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  • Source: ACS Agricultural Science & Technology. Unidades: CENA, ESALQ

    Subjects: CAUPI, ESPECTROSCOPIA, FLUORESCÊNCIA, RAIOS X, FEIJÃO, NUTRIÇÃO VEGETAL, NUTRIENTES, SEMENTES, SOJA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MONTANHA, Gabriel Sgarbiero et al. Microprobe-XRF assessment of nutrient distribution in soybean, cowpea, and kidney bean eeeds: a Fabaceae family case study. ACS Agricultural Science & Technology, v. 2, p. 1318-1324, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acsagscitech.2c00260. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Montanha, G. S., Romeu, S. L. Z., Marques, J. P. R., Rohr, L. A., Almeida, E. de, Reis, A. R. dos, et al. (2022). Microprobe-XRF assessment of nutrient distribution in soybean, cowpea, and kidney bean eeeds: a Fabaceae family case study. ACS Agricultural Science & Technology, 2, 1318-1324. doi:10.1021/acsagscitech.2c00260
    • NLM

      Montanha GS, Romeu SLZ, Marques JPR, Rohr LA, Almeida E de, Reis AR dos, Linhares FS, Sabatini S, Carvalho HWP de. Microprobe-XRF assessment of nutrient distribution in soybean, cowpea, and kidney bean eeeds: a Fabaceae family case study [Internet]. ACS Agricultural Science & Technology. 2022 ; 2 1318-1324.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acsagscitech.2c00260
    • Vancouver

      Montanha GS, Romeu SLZ, Marques JPR, Rohr LA, Almeida E de, Reis AR dos, Linhares FS, Sabatini S, Carvalho HWP de. Microprobe-XRF assessment of nutrient distribution in soybean, cowpea, and kidney bean eeeds: a Fabaceae family case study [Internet]. ACS Agricultural Science & Technology. 2022 ; 2 1318-1324.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acsagscitech.2c00260
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ABSORÇÃO DE ALIMENTOS, ARROZ, COMPOSTOS FENÓLICOS, FEIJÃO, FERRO, NUTRIENTES

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    • ABNT

      TORRES, Larissa Catelli Rocha. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão. 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Torres, L. C. R. (2018). Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
    • NLM

      Torres LCR. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
    • Vancouver

      Torres LCR. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: COZIMENTO, FEIJÃO, GERMINAÇÃO, GRÃOS, HIDRATAÇÃO, NUTRIENTES, ULTRASSOM

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    • ABNT

      MIANO PASTOR, Alberto Claudio. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Miano Pastor, A. C. (2018). Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • NLM

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • Vancouver

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: FEIJÃO, ULTRASSOM, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, NUTRIENTES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      MIANO A. C, e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains. Food Research International, v. 106, p. 928-935, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Miano A. C,, & Augusto, P. E. D. (2018). The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains. Food Research International, 106, 928-935. doi:10.1016/j.foodres.2018.02.006
    • NLM

      Miano A. C, Augusto PED. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains [Internet]. Food Research International. 2018 ; 106 928-935.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
    • Vancouver

      Miano A. C, Augusto PED. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains [Internet]. Food Research International. 2018 ; 106 928-935.[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
  • Source: Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. Unidades: CENA, ESALQ

    Subjects: FEIJÃO, NUTRIENTES, NÊUTRONS

    PrivadoAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      KATO, Lilian Seiko et al. Elemental characterization of Brazilian beans using neutron activation analysis. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10967-015-4212-4. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Kato, L. S., Fernandes, E. A. de N., Bacchi, M. A., Sarríes, G. A., & Reyes, A. E. L. (2015). Elemental characterization of Brazilian beans using neutron activation analysis. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. doi:10.1007/s10967-015-4212-4
    • NLM

      Kato LS, Fernandes EA de N, Bacchi MA, Sarríes GA, Reyes AEL. Elemental characterization of Brazilian beans using neutron activation analysis [Internet]. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. 2015 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10967-015-4212-4
    • Vancouver

      Kato LS, Fernandes EA de N, Bacchi MA, Sarríes GA, Reyes AEL. Elemental characterization of Brazilian beans using neutron activation analysis [Internet]. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. 2015 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10967-015-4212-4
  • Source: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. Unidade: ICB

    Subjects: NUTRIÇÃO, DIETAS, NUTRIENTES, ARROZ, FEIJÃO

    How to cite
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    • ABNT

      DE ANGELIS, Rebeca Carlota e OROZCO, G. A. Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. Tradução . São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1988. . . Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      De Angelis, R. C., & Orozco, G. A. (1988). Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. In Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      De Angelis RC, Orozco GA. Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. In: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 nov. 06 ]
    • Vancouver

      De Angelis RC, Orozco GA. Bioavailability in humans of selected nutrients from rice and bean diets. In: Advances in Bean Research, Chemistry, Nutrition, Technology. São Paulo: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo; 1988. [citado 2024 nov. 06 ]
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: NUTRIENTES, FEIJÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FREITAS JUNIOR, Elias de. Efeitos da vermiculita na disponibilidade de agua e de nutrientes em feijoeiro (phaseolus vulgaris, l.), Cultivar "carioca comum". 1982. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 1982. Disponível em: https://teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11140/tde-20231122-093555/. Acesso em: 06 nov. 2024.
    • APA

      Freitas Junior, E. de. (1982). Efeitos da vermiculita na disponibilidade de agua e de nutrientes em feijoeiro (phaseolus vulgaris, l.), Cultivar "carioca comum" (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11140/tde-20231122-093555/
    • NLM

      Freitas Junior E de. Efeitos da vermiculita na disponibilidade de agua e de nutrientes em feijoeiro (phaseolus vulgaris, l.), Cultivar "carioca comum" [Internet]. 1982 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11140/tde-20231122-093555/
    • Vancouver

      Freitas Junior E de. Efeitos da vermiculita na disponibilidade de agua e de nutrientes em feijoeiro (phaseolus vulgaris, l.), Cultivar "carioca comum" [Internet]. 1982 ;[citado 2024 nov. 06 ] Available from: https://teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11140/tde-20231122-093555/

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