Italian-type salami with propolis as antioxidant (2013)
Source: Italian Journal of Food Science. Unidades: FZEA, ESALQ
Subjects: ANTIOXIDANTES, PRÓPOLIS, MICROENCAPSULAÇÃO, QUALIDADE DOS ALIMENTOS, SALAME
ABNT
BERNARDI, Sabrina et al. Italian-type salami with propolis as antioxidant. Italian Journal of Food Science, v. 25, n. 4, p. 433-440, 2013Tradução . . Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Bernardi, S., Fávaro-Trindade, C. S., Trindade, M. A., Balieiro, J. C. de C., Cavenaghi, A. D., & Contreras Castillo, C. J. (2013). Italian-type salami with propolis as antioxidant. Italian Journal of Food Science, 25( 4), 433-440.NLM
Bernardi S, Fávaro-Trindade CS, Trindade MA, Balieiro JC de C, Cavenaghi AD, Contreras Castillo CJ. Italian-type salami with propolis as antioxidant. Italian Journal of Food Science. 2013 ; 25( 4): 433-440.[citado 2024 nov. 18 ]Vancouver
Bernardi S, Fávaro-Trindade CS, Trindade MA, Balieiro JC de C, Cavenaghi AD, Contreras Castillo CJ. Italian-type salami with propolis as antioxidant. Italian Journal of Food Science. 2013 ; 25( 4): 433-440.[citado 2024 nov. 18 ]