Filtros : "REOLOGIA" "PARTE DE MONOGRAFIA/LIVRO" Removido: "Holanda" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Concreto: ciência e tecnologia. Unidade: EP

    Subjects: CONCRETO, PROPRIEDADES DOS MATERIAIS, REOLOGIA, INOVAÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROMANO, Roberto Cesar de Oliveira e CARDOSO, Fábio Alonso e PILEGGI, Rafael Giuliano. Propriedades do concreto no estado fresco. Concreto: ciência e tecnologia. Tradução . São Paulo: IBRACON, 2022. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Romano, R. C. de O., Cardoso, F. A., & Pileggi, R. G. (2022). Propriedades do concreto no estado fresco. In Concreto: ciência e tecnologia. São Paulo: IBRACON.
    • NLM

      Romano RC de O, Cardoso FA, Pileggi RG. Propriedades do concreto no estado fresco. In: Concreto: ciência e tecnologia. São Paulo: IBRACON; 2022. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Romano RC de O, Cardoso FA, Pileggi RG. Propriedades do concreto no estado fresco. In: Concreto: ciência e tecnologia. São Paulo: IBRACON; 2022. [citado 2024 set. 16 ]
  • Source: Alimentação, nutrição e cultura. Unidades: FCF, EP

    Subjects: REOLOGIA, PRODUTOS DA PANIFICAÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Daiane Carolina Alves dos e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology of bakery products - flours, doughs and baked goods, including texture: a short review. Alimentação, nutrição e cultura. Tradução . Ponta Grossa: Atena, 2022. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Santos, D. C. A. dos, & Lannes, S. C. da S. (2022). Rheology of bakery products - flours, doughs and baked goods, including texture: a short review. In Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena.
    • NLM

      Santos DCA dos, Lannes SC da S. Rheology of bakery products - flours, doughs and baked goods, including texture: a short review. In: Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena; 2022. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Santos DCA dos, Lannes SC da S. Rheology of bakery products - flours, doughs and baked goods, including texture: a short review. In: Alimentação, nutrição e cultura. Ponta Grossa: Atena; 2022. [citado 2024 set. 16 ]
  • Source: Fluid Flow Problems. Unidade: ICMC

    Subjects: MECÂNICA DOS FLUÍDOS COMPUTACIONAL, REOLOGIA, CÁLCULO DIFERENCIAL E INTEGRAL, FLUÍDOS COMPLEXOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERRÁS, Luís L et al. Recent advances in complex fluids modeling. Fluid Flow Problems. Tradução . London: IntechOpen, 2019. p. 9-23. Disponível em: https://doi.org/10.5772/intechopen.82689. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Ferrás, L. L., Morgado, M. L., Rebelo, M. S., Leiva, R. T., Castelo, A., McKinley, G. H., & Afonso, A. M. (2019). Recent advances in complex fluids modeling. In Fluid Flow Problems (p. 9-23). London: IntechOpen. doi:10.5772/intechopen.82689
    • NLM

      Ferrás LL, Morgado ML, Rebelo MS, Leiva RT, Castelo A, McKinley GH, Afonso AM. Recent advances in complex fluids modeling [Internet]. In: Fluid Flow Problems. London: IntechOpen; 2019. p. 9-23.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.82689
    • Vancouver

      Ferrás LL, Morgado ML, Rebelo MS, Leiva RT, Castelo A, McKinley GH, Afonso AM. Recent advances in complex fluids modeling [Internet]. In: Fluid Flow Problems. London: IntechOpen; 2019. p. 9-23.[citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.5772/intechopen.82689
  • Source: Characterization of Minerals, Metals and Materials. Unidade: EP

    Subjects: BENTONITA, ARGILAS, REOLOGIA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BOBADILLA, Margarita et al. Characterization of water/ethanol/bentonite dispersions. Characterization of Minerals, Metals and Materials. Tradução . Warrendale: The Materials, Metals, Materials Society, 2019. . Disponível em: https://doi.org/10.1007/978-3-030-05749-7_42. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Bobadilla, M., Carvalho, T. C. de, Munhóz Júnior, A. H., Silva-Valenzuela, M. das G. da, & Valenzuela Díaz, F. R. (2019). Characterization of water/ethanol/bentonite dispersions. In Characterization of Minerals, Metals and Materials. Warrendale: The Materials, Metals, Materials Society. doi:10.1007/978-3-030-05749-7_42
    • NLM

      Bobadilla M, Carvalho TC de, Munhóz Júnior AH, Silva-Valenzuela M das G da, Valenzuela Díaz FR. Characterization of water/ethanol/bentonite dispersions [Internet]. In: Characterization of Minerals, Metals and Materials. Warrendale: The Materials, Metals, Materials Society; 2019. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-3-030-05749-7_42
    • Vancouver

      Bobadilla M, Carvalho TC de, Munhóz Júnior AH, Silva-Valenzuela M das G da, Valenzuela Díaz FR. Characterization of water/ethanol/bentonite dispersions [Internet]. In: Characterization of Minerals, Metals and Materials. Warrendale: The Materials, Metals, Materials Society; 2019. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1007/978-3-030-05749-7_42
  • Source: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, REOLOGIA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KUBO, Miriam T. K et al. Rheological properties of tomato products. Tomato chemistry, industrial processing and product development. Tradução . Londres: The Royal Society of Chemistry, 2019. . Disponível em: https://doi.org/10.1039/9781788016247. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Kubo, M. T. K., Rojas, M. L., Miano, A. C., & Augusto, P. E. D. (2019). Rheological properties of tomato products. In Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry. doi:10.1039/9781788016247
    • NLM

      Kubo MTK, Rojas ML, Miano AC, Augusto PED. Rheological properties of tomato products [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247
    • Vancouver

      Kubo MTK, Rojas ML, Miano AC, Augusto PED. Rheological properties of tomato products [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247
  • Source: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, REOLOGIA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, HOMOGENEIZAÇÃO, HIDROSTÁTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS, Meliza L et al. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields. Tomato chemistry, industrial processing and product development. Tradução . Londres: The Royal Society of Chemistry, 2019. . Disponível em: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., Miano, A. C., Kubo, M. T. K., & Augusto, P. E. D. (2019). The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields. In Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry. doi:10.1039/9781788016247-00201
    • NLM

      Rojas ML, Miano AC, Kubo MTK, Augusto PED. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201
    • Vancouver

      Rojas ML, Miano AC, Kubo MTK, Augusto PED. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201
  • Source: Advances in Rheology Research. Unidade: FCF

    Subjects: REOLOGIA, ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology as a toll for food development. Advances in Rheology Research. Tradução . Hauppauge: Nova Science, 2017. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2017). Rheology as a toll for food development. In Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science.
    • NLM

      Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 set. 16 ]
  • Source: Sustainable and nonconventional construction materials using inorganic bonded fiber composites. Unidade: FZEA

    Subjects: MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, REOLOGIA, EXTRUSÃO, CIMENTO REFORÇADO COM FIBRAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Sérgio Francisco dos e TEIXEIRA, Ronaldo Soares e SAVASTANO JÚNIOR, Holmer. Interfacial transition zone between lignocellulosic fiber and matrix in cement-based composites. Sustainable and nonconventional construction materials using inorganic bonded fiber composites. Tradução . Duxford, Cambridgeshire: Woodhead Publishing, 2017. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-102001-2.00003-6. Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Santos, S. F. dos, Teixeira, R. S., & Savastano Júnior, H. (2017). Interfacial transition zone between lignocellulosic fiber and matrix in cement-based composites. In Sustainable and nonconventional construction materials using inorganic bonded fiber composites. Duxford, Cambridgeshire: Woodhead Publishing. doi:10.1016/B978-0-08-102001-2.00003-6
    • NLM

      Santos SF dos, Teixeira RS, Savastano Júnior H. Interfacial transition zone between lignocellulosic fiber and matrix in cement-based composites [Internet]. In: Sustainable and nonconventional construction materials using inorganic bonded fiber composites. Duxford, Cambridgeshire: Woodhead Publishing; 2017. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-102001-2.00003-6
    • Vancouver

      Santos SF dos, Teixeira RS, Savastano Júnior H. Interfacial transition zone between lignocellulosic fiber and matrix in cement-based composites [Internet]. In: Sustainable and nonconventional construction materials using inorganic bonded fiber composites. Duxford, Cambridgeshire: Woodhead Publishing; 2017. [citado 2024 set. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-102001-2.00003-6
  • Source: Operações unitárias na indústria de alimentos. Unidade: FZEA

    Subjects: REOLOGIA, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TELIS ROMERO, Javier e DITCHFIELD, Cynthia. Reologia de produtos alimentícios. Operações unitárias na indústria de alimentos. Tradução . Rio de Janeiro: LTC, 2016. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Telis Romero, J., & Ditchfield, C. (2016). Reologia de produtos alimentícios. In Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC.
    • NLM

      Telis Romero J, Ditchfield C. Reologia de produtos alimentícios. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Telis Romero J, Ditchfield C. Reologia de produtos alimentícios. In: Operações unitárias na indústria de alimentos. Rio de Janeiro: LTC; 2016. [citado 2024 set. 16 ]
  • Source: Rheology: Theory, properties and practical applications. Unidade: FCF

    Subjects: QUITOSANA, REOLOGIA, SORVETE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva e SILVA JUNIOR, Elieste da. Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. Rheology: Theory, properties and practical applications. Tradução . New York: Nova Publishers, 2013. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S., & Silva Junior, E. da. (2013). Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. In Rheology: Theory, properties and practical applications. New York: Nova Publishers.
    • NLM

      Lannes SC da S, Silva Junior E da. Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. In: Rheology: Theory, properties and practical applications. New York: Nova Publishers; 2013. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S, Silva Junior E da. Viscoelastic properties of mixtures for ice cream. In: Rheology: Theory, properties and practical applications. New York: Nova Publishers; 2013. [citado 2024 set. 16 ]
  • Source: Advances in Fluid Mehcanics. Unidade: EESC

    Subjects: SANEAMENTO BÁSICO, REOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YU, L e RIGHETTO, A M. Real 3-dimensional flow modelling in river. Advances in Fluid Mehcanics. Tradução . Southampton: Computational Mechanics, 1996. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Yu, L., & Righetto, A. M. (1996). Real 3-dimensional flow modelling in river. In Advances in Fluid Mehcanics. Southampton: Computational Mechanics.
    • NLM

      Yu L, Righetto AM. Real 3-dimensional flow modelling in river. In: Advances in Fluid Mehcanics. Southampton: Computational Mechanics; 1996. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Yu L, Righetto AM. Real 3-dimensional flow modelling in river. In: Advances in Fluid Mehcanics. Southampton: Computational Mechanics; 1996. [citado 2024 set. 16 ]
  • Source: Coastal Environment - Environmental Problems in Coastal Regions. Unidade: EESC

    Subjects: ENGENHARIA HIDRÁULICA E SANITÁRIA, REOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YU, L et al. Numerical computations applied to flow and pollutant transport in estuaries. Coastal Environment - Environmental Problems in Coastal Regions. Tradução . Southampton: Computational Mechanics, 1996. . . Acesso em: 16 set. 2024.
    • APA

      Yu, L., Roma, W. N. L., Righetto, A. M., Xo, S., & Geng, Z. (1996). Numerical computations applied to flow and pollutant transport in estuaries. In Coastal Environment - Environmental Problems in Coastal Regions. Southampton: Computational Mechanics.
    • NLM

      Yu L, Roma WNL, Righetto AM, Xo S, Geng Z. Numerical computations applied to flow and pollutant transport in estuaries. In: Coastal Environment - Environmental Problems in Coastal Regions. Southampton: Computational Mechanics; 1996. [citado 2024 set. 16 ]
    • Vancouver

      Yu L, Roma WNL, Righetto AM, Xo S, Geng Z. Numerical computations applied to flow and pollutant transport in estuaries. In: Coastal Environment - Environmental Problems in Coastal Regions. Southampton: Computational Mechanics; 1996. [citado 2024 set. 16 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024