Filtros : "FEIJÃO" "2018" Removido: "MILHO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, FEIJÃO, FUNGICIDAS, HORMÔNIOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAULO JUNIOR, João. Ácido salicílico e mancozebe na cultura de feijão: parâmetros fisiológicos e componentes de produção. 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-03052018-161612/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Paulo Junior, J. (2018). Ácido salicílico e mancozebe na cultura de feijão: parâmetros fisiológicos e componentes de produção (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-03052018-161612/
    • NLM

      Paulo Junior J. Ácido salicílico e mancozebe na cultura de feijão: parâmetros fisiológicos e componentes de produção [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-03052018-161612/
    • Vancouver

      Paulo Junior J. Ácido salicílico e mancozebe na cultura de feijão: parâmetros fisiológicos e componentes de produção [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11136/tde-03052018-161612/
  • Source: Journal of Stored Products Research. Unidade: FFCLRP

    Subjects: FEIJÃO, REPELENTES, ÓLEOS ESSENCIAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BERNARDES, Wagner A. et al. Bioactivity of selected plant-derived essential oils against Zabrotes subfasciatus (Coleoptera: Bruchidae). Journal of Stored Products Research, v. 77, p. 16-19, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jspr.2018.02.007. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Bernardes, W. A., Silva, E. O., Crotti, A. E. M., & Baldin, E. L. L. (2018). Bioactivity of selected plant-derived essential oils against Zabrotes subfasciatus (Coleoptera: Bruchidae). Journal of Stored Products Research, 77, 16-19. doi:10.1016/j.jspr.2018.02.007
    • NLM

      Bernardes WA, Silva EO, Crotti AEM, Baldin ELL. Bioactivity of selected plant-derived essential oils against Zabrotes subfasciatus (Coleoptera: Bruchidae) [Internet]. Journal of Stored Products Research. 2018 ; 77 16-19.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jspr.2018.02.007
    • Vancouver

      Bernardes WA, Silva EO, Crotti AEM, Baldin ELL. Bioactivity of selected plant-derived essential oils against Zabrotes subfasciatus (Coleoptera: Bruchidae) [Internet]. Journal of Stored Products Research. 2018 ; 77 16-19.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jspr.2018.02.007
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Subjects: FEIJÃO, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Aline Pereira de et al. Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.). Journal of Food Composition and Analysis, v. 67, p. 135-140, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.01.012. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Oliveira, A. P. de, Mateó, B. dos S. O., Fioroto, A. M., Oliveira, P. V. de, & Naozuka, J. (2018). Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.). Journal of Food Composition and Analysis, 67, 135-140. doi:10.1016/j.jfca.2018.01.012
    • NLM

      Oliveira AP de, Mateó B dos SO, Fioroto AM, Oliveira PV de, Naozuka J. Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2018 ; 67 135-140.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.01.012
    • Vancouver

      Oliveira AP de, Mateó B dos SO, Fioroto AM, Oliveira PV de, Naozuka J. Effect of cooking on the bioaccessibility of essential elements in different varieties of beans (Phaseolus vulgaris L.) [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2018 ; 67 135-140.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2018.01.012
  • Source: Phytoparasitica. Unidade: ESALQ

    Subjects: CARUNCHOS, FEIJÃO, GENÓTIPOS, OVIPOSIÇÃO, RESISTÊNCIA GENÉTICA VEGETAL

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUZZO, Elio C et al. Adult attractiveness and oviposition preference of Zabrotes subfasciatus toward genotypes of common bean Phaseolus vulgaris. Phytoparasitica, v. 46, n. 5, p. 645-651, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12600-018-0700-8. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Guzzo, E. C., Vendramim, J. D., Lourenção, A. L., Chiorato, A. F., Carbonell, S. A. M., & Corrêa, O. M. B. (2018). Adult attractiveness and oviposition preference of Zabrotes subfasciatus toward genotypes of common bean Phaseolus vulgaris. Phytoparasitica, 46( 5), 645-651. doi:10.1007/s12600-018-0700-8
    • NLM

      Guzzo EC, Vendramim JD, Lourenção AL, Chiorato AF, Carbonell SAM, Corrêa OMB. Adult attractiveness and oviposition preference of Zabrotes subfasciatus toward genotypes of common bean Phaseolus vulgaris [Internet]. Phytoparasitica. 2018 ; 46( 5): 645-651.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12600-018-0700-8
    • Vancouver

      Guzzo EC, Vendramim JD, Lourenção AL, Chiorato AF, Carbonell SAM, Corrêa OMB. Adult attractiveness and oviposition preference of Zabrotes subfasciatus toward genotypes of common bean Phaseolus vulgaris [Internet]. Phytoparasitica. 2018 ; 46( 5): 645-651.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12600-018-0700-8
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ABSORÇÃO DE ALIMENTOS, ARROZ, COMPOSTOS FENÓLICOS, FEIJÃO, FERRO, NUTRIENTES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TORRES, Larissa Catelli Rocha. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão. 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Torres, L. C. R. (2018). Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
    • NLM

      Torres LCR. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
    • Vancouver

      Torres LCR. Bioacessibilidade e influência de promotores e inibidores de ferro e zinco na mistura: arroz/feijão [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-17012019-162735/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ECOLOGIA MICROBIANA, FEIJÃO, FÓSFORO, MICROBIOLOGIA DO SOLO, NUTRIÇÃO VEGETAL, RIZOSFERA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CHIARAMONTE, Josiane Barros. The rhizosphere microbiome of common bean (Phaseolus vulgaris L.) and the effects on phosphorus uptake. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-17012019-161756/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Chiaramonte, J. B. (2018). The rhizosphere microbiome of common bean (Phaseolus vulgaris L.) and the effects on phosphorus uptake (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-17012019-161756/
    • NLM

      Chiaramonte JB. The rhizosphere microbiome of common bean (Phaseolus vulgaris L.) and the effects on phosphorus uptake [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-17012019-161756/
    • Vancouver

      Chiaramonte JB. The rhizosphere microbiome of common bean (Phaseolus vulgaris L.) and the effects on phosphorus uptake [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-17012019-161756/
  • Source: ISME Journal. Unidade: CENA

    Subjects: FEIJÃO, RIZOSFERA, FUSARIUM, RAIZ

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENDES, Lucas William et al. Breeding for soil-borne pathogen resistance impacts active rhizosphere microbiome of common bean. ISME Journal, v. 12, p. 3038–3042, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41396-018-0234-6. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Mendes, L. W., Mendes, R., Raaijmakers, J. M., & Tsai, S. M. (2018). Breeding for soil-borne pathogen resistance impacts active rhizosphere microbiome of common bean. ISME Journal, 12, 3038–3042. doi:10.1038/s41396-018-0234-6
    • NLM

      Mendes LW, Mendes R, Raaijmakers JM, Tsai SM. Breeding for soil-borne pathogen resistance impacts active rhizosphere microbiome of common bean [Internet]. ISME Journal. 2018 ; 12 3038–3042.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41396-018-0234-6
    • Vancouver

      Mendes LW, Mendes R, Raaijmakers JM, Tsai SM. Breeding for soil-borne pathogen resistance impacts active rhizosphere microbiome of common bean [Internet]. ISME Journal. 2018 ; 12 3038–3042.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41396-018-0234-6
  • Source: Journal of Food Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALTA TEMPERATURA, FEIJÃO, ULTRASSOM, COZIMENTO, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio e SABADOTI, Viviane Deroldo e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties. Journal of Food Engineering, v. 225, p. 53-61, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Sabadoti, V. D., & Augusto, P. E. D. (2018). Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties. Journal of Food Engineering, 225, 53-61. doi:10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015
    • NLM

      Miano AC, Sabadoti VD, Augusto PED. Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 225 53-61.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015
    • Vancouver

      Miano AC, Sabadoti VD, Augusto PED. Enhancing the hydration process of common beans by ultrasound and high temperatures: impact on cooking and thermodynamic properties [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 225 53-61.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.01.015
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: VARIEDADES VEGETAIS, HIDRATAÇÃO, FEIJÃO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO, Alberto Claudio et al. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics. Food Research International, v. 107, p. 182-194, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Miano, A. C., Saldaña, E., Campestrini, L. H., Chiorato, A. F., & Augusto, P. E. D. (2018). Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics. Food Research International, 107, 182-194. doi:10.1016/j.foodres.2018.02.030
    • NLM

      Miano AC, Saldaña E, Campestrini LH, Chiorato AF, Augusto PED. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics [Internet]. Food Research International. 2018 ; 107 182-194.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030
    • Vancouver

      Miano AC, Saldaña E, Campestrini LH, Chiorato AF, Augusto PED. Correlating the properties of different carioca bean cultivars (Phaseolus vulgaris) with their hydration kinetics [Internet]. Food Research International. 2018 ; 107 182-194.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.030
  • Source: Comunicata Scientiae. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALGAS MARINHAS, ANTIOXIDANTES, DEFICIT HÍDRICO, FEIJÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARVALHO, Marcia Eugenia Amaral et al. Is seaweed extract an elicitor compound?: Changing proline content in drought-stressed bean plants. Comunicata Scientiae, v. 9, n. 2, p. 292-297, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.14295/CS.v9i2.2134. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Carvalho, M. E. A., Castro, P. R. de C. e, Gaziola, S. A., & Azevedo, R. A. (2018). Is seaweed extract an elicitor compound?: Changing proline content in drought-stressed bean plants. Comunicata Scientiae, 9( 2), 292-297. doi:10.14295/CS.v9i2.2134
    • NLM

      Carvalho MEA, Castro PR de C e, Gaziola SA, Azevedo RA. Is seaweed extract an elicitor compound?: Changing proline content in drought-stressed bean plants [Internet]. Comunicata Scientiae. 2018 ; 9( 2): 292-297.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.14295/CS.v9i2.2134
    • Vancouver

      Carvalho MEA, Castro PR de C e, Gaziola SA, Azevedo RA. Is seaweed extract an elicitor compound?: Changing proline content in drought-stressed bean plants [Internet]. Comunicata Scientiae. 2018 ; 9( 2): 292-297.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.14295/CS.v9i2.2134
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: FEIJÃO, PRAGAS DE PLANTAS, CONSORCIAÇÃO DE CULTURAS, PULGÃO, INSETOS PREDADORES, ALGODÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERNANDES, Francisco Sales. Dynamics and pest and natural enemies dispersion in cowpea and colored cotton in sole or intercropping systems. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-30072018-162223/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Fernandes, F. S. (2018). Dynamics and pest and natural enemies dispersion in cowpea and colored cotton in sole or intercropping systems (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-30072018-162223/
    • NLM

      Fernandes FS. Dynamics and pest and natural enemies dispersion in cowpea and colored cotton in sole or intercropping systems [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-30072018-162223/
    • Vancouver

      Fernandes FS. Dynamics and pest and natural enemies dispersion in cowpea and colored cotton in sole or intercropping systems [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-30072018-162223/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: COZIMENTO, FEIJÃO, GERMINAÇÃO, GRÃOS, HIDRATAÇÃO, NUTRIENTES, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO PASTOR, Alberto Claudio. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Miano Pastor, A. C. (2018). Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • NLM

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • Vancouver

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: CENA

    Subjects: MUDAS, FEIJÃO, NANOPARTÍCULAS, MINERAIS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DURAN, Nádia Marion et al. Bean seedling growth enhancement using magnetite nanoparticles. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 66, n. 23, p. 5746–5755, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.8b00557. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Duran, N. M., Medina-Llamas, M., Cassanji, J. G. B., Lima, R. G. de, Almeida, E. de, Macedo, W. R., et al. (2018). Bean seedling growth enhancement using magnetite nanoparticles. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 66( 23), 5746–5755. doi:10.1021/acs.jafc.8b00557
    • NLM

      Duran NM, Medina-Llamas M, Cassanji JGB, Lima RG de, Almeida E de, Macedo WR, Mattia D, Carvalho HWP de. Bean seedling growth enhancement using magnetite nanoparticles [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2018 ; 66( 23): 5746–5755.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.8b00557
    • Vancouver

      Duran NM, Medina-Llamas M, Cassanji JGB, Lima RG de, Almeida E de, Macedo WR, Mattia D, Carvalho HWP de. Bean seedling growth enhancement using magnetite nanoparticles [Internet]. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2018 ; 66( 23): 5746–5755.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.jafc.8b00557
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: FEIJÃO, ULTRASSOM, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, NUTRIENTES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO A. C, e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains. Food Research International, v. 106, p. 928-935, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Miano A. C,, & Augusto, P. E. D. (2018). The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains. Food Research International, 106, 928-935. doi:10.1016/j.foodres.2018.02.006
    • NLM

      Miano A. C, Augusto PED. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains [Internet]. Food Research International. 2018 ; 106 928-935.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
    • Vancouver

      Miano A. C, Augusto PED. The ultrasound assisted hydration as an opportunity to incorporate nutrients into grains [Internet]. Food Research International. 2018 ; 106 928-935.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.02.006
  • Source: Journal of Food Process Engineering. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANTIOXIDANTES, FEIJÃO, OZÔNIO, HIDRATAÇÃO, COMPOSTOS FENÓLICOS, MICOTOXINAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALEXANDRE, A. P. S et al. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity. Journal of Food Process Engineering, p. 1-6, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Alexandre, A. P. S., Miano, A. C., Brandão, T. R. S., Miller, F. A., Fundo, J. F., Domingues, M. A. C., et al. (2018). Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity. Journal of Food Process Engineering, 1-6. doi:10.1111/jfpe.12893
    • NLM

      Alexandre APS, Miano AC, Brandão TRS, Miller FA, Fundo JF, Domingues MAC, Silva CLM, Augusto PED. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-6.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893
    • Vancouver

      Alexandre APS, Miano AC, Brandão TRS, Miller FA, Fundo JF, Domingues MAC, Silva CLM, Augusto PED. Ozonation of Adzuki beans (Vigna angularis): effect on the hydration kinetics, phenolic compounds and antioxidant capacity [Internet]. Journal of Food Process Engineering. 2018 ; 1-6.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jfpe.12893
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CARUNCHOS, CROMATOGRAFIA, FEIJÃO, INSETICIDAS BIOLÓGICOS, METABÓLITOS SECUNDÁRIOS, PLANTAS PRODUTORAS DE PESTICIDA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALVES, Gabriel Luiz Padoan. Bioactive insectistatic compounds from Solanaceae against Zabrotes subfasciatus (Boheman) (Coleoptera: Chrysomelidae. 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-19072018-184125/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Gonçalves, G. L. P. (2018). Bioactive insectistatic compounds from Solanaceae against Zabrotes subfasciatus (Boheman) (Coleoptera: Chrysomelidae: Bruchinae) (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-19072018-184125/
    • NLM

      Gonçalves GLP. Bioactive insectistatic compounds from Solanaceae against Zabrotes subfasciatus (Boheman) (Coleoptera: Chrysomelidae: Bruchinae) [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-19072018-184125/
    • Vancouver

      Gonçalves GLP. Bioactive insectistatic compounds from Solanaceae against Zabrotes subfasciatus (Boheman) (Coleoptera: Chrysomelidae: Bruchinae) [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11146/tde-19072018-184125/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: DIVERSIDADE GENÉTICA, DOMESTICAÇÃO DE PLANTAS, FEIJÃO, FENÓTIPOS, GERMOPLASMA VEGETAL, MARCADOR MOLECULAR

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PENHA, Josilane Souza da. Diversidade genética, domesticação e plasticidade fenotípica de feijão-fava (Phaseolus lunatus L.). 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-22032019-135219/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Penha, J. S. da. (2018). Diversidade genética, domesticação e plasticidade fenotípica de feijão-fava (Phaseolus lunatus L.) (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-22032019-135219/
    • NLM

      Penha JS da. Diversidade genética, domesticação e plasticidade fenotípica de feijão-fava (Phaseolus lunatus L.) [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-22032019-135219/
    • Vancouver

      Penha JS da. Diversidade genética, domesticação e plasticidade fenotípica de feijão-fava (Phaseolus lunatus L.) [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-22032019-135219/
  • Source: Frontiers in Microbiology. Unidade: CENA

    Subjects: FUNGOS MICORRÍZICOS, FEIJÃO, DEFICIT HÍDRICO, RAIZ

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RECCHIA, Gustavo Henrique et al. Arbuscular mycorrhizal symbiosis leads to differential regulation of drought-responsive genes in tissue-specific root cells of common bean. Frontiers in Microbiology, v. 9, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2018.01339. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Recchia, G. H., Konzen, E. R., Cassieri, F., Caldas, D. G. G., & Tsai, S. M. (2018). Arbuscular mycorrhizal symbiosis leads to differential regulation of drought-responsive genes in tissue-specific root cells of common bean. Frontiers in Microbiology, 9. doi:10.3389/fmicb.2018.01339
    • NLM

      Recchia GH, Konzen ER, Cassieri F, Caldas DGG, Tsai SM. Arbuscular mycorrhizal symbiosis leads to differential regulation of drought-responsive genes in tissue-specific root cells of common bean [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2018 ; 9[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2018.01339
    • Vancouver

      Recchia GH, Konzen ER, Cassieri F, Caldas DGG, Tsai SM. Arbuscular mycorrhizal symbiosis leads to differential regulation of drought-responsive genes in tissue-specific root cells of common bean [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2018 ; 9[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2018.01339
  • Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: ESALQ

    Subjects: BACTÉRIAS FIXADORAS DE NITROGÊNIO, FEIJÃO, INOCULAÇÃO, RHIZOBIUM

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Dâmiany Pádua et al. Viability of liquid medium-inoculation of Rhizobium etli in planting furrows with common bean. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 53, n. 3, p. 394-398, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0100-204X2018000300015. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Oliveira, D. P., Soares, B. L., Martins, F. A. D., Franceschini, L. A., Cardillo, B. E. da S., Rufini, M., et al. (2018). Viability of liquid medium-inoculation of Rhizobium etli in planting furrows with common bean. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 53( 3), 394-398. doi:10.1590/S0100-204X2018000300015
    • NLM

      Oliveira DP, Soares BL, Martins FAD, Franceschini LA, Cardillo BE da S, Rufini M, Morais AR de, Moreira FM de S, Andrade MJB de. Viability of liquid medium-inoculation of Rhizobium etli in planting furrows with common bean [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2018 ; 53( 3): 394-398.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-204X2018000300015
    • Vancouver

      Oliveira DP, Soares BL, Martins FAD, Franceschini LA, Cardillo BE da S, Rufini M, Morais AR de, Moreira FM de S, Andrade MJB de. Viability of liquid medium-inoculation of Rhizobium etli in planting furrows with common bean [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2018 ; 53( 3): 394-398.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-204X2018000300015
  • Source: Acta Scientiarum. Agronomy. Unidades: CENA, ESALQ

    Subjects: AGRICULTURA ORGÂNICA, ADUBO VERDE, TOMATE, CONSORCIAÇÃO DE CULTURAS, FEIJÃO, COBERTURA MORTA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AMBROSANO, Edmilson José et al. Organic cherry tomato yield and quality as affect by intercropping green manure. Acta Scientiarum. Agronomy, v. 40, p. 1-8, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v40i1.36530. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Ambrosano, E. J., Salgado, G. C., Otsuk, I. P., Prati, P., Henrique, C. M., & Melo, P. C. T. de. (2018). Organic cherry tomato yield and quality as affect by intercropping green manure. Acta Scientiarum. Agronomy, 40, 1-8. doi:10.4025/actasciagron.v40i1.36530
    • NLM

      Ambrosano EJ, Salgado GC, Otsuk IP, Prati P, Henrique CM, Melo PCT de. Organic cherry tomato yield and quality as affect by intercropping green manure [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2018 ; 40 1-8.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v40i1.36530
    • Vancouver

      Ambrosano EJ, Salgado GC, Otsuk IP, Prati P, Henrique CM, Melo PCT de. Organic cherry tomato yield and quality as affect by intercropping green manure [Internet]. Acta Scientiarum. Agronomy. 2018 ; 40 1-8.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.4025/actasciagron.v40i1.36530

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024