Filtros : "ANÁLISE DE ALIMENTOS" "Meat Science" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Meat Science. Unidade: FCF

    Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL, FERMENTAÇÃO, CARNE SECA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINTO, M. F. et al. Charqui meats as fermented meat products: role of bacteria for some sensorial properties development. Meat Science, v. 61, n. 2, p. 187-191, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00184-x. Acesso em: 10 set. 2024.
    • APA

      Pinto, M. F., Ponsano, E. H. G., Franco, B. D. G. de M., & Shimokomaki, M. (2002). Charqui meats as fermented meat products: role of bacteria for some sensorial properties development. Meat Science, 61( 2), 187-191. doi:10.1016/s0309-1740(01)00184-x
    • NLM

      Pinto MF, Ponsano EHG, Franco BDG de M, Shimokomaki M. Charqui meats as fermented meat products: role of bacteria for some sensorial properties development [Internet]. Meat Science. 2002 ; 61( 2): 187-191.[citado 2024 set. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00184-x
    • Vancouver

      Pinto MF, Ponsano EHG, Franco BDG de M, Shimokomaki M. Charqui meats as fermented meat products: role of bacteria for some sensorial properties development [Internet]. Meat Science. 2002 ; 61( 2): 187-191.[citado 2024 set. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(01)00184-x
  • Source: Meat Science. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA), ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACEDO SILVA, A et al. Hamburger meat identification by dot-ELISA. Meat Science, v. 56, n. 2, p. 189-192, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(00)00039-5. Acesso em: 10 set. 2024.
    • APA

      Macedo Silva, A., Barbosa, S. F. C., Alkmin, M. das G. A., Vaz, A. J., Shimokomaki, M., & Tenuta Filho, A. (2000). Hamburger meat identification by dot-ELISA. Meat Science, 56( 2), 189-192. doi:10.1016/s0309-1740(00)00039-5
    • NLM

      Macedo Silva A, Barbosa SFC, Alkmin M das GA, Vaz AJ, Shimokomaki M, Tenuta Filho A. Hamburger meat identification by dot-ELISA [Internet]. Meat Science. 2000 ; 56( 2): 189-192.[citado 2024 set. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(00)00039-5
    • Vancouver

      Macedo Silva A, Barbosa SFC, Alkmin M das GA, Vaz AJ, Shimokomaki M, Tenuta Filho A. Hamburger meat identification by dot-ELISA [Internet]. Meat Science. 2000 ; 56( 2): 189-192.[citado 2024 set. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(00)00039-5
  • Source: Meat Science. Unidade: FCF

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BASTOS, Deborah Helena Markowicz e AREAS, José Alfredo Gomes. Lung proteins: effect of defatting with several solvents and extrusion cooking on some functional properties. Meat Science, v. 28, n. 3 , p. 223-35, 1990Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/0309-1740(90)90006-r. Acesso em: 10 set. 2024.
    • APA

      Bastos, D. H. M., & Areas, J. A. G. (1990). Lung proteins: effect of defatting with several solvents and extrusion cooking on some functional properties. Meat Science, 28( 3 ), 223-35. doi:10.1016/0309-1740(90)90006-r
    • NLM

      Bastos DHM, Areas JAG. Lung proteins: effect of defatting with several solvents and extrusion cooking on some functional properties [Internet]. Meat Science. 1990 ;28( 3 ): 223-35.[citado 2024 set. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0309-1740(90)90006-r
    • Vancouver

      Bastos DHM, Areas JAG. Lung proteins: effect of defatting with several solvents and extrusion cooking on some functional properties [Internet]. Meat Science. 1990 ;28( 3 ): 223-35.[citado 2024 set. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0309-1740(90)90006-r

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024