Filtros : "NUTRIÇÃO" " GRU999" Removido: "IME" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: CAROTENOIDES, BIODIVERSIDADE, NUTRIÇÃO, POPULAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018. Journal of Food Composition and Analysis, v. 122, p. 105449 ( 01-11), 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105449. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018. Journal of Food Composition and Analysis, 122, 105449 ( 01-11). doi:10.1016/j.jfca.2023.105449
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018 [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2023 ; 122 105449 ( 01-11).[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105449
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Assessment of dietary carotenoid intake and food sources in the Brazilian population: results from national dietary surveys 2008–2009 and 2017–2018 [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2023 ; 122 105449 ( 01-11).[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105449
  • Source: Plants. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, NUTRIÇÃO, PLANTAS ALIMENTÍCIAS, FITOQUÍMICA, POPULAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region. Plants, v. 12, n. 13, p. 2414 ( 01-16), 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/plants12132414. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region. Plants, 12( 13), 2414 ( 01-16). doi:10.3390/plants12132414
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region [Internet]. Plants. 2023 ; 12( 13): 2414 ( 01-16).[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/plants12132414
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake of the Brazilian population according to geographic region [Internet]. Plants. 2023 ; 12( 13): 2414 ( 01-16).[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/plants12132414
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, CARDÁPIOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      COELHO, Kristy Soraya et al. NutriPersona: conception of a computational tool for elaboration of personalized menu from a Brazilian food composition database. Journal of Food Composition and Analysis, v. 123, p. 1-8 art. 105582 , 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105582. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Coelho, K. S., Giuntini, E. B., Betazzi, O. D., Horst, M. A., Dias, J. da S., Franco, B. D. G. de M., et al. (2023). NutriPersona: conception of a computational tool for elaboration of personalized menu from a Brazilian food composition database. Journal of Food Composition and Analysis, 123, 1-8 art. 105582 . doi:10.1016/j.jfca.2023.105582
    • NLM

      Coelho KS, Giuntini EB, Betazzi OD, Horst MA, Dias J da S, Franco BDG de M, Menezes EW de, Lajolo FM, Purgatto E. NutriPersona: conception of a computational tool for elaboration of personalized menu from a Brazilian food composition database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2023 ; 123 1-8 art. 105582 .[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105582
    • Vancouver

      Coelho KS, Giuntini EB, Betazzi OD, Horst MA, Dias J da S, Franco BDG de M, Menezes EW de, Lajolo FM, Purgatto E. NutriPersona: conception of a computational tool for elaboration of personalized menu from a Brazilian food composition database [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2023 ; 123 1-8 art. 105582 .[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2023.105582
  • Source: PLOS ONE. Unidades: EACH, FCF

    Subjects: BIODIVERSIDADE, NUTRIÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNAUBA, Renata Alves et al. Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018. PLOS ONE, v. 18, n. 10, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0292006. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Carnauba, R. A., Sarti, F. M., Hassimotto, N. M. A., & Lajolo, F. M. (2023). Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018. PLOS ONE, 18( 10). doi:10.1371/journal.pone.0292006
    • NLM

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018 [Internet]. PLOS ONE. 2023 ; 18( 10):[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0292006
    • Vancouver

      Carnauba RA, Sarti FM, Hassimotto NMA, Lajolo FM. Bioactive compounds intake in the Brazilian population: Trends and determinants of socioeconomic inequalities between 2008 and 2018 [Internet]. PLOS ONE. 2023 ; 18( 10):[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1371/journal.pone.0292006
  • Source: Nutrire. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição (SBAN). Unidade: FCF

    Subjects: BIODISPONIBILIDADE, NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto e LIMA, Sara de Sisto e LAJOLO, Franco Maria. Biodisponibilidade do ácido protocatecúico e potencial formas bioativas em modelo animal. Nutrire. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 set. 2024. , 2013
    • APA

      Hassimotto, N. M. A., Lima, S. de S., & Lajolo, F. M. (2013). Biodisponibilidade do ácido protocatecúico e potencial formas bioativas em modelo animal. Nutrire. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Hassimotto NMA, Lima S de S, Lajolo FM. Biodisponibilidade do ácido protocatecúico e potencial formas bioativas em modelo animal. Nutrire. 2013 ; 38 96 res. PC-16-002.[citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Hassimotto NMA, Lima S de S, Lajolo FM. Biodisponibilidade do ácido protocatecúico e potencial formas bioativas em modelo animal. Nutrire. 2013 ; 38 96 res. PC-16-002.[citado 2024 set. 16 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024