Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil (1996)
Source: Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidade: FMRP
Assunto: NUTRIÇÃO
ABNT
DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. 1996, Anais.. São Paulo: Sban, 1996. . Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Dutra de Oliveira, J. E., Favaro, R. M. D., Leonardo, I. R., Morandi, M. V., Jordao Junior, A. A., & Vannucchi, H. (1996). Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. In Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. São Paulo: Sban.NLM
Dutra de Oliveira JE, Favaro RMD, Leonardo IR, Morandi MV, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]Vancouver
Dutra de Oliveira JE, Favaro RMD, Leonardo IR, Morandi MV, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]