Source: Química Nova. Unidade: FSP
Subjects: CARNES E DERIVADOS (PROCESSAMENTO), HIDRÓLISE (PRODUTOS DERIVADOS), MINERAIS NA DIETA (CONCENTRAÇÃO), VITAMINAS NA DIETA (CONCENTRAÇÃO)
ABNT
PINTO E SILVA, Maria Elisabeth Machado et al. Mineral and vitamin content of beef, chicken, and turkey hydrolysates mineral and vitamin content of protein hydrolysates. Química Nova, v. 31, n. 1, p. 41-43, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0100-40422008000100008. Acesso em: 04 nov. 2024.APA
Pinto e Silva, M. E. M., Paton, I., Trigo, M., & Atzingen, M. C. B. C. von. (2008). Mineral and vitamin content of beef, chicken, and turkey hydrolysates mineral and vitamin content of protein hydrolysates. Química Nova, 31( 1), 41-43. doi:10.1590/S0100-40422008000100008NLM
Pinto e Silva MEM, Paton I, Trigo M, Atzingen MCBC von. Mineral and vitamin content of beef, chicken, and turkey hydrolysates mineral and vitamin content of protein hydrolysates [Internet]. Química Nova. 2008 ; 31( 1): 41-43.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-40422008000100008Vancouver
Pinto e Silva MEM, Paton I, Trigo M, Atzingen MCBC von. Mineral and vitamin content of beef, chicken, and turkey hydrolysates mineral and vitamin content of protein hydrolysates [Internet]. Química Nova. 2008 ; 31( 1): 41-43.[citado 2024 nov. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0100-40422008000100008