Filtros : "Borzani, Walter" "ENGENHARIA DE ALIMENTOS" Removido: "BIOLOGIA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Archives of Biology and Technology. Unidade: EP

    Subjects: ANÁLISE DE DADOS, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, FERMENTOS, FERMENTAÇÃO, LEVEDURAS (TÉCNICAS), PÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORZANI, Walter. Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 47, n. ju 2004., p. 213-217, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000200008. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (2004). Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. Brazilian Archives of Biology and Technology, 47( ju 2004.), 213-217. doi:10.1590/s1516-89132004000200008
    • NLM

      Borzani W. Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2004 ;47( ju 2004.): 213-217.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000200008
    • Vancouver

      Borzani W. Measurement of the gassing power of bakers'yeast :: Correlation between the Dough volume and the incubation time. [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2004 ;47( ju 2004.): 213-217.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-89132004000200008
  • Source: Biotechnology Letters. Unidade: EP

    Subjects: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, BIOQUÍMICA INDUSTRIAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORZANI, Walter. Product inhibition during the feeding phase in fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses. Biotechnology Letters, v. 17, n. 12, p. 1295-8, 1995Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf00189213. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Borzani, W. (1995). Product inhibition during the feeding phase in fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses. Biotechnology Letters, 17( 12), 1295-8. doi:10.1007/bf00189213
    • NLM

      Borzani W. Product inhibition during the feeding phase in fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses [Internet]. Biotechnology Letters. 1995 ;17( 12): 1295-8.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf00189213
    • Vancouver

      Borzani W. Product inhibition during the feeding phase in fed-batch ethanol fermentation of sugar-cane blackstrap molasses [Internet]. Biotechnology Letters. 1995 ;17( 12): 1295-8.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf00189213
  • Unidade: EP

    Subjects: ENGENHARIA DE ALIMENTOS, EMBALAGENS DE ALIMENTOS, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEONHARDT, Gustavo Ferreira. Contribuição ao cálculo da temperatura de alimentos que se aquecem por condução: cálculo da temperatura central e da temperatura média para os casos de latas cilíndricas e paralelepipédicas. 1973. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 1973. . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Leonhardt, G. F. (1973). Contribuição ao cálculo da temperatura de alimentos que se aquecem por condução: cálculo da temperatura central e da temperatura média para os casos de latas cilíndricas e paralelepipédicas (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo.
    • NLM

      Leonhardt GF. Contribuição ao cálculo da temperatura de alimentos que se aquecem por condução: cálculo da temperatura central e da temperatura média para os casos de latas cilíndricas e paralelepipédicas. 1973 ;[citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Leonhardt GF. Contribuição ao cálculo da temperatura de alimentos que se aquecem por condução: cálculo da temperatura central e da temperatura média para os casos de latas cilíndricas e paralelepipédicas. 1973 ;[citado 2024 set. 16 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024