Filtros : "TECNOLOGIA DE ALIMENTOS" "ULTRASSOM" Removido: "LIPÍDEOS" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, EMBALAGENS PLÁSTICAS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARANGONI JÚNIOR, Luís et al. Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants. Food Research International, v. 163, p. 1-9, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112217. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Marangoni Júnior, L., Augusto, P. E. D., Vieira, R. P., Borges, D. F., Ito, D., Teixeira, F. G., et al. (2023). Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants. Food Research International, 163, 1-9. doi:10.1016/j.foodres.2022.112217
    • NLM

      Marangoni Júnior L, Augusto PED, Vieira RP, Borges DF, Ito D, Teixeira FG, Dantas FBH, Padula M. Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants [Internet]. Food Research International. 2023 ; 163 1-9.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112217
    • Vancouver

      Marangoni Júnior L, Augusto PED, Vieira RP, Borges DF, Ito D, Teixeira FG, Dantas FBH, Padula M. Food-pakage-processing relationships in emerging technologies: ultrasound effects on polyamide multilayer packaging in contact with different food simulants [Internet]. Food Research International. 2023 ; 163 1-9.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112217
  • Source: Current Opinion in Food Science. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, HOMOGENEIZAÇÃO, OZÔNIO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANIGLIA, Bianca Chieregato et al. Emerging technologies to enhance starch performance. Current Opinion in Food Science, v. 37, p. 26-36, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.09.003. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Maniglia, B. C., Silva, N. C. da, Rojas, M. L., & Augusto, P. E. D. (2021). Emerging technologies to enhance starch performance. Current Opinion in Food Science, 37, 26-36. doi:10.1016/j.cofs.2020.09.003
    • NLM

      Maniglia BC, Silva NC da, Rojas ML, Augusto PED. Emerging technologies to enhance starch performance [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2021 ; 37 26-36.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.09.003
    • Vancouver

      Maniglia BC, Silva NC da, Rojas ML, Augusto PED. Emerging technologies to enhance starch performance [Internet]. Current Opinion in Food Science. 2021 ; 37 26-36.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2020.09.003
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS, OZÔNIO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Nanci Castanha da. Emerging technologies to enhance starch performance: ozone, ultrasound and irradiation. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2020. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14052020-134517/. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Silva, N. C. da. (2020). Emerging technologies to enhance starch performance: ozone, ultrasound and irradiation (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14052020-134517/
    • NLM

      Silva NC da. Emerging technologies to enhance starch performance: ozone, ultrasound and irradiation [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14052020-134517/
    • Vancouver

      Silva NC da. Emerging technologies to enhance starch performance: ozone, ultrasound and irradiation [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-14052020-134517/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ETANOL, INFRAVERMELHO, SECAGEM DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS SILVA, Meliza Lindsay. Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2020. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Rojas Silva, M. L. (2020). Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/
    • NLM

      Rojas Silva ML. Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/
    • Vancouver

      Rojas Silva ML. Emerging technologies to improve food drying: ultrasound and ethanol on convective and infrared drying [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-06032020-150533/
  • Source: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, OZÔNIO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MANIGLIA, Bianca Chieregato et al. Starch modification through environmentally friendly alternatives: a review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, p. 1-24, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10408398.2020.1778633. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Maniglia, B. C., Castanha, N., Le-Bail, P., Le-Bail, A., & Augusto, P. E. D. (2020). Starch modification through environmentally friendly alternatives: a review. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 1-24. doi:10.1080/10408398.2020.1778633
    • NLM

      Maniglia BC, Castanha N, Le-Bail P, Le-Bail A, Augusto PED. Starch modification through environmentally friendly alternatives: a review [Internet]. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2020 ; 1-24.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2020.1778633
    • Vancouver

      Maniglia BC, Castanha N, Le-Bail P, Le-Bail A, Augusto PED. Starch modification through environmentally friendly alternatives: a review [Internet]. Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 2020 ; 1-24.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10408398.2020.1778633
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: GRÃOS, HIDRATAÇÃO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria. 2017. Tese (Livre Docência) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2017. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D. (2017). Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria (Tese (Livre Docência). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/
    • NLM

      Augusto PED. Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria [Internet]. 2017 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/
    • Vancouver

      Augusto PED. Contribuição ao entendimento do fenômeno de hidratação de grãos: caracterização, mecanismos, modelagem e melhoria [Internet]. 2017 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/livredocencia/11/tde-30092020-111108/
  • Source: Ultrasonics Sonochemistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: MASSA, ULTRASSOM, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio e IBARZ, Albert e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases. Ultrasonics Sonochemistry, v. 29, p. 413–419, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2015.10.020. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Ibarz, A., & Augusto, P. E. D. (2016). Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases. Ultrasonics Sonochemistry, 29, 413–419. doi:10.1016/j.ultsonch.2015.10.020
    • NLM

      Miano AC, Ibarz A, Augusto PED. Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2016 ; 29 413–419.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2015.10.020
    • Vancouver

      Miano AC, Ibarz A, Augusto PED. Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases [Internet]. Ultrasonics Sonochemistry. 2016 ; 29 413–419.[citado 2024 ago. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ultsonch.2015.10.020
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: GRÃOS, HIDRATAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO PASTOR, Alberto Claudio. Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology. 2015. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/. Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Miano Pastor, A. C. (2015). Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/
    • NLM

      Miano Pastor AC. Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/
    • Vancouver

      Miano Pastor AC. Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 10 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024