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  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA, BIOFILMES

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    • ABNT

      SILVA, Fernanda Pereira da et al. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Silva, F. P. da, Almeida, F. A. de, Campos-Galvão, M. E. M., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva FP da, Almeida FA de, Campos-Galvão MEM, Pinto UM, Vanetti MCD. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva FP da, Almeida FA de, Campos-Galvão MEM, Pinto UM, Vanetti MCD. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: SALMONELLA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Moreira, D. A., Silva, M. B. R. da, Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: AGRICULTURA ORGÂNICA, SALMONELLA

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    • ABNT

      SILVA, Marcelo Belchior Rosendo da et al. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Silva, M. B. R. da, Maffei, D. F., Moreira, D. A., Medeiros, M. M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Journal of Global Antimicrobial Resistance. Unidade: ICB

    Subjects: MICROBIOLOGIA, FRANGOS, SEQUENCIAMENTO GENÉTICO, GENOMAS, SALMONELLA, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL

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    • ABNT

      SILVA, Quézia Moura da et al. Draft genome sequence of a multidrug-resistant CMY-2-producing Salmonella entérica subsp. Entérica serovar Minnesota ST3088 isolated from chicken meat. Journal of Global Antimicrobial Resistance, v. 8, p. 67-69, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jgar.2016.10.011. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Silva, Q. M. da, Fernandes, M. R., Cerdeira, L. T., Vançan, S. I. da S., Souza, T. A. de, Negrão, F. J., & Lincopan, N. (2017). Draft genome sequence of a multidrug-resistant CMY-2-producing Salmonella entérica subsp. Entérica serovar Minnesota ST3088 isolated from chicken meat. Journal of Global Antimicrobial Resistance, 8, 67-69. doi:10.1016/j.jgar.2016.10.011
    • NLM

      Silva QM da, Fernandes MR, Cerdeira LT, Vançan SI da S, Souza TA de, Negrão FJ, Lincopan N. Draft genome sequence of a multidrug-resistant CMY-2-producing Salmonella entérica subsp. Entérica serovar Minnesota ST3088 isolated from chicken meat [Internet]. Journal of Global Antimicrobial Resistance. 2017 ; 8 67-69.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jgar.2016.10.011
    • Vancouver

      Silva QM da, Fernandes MR, Cerdeira LT, Vançan SI da S, Souza TA de, Negrão FJ, Lincopan N. Draft genome sequence of a multidrug-resistant CMY-2-producing Salmonella entérica subsp. Entérica serovar Minnesota ST3088 isolated from chicken meat [Internet]. Journal of Global Antimicrobial Resistance. 2017 ; 8 67-69.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jgar.2016.10.011
  • Source: Scientific Program. Conference titles: Congresso da Sociedade Brasileira de Biofísica - SBBf. Unidades: FFCLRP, IFSC

    Subjects: POLÍMEROS (MATERIAIS), SALMONELLA

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    • ABNT

      BARBOSA, S. C. et al. Why is gram-negative salmonella resistant to cyclic peptide labaditin? 2017, Anais.. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Biofísica - SBBf, 2017. Disponível em: http://www.sbbf.org.br/xliisbbf2017/wp-content/uploads/2017/05/Scientific-Program-SBBf2017.pdf. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Barbosa, S. C., Nobre, T. M., Ciancaglini, P., Cilli, E. M., & Oliveira Junior, O. N. de. (2017). Why is gram-negative salmonella resistant to cyclic peptide labaditin? In Scientific Program. Rio de Janeiro: Sociedade Brasileira de Biofísica - SBBf. Recuperado de http://www.sbbf.org.br/xliisbbf2017/wp-content/uploads/2017/05/Scientific-Program-SBBf2017.pdf
    • NLM

      Barbosa SC, Nobre TM, Ciancaglini P, Cilli EM, Oliveira Junior ON de. Why is gram-negative salmonella resistant to cyclic peptide labaditin? [Internet]. Scientific Program. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbbf.org.br/xliisbbf2017/wp-content/uploads/2017/05/Scientific-Program-SBBf2017.pdf
    • Vancouver

      Barbosa SC, Nobre TM, Ciancaglini P, Cilli EM, Oliveira Junior ON de. Why is gram-negative salmonella resistant to cyclic peptide labaditin? [Internet]. Scientific Program. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbbf.org.br/xliisbbf2017/wp-content/uploads/2017/05/Scientific-Program-SBBf2017.pdf
  • Unidade: FMVZ

    Subjects: SALMONELLA, GENOMAS

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    • ABNT

      GOMES, Vasco Tulio de Moura. Caracterização fenotípica e genotípica de cepas de Salmonella enterica isoladas de carne suína no município de São Paulo. 2017. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-02082017-155037/. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Gomes, V. T. de M. (2017). Caracterização fenotípica e genotípica de cepas de Salmonella enterica isoladas de carne suína no município de São Paulo (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-02082017-155037/
    • NLM

      Gomes VT de M. Caracterização fenotípica e genotípica de cepas de Salmonella enterica isoladas de carne suína no município de São Paulo [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-02082017-155037/
    • Vancouver

      Gomes VT de M. Caracterização fenotípica e genotípica de cepas de Salmonella enterica isoladas de carne suína no município de São Paulo [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/10/10134/tde-02082017-155037/
  • Source: Archives of Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: BIOFILMES, SALMONELLA

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    • ABNT

      ALMEIDA, Felipe Alves de et al. Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions. Archives of Microbiology, v. 199, p. 475-486, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00203-016-1313-6. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Almeida, F. A. de, Pimentel Filho, N. de J., Pinto, U. M., Mantovani, H. C., Oliveira, L. L. de, & Vanetti, M. C. D. (2017). Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions. Archives of Microbiology, 199, 475-486. doi:10.1007/s00203-016-1313-6
    • NLM

      Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Pinto UM, Mantovani HC, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions [Internet]. Archives of Microbiology. 2017 ; 199 475-486.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00203-016-1313-6
    • Vancouver

      Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Pinto UM, Mantovani HC, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone‑based quorum sensing stimulates biofilm formation by Salmonella Enteritidis in anaerobic conditions [Internet]. Archives of Microbiology. 2017 ; 199 475-486.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00203-016-1313-6
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: FMRP

    Subjects: SALMONELLA, VACINAS

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    • ABNT

      TREVISANI, Marcel M. et al. Vaccination of Mice with Virulence-Associated Protein G (VapG) Antigen Confers Partial Protection against Rhodococcus equi Infection through Induced Humoral Immunity. Frontiers in Microbiology, v. 8, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2017.00857. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Trevisani, M. M., Hanna, E. S., Oliveira, A. F., Cardoso, S. A., Roque-Barreira, M. C., & Soares, S. G. (2017). Vaccination of Mice with Virulence-Associated Protein G (VapG) Antigen Confers Partial Protection against Rhodococcus equi Infection through Induced Humoral Immunity. Frontiers in Microbiology, 8. doi:10.3389/fmicb.2017.00857
    • NLM

      Trevisani MM, Hanna ES, Oliveira AF, Cardoso SA, Roque-Barreira MC, Soares SG. Vaccination of Mice with Virulence-Associated Protein G (VapG) Antigen Confers Partial Protection against Rhodococcus equi Infection through Induced Humoral Immunity [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2017 ; 8[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2017.00857
    • Vancouver

      Trevisani MM, Hanna ES, Oliveira AF, Cardoso SA, Roque-Barreira MC, Soares SG. Vaccination of Mice with Virulence-Associated Protein G (VapG) Antigen Confers Partial Protection against Rhodococcus equi Infection through Induced Humoral Immunity [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2017 ; 8[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2017.00857
  • Source: Pesquisa Veterinária Brasileira. Unidade: FMVZ

    Subjects: SALMONELLA, VIRULÊNCIA, GENÉTICA BACTERIANA

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    • ABNT

      ASTOLFI-FERREIRA, Claudete Serraro et al. A comparative survey between non-systemic Salmonella spp. (paratyphoid group) and systemic Salmonella Pullorum and S. Gallinarum with a focus on virulence genes. Pesquisa Veterinária Brasileira, v. 37, n. 10, p. 1064-1068, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0100-736X2017001000004. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Astolfi-Ferreira, C. S., Pequini, M. R. S., Núñez, L. F. N., Santander-Parra, S. H., Chacón, R., De la Torre, D. I. D., et al. (2017). A comparative survey between non-systemic Salmonella spp. (paratyphoid group) and systemic Salmonella Pullorum and S. Gallinarum with a focus on virulence genes. Pesquisa Veterinária Brasileira, 37( 10), 1064-1068. doi:10.1590/S0100-736X2017001000004
    • NLM

      Astolfi-Ferreira CS, Pequini MRS, Núñez LFN, Santander-Parra SH, Chacón R, De la Torre DID, Pedroso AC, Ferreira AJP. A comparative survey between non-systemic Salmonella spp. (paratyphoid group) and systemic Salmonella Pullorum and S. Gallinarum with a focus on virulence genes [Internet]. Pesquisa Veterinária Brasileira. 2017 ; 37( 10): 1064-1068.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-736X2017001000004
    • Vancouver

      Astolfi-Ferreira CS, Pequini MRS, Núñez LFN, Santander-Parra SH, Chacón R, De la Torre DID, Pedroso AC, Ferreira AJP. A comparative survey between non-systemic Salmonella spp. (paratyphoid group) and systemic Salmonella Pullorum and S. Gallinarum with a focus on virulence genes [Internet]. Pesquisa Veterinária Brasileira. 2017 ; 37( 10): 1064-1068.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-736X2017001000004
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Nacional de Alimentos e Nutrição/CONAN. Unidade: FCF

    Subjects: BIOFILMES, SALMONELLA, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      CHERUBINI, Pedro M et al. Acil-homoserina lactonas e a formação de biofilme por sorotipos de Salmonella. 2017, Anais.. Ouro Preto: Universidade Federal de Ouro Preto, 2017. . Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Cherubini, P. M., Rivera, M. L. C., Franco, B. D. G. de M., & Pinto, U. M. (2017). Acil-homoserina lactonas e a formação de biofilme por sorotipos de Salmonella. In Anais. Ouro Preto: Universidade Federal de Ouro Preto.
    • NLM

      Cherubini PM, Rivera MLC, Franco BDG de M, Pinto UM. Acil-homoserina lactonas e a formação de biofilme por sorotipos de Salmonella. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ]
    • Vancouver

      Cherubini PM, Rivera MLC, Franco BDG de M, Pinto UM. Acil-homoserina lactonas e a formação de biofilme por sorotipos de Salmonella. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ]
  • Source: Microbial Pathogenesis. Unidade: FCF

    Subjects: PROTEÍNAS, SALMONELLA, FOME

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    • ABNT

      ALMEIDA, Felipe Alves de et al. Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis. Microbial Pathogenesis, v. 102, p. 148-159, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.11.027. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Almeida, F. A. de, Pimentel Filho, N. de J., Carrijo, L. C., Bento, C. B. P., Pereira, M. C. B., Pinto, U. M., et al. (2017). Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis. Microbial Pathogenesis, 102, 148-159. doi:10.1016/j.micpath.2016.11.027
    • NLM

      Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Carrijo LC, Bento CBP, Pereira MCB, Pinto UM, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2017 ; 102 148-159.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.11.027
    • Vancouver

      Almeida FA de, Pimentel Filho N de J, Carrijo LC, Bento CBP, Pereira MCB, Pinto UM, Oliveira LL de, Vanetti MCD. Acyl homoserine lactone changes the abundance of proteins and the levels of organic acids associated with stationary phase in Salmonella Enteritidis [Internet]. Microbial Pathogenesis. 2017 ; 102 148-159.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.micpath.2016.11.027
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES, SALMONELLA

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    • ABNT

      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Unidade: CENA

    Subjects: COLIIFORMES, ENTEROVÍRUS, GENÓTIPOS, HELMINTHES, RESÍDUOS URBANOS, SALMONELLA, SUSTENTABILIDADE

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    • ABNT

      FEITOZA, Thomas Gamper. Patógenos humanos em solo cultivado com eucalipto e tratado com lodo de esgoto classe B: risco, sobrevivência e recrescimento. 2017. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2017. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64133/tde-11082020-121253/. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Feitoza, T. G. (2017). Patógenos humanos em solo cultivado com eucalipto e tratado com lodo de esgoto classe B: risco, sobrevivência e recrescimento (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64133/tde-11082020-121253/
    • NLM

      Feitoza TG. Patógenos humanos em solo cultivado com eucalipto e tratado com lodo de esgoto classe B: risco, sobrevivência e recrescimento [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64133/tde-11082020-121253/
    • Vancouver

      Feitoza TG. Patógenos humanos em solo cultivado com eucalipto e tratado com lodo de esgoto classe B: risco, sobrevivência e recrescimento [Internet]. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/64/64133/tde-11082020-121253/
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, FOLHAS (PLANTAS)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Quantitative assessment of the impact of cross-contamination during the washing step of ready-to-eat leafy greens on the risk of illness caused by Salmonella. Food Research International, v. 92, p. 106-112, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.12.014. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Sant'Ana, A. S., Franco, B. D. G. de M., & Schaffner, D. W. (2017). Quantitative assessment of the impact of cross-contamination during the washing step of ready-to-eat leafy greens on the risk of illness caused by Salmonella. Food Research International, 92, 106-112. doi:10.1016/j.foodres.2016.12.014
    • NLM

      Maffei DF, Sant'Ana AS, Franco BDG de M, Schaffner DW. Quantitative assessment of the impact of cross-contamination during the washing step of ready-to-eat leafy greens on the risk of illness caused by Salmonella [Internet]. Food Research International. 2017 ; 92 106-112.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.12.014
    • Vancouver

      Maffei DF, Sant'Ana AS, Franco BDG de M, Schaffner DW. Quantitative assessment of the impact of cross-contamination during the washing step of ready-to-eat leafy greens on the risk of illness caused by Salmonella [Internet]. Food Research International. 2017 ; 92 106-112.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.12.014
  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: LISTERIA, FENÓTIPOS, SALMONELLA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      IGLESIAS, Mariana Almeida et al. Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil. Food Research International, v. 100 p. 96-101, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.023. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Iglesias, M. A., Kroning, I. S., Decol, L. T., Franco, B. D. G. de M., & Silva, W. P. da. (2017). Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil. Food Research International, 100 p. 96-101. doi:10.1016/j.foodres.2017.06.023
    • NLM

      Iglesias MA, Kroning IS, Decol LT, Franco BDG de M, Silva WP da. Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil [Internet]. Food Research International. 2017 ; 100 p. 96-101[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.023
    • Vancouver

      Iglesias MA, Kroning IS, Decol LT, Franco BDG de M, Silva WP da. Occurrence and phenotypic and molecular characterization of Listeria monocytogenes and Salmonella spp. in slaughterhouses in southern Brazil [Internet]. Food Research International. 2017 ; 100 p. 96-101[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.06.023
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA, FENÓTIPOS, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Felipe Alves de et al. Screening of plant compounds with anti-quorum sensing potential by molecular docking with SdiA protein from Salmonella enteritidis. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Almeida, F. A. de, Vargas, E. L. G., Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Screening of plant compounds with anti-quorum sensing potential by molecular docking with SdiA protein from Salmonella enteritidis. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Almeida FA de, Vargas ELG, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Screening of plant compounds with anti-quorum sensing potential by molecular docking with SdiA protein from Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Almeida FA de, Vargas ELG, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Screening of plant compounds with anti-quorum sensing potential by molecular docking with SdiA protein from Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 nov. 18 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm

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