade CS. Immobilization of β-galactosidase by formation of coacervated complexes [Internet]. Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. 2017 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://proceedings.galoa.com.br/slaca/slaca/trabalhos/immobilization-of-v-galactosidase-by-formation-of-coacervated-complexes

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024