Filtros : "LANNES, SUZANA CAETANO DA SILVA" "Inglaterra" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, PÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESTELLER, Mauricio Sergio e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies, v. 39, n. 1, p. 56-67, 2008Tradução . . Acesso em: 04 set. 2024.
    • APA

      Esteller, M. S., & Lannes, S. C. da S. (2008). Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies, 39( 1), 56-67.
    • NLM

      Esteller MS, Lannes SC da S. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 56-67.[citado 2024 set. 04 ]
    • Vancouver

      Esteller MS, Lannes SC da S. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 56-67.[citado 2024 set. 04 ]
  • Source: Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, GORDURAS (SUBSTITUIÇÃO), AÇÚCAR (SUBSTITUIÇÃO), PÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESTELLER, Mauricio Sergio e LIMA, Ana Carolina Orlandi de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Color measurement in hamburger buns with fat and sugar replacers. Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie - Food Science and Technology, v. 39, n. 2, p. 184-187, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.12.012. Acesso em: 04 set. 2024.
    • APA

      Esteller, M. S., Lima, A. C. O. de, & Lannes, S. C. da S. (2006). Color measurement in hamburger buns with fat and sugar replacers. Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie - Food Science and Technology, 39( 2), 184-187. doi:10.1016/j.lwt.2004.12.012
    • NLM

      Esteller MS, Lima ACO de, Lannes SC da S. Color measurement in hamburger buns with fat and sugar replacers [Internet]. Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie - Food Science and Technology. 2006 ; 39( 2): 184-187.[citado 2024 set. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.12.012
    • Vancouver

      Esteller MS, Lima ACO de, Lannes SC da S. Color measurement in hamburger buns with fat and sugar replacers [Internet]. Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie - Food Science and Technology. 2006 ; 39( 2): 184-187.[citado 2024 set. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.12.012
  • Source: Symposium Programme & Abstract Book. Conference titles: Pangborn Sensory Science Symposium. Unidade: FCF

    Assunto: CHOCOLATE (ANÁLISE SENSORIAL)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIQUELIM, Joice Natali e BEHRENS, Jorge Herman e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Texture profile and consumer preferences for filled chocolate in Brazil. 2006, Anais.. London: Elsevier, 2006. . Acesso em: 04 set. 2024.
    • APA

      Miquelim, J. N., Behrens, J. H., & Lannes, S. C. da S. (2006). Texture profile and consumer preferences for filled chocolate in Brazil. In Symposium Programme & Abstract Book. London: Elsevier.
    • NLM

      Miquelim JN, Behrens JH, Lannes SC da S. Texture profile and consumer preferences for filled chocolate in Brazil. Symposium Programme & Abstract Book. 2006 ;[citado 2024 set. 04 ]
    • Vancouver

      Miquelim JN, Behrens JH, Lannes SC da S. Texture profile and consumer preferences for filled chocolate in Brazil. Symposium Programme & Abstract Book. 2006 ;[citado 2024 set. 04 ]
  • Source: Journal of Cereal Science. Unidade: FCF

    Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES, ANÁLISE DE ALIMENTOS, PÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESTELLER, Mauricio Sergio e PITOMBO, Ronaldo Nogueira de Moraes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns. Journal of Cereal Science, v. 41, n. 1, p. 19-21, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2004.08.013. Acesso em: 04 set. 2024.
    • APA

      Esteller, M. S., Pitombo, R. N. de M., & Lannes, S. C. da S. (2004). Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns. Journal of Cereal Science, 41( 1), 19-21. doi:10.1016/j.jcs.2004.08.013
    • NLM

      Esteller MS, Pitombo RN de M, Lannes SC da S. Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns [Internet]. Journal of Cereal Science. 2004 ; 41( 1): 19-21.[citado 2024 set. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2004.08.013
    • Vancouver

      Esteller MS, Pitombo RN de M, Lannes SC da S. Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns [Internet]. Journal of Cereal Science. 2004 ; 41( 1): 19-21.[citado 2024 set. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2004.08.013

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024