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  • Source: Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidade: FMRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. 1996, Anais.. São Paulo: Sban, 1996. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Dutra de Oliveira, J. E., Favaro, R. M. D., Leonardo, I. R., Morandi, M. V., Jordao Junior, A. A., & Vannucchi, H. (1996). Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. In Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. São Paulo: Sban.
    • NLM

      Dutra de Oliveira JE, Favaro RMD, Leonardo IR, Morandi MV, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Dutra de Oliveira JE, Favaro RMD, Leonardo IR, Morandi MV, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Effect of heart treatment of human absorption of beta-carotene added to soybean cooking oil. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidade: FMRP

    Subjects: VITAMINAS, NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. 1996, Anais.. Sao Paulo: Sban, 1996. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Dutra de Oliveira, J. E., Morandi, M. V., Favaro, R. M. D., Jordao Junior, A. A., & Vannucchi, H. (1996). Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. In Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. Sao Paulo: Sban.
    • NLM

      Dutra de Oliveira JE, Morandi MV, Favaro RMD, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Dutra de Oliveira JE, Morandi MV, Favaro RMD, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Conference titles: International Vitamin a Consultative Group Meeting. Unidade: FMRP

    Assunto: CARDIOLOGIA

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    • ABNT

      DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. Effect of heart treatment of beta-carotene added to soybean cooking oil in rats humans. 1996, Anais.. Guatemala: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1996. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Dutra de Oliveira, J. E., Favaro, R. M. D., Leonardo, I. R., Morandi, M. V., Jordao Junior, A. A., & Vannucchi, H. (1996). Effect of heart treatment of beta-carotene added to soybean cooking oil in rats humans. In . Guatemala: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Dutra de Oliveira JE, Favaro RMD, Leonardo IR, Morandi MV, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Effect of heart treatment of beta-carotene added to soybean cooking oil in rats humans. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Dutra de Oliveira JE, Favaro RMD, Leonardo IR, Morandi MV, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Effect of heart treatment of beta-carotene added to soybean cooking oil in rats humans. 1996 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidades: FMRP, FCFRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      FAVARO, R M D e SILVA, H C e VANNUCCHI, H. Estudo da interacao da neomicina e hidroxido de aluminio com a vitamina a . Efeito sobre a biodisponibilidade em ratos. 1993, Anais.. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1993. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., Silva, H. C., & Vannucchi, H. (1993). Estudo da interacao da neomicina e hidroxido de aluminio com a vitamina a . Efeito sobre a biodisponibilidade em ratos. In Anais. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Favaro RMD, Silva HC, Vannucchi H. Estudo da interacao da neomicina e hidroxido de aluminio com a vitamina a . Efeito sobre a biodisponibilidade em ratos. Anais. 1993 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Favaro RMD, Silva HC, Vannucchi H. Estudo da interacao da neomicina e hidroxido de aluminio com a vitamina a . Efeito sobre a biodisponibilidade em ratos. Anais. 1993 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Subjects: VITAMINAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FAVARO, R M D et al. Evoluation of the effect of heat treatment on the biological volume of vitamin a fortified soy bean oil. Nutrition Research, v. 12, p. 1357-63, 1992Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80534-2. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., Miyascha, C., Desay, I. D., & Dutra de Oliveira, J. E. (1992). Evoluation of the effect of heat treatment on the biological volume of vitamin a fortified soy bean oil. Nutrition Research, 12, 1357-63. doi:10.1016/s0271-5317(05)80534-2
    • NLM

      Favaro RMD, Miyascha C, Desay ID, Dutra de Oliveira JE. Evoluation of the effect of heat treatment on the biological volume of vitamin a fortified soy bean oil [Internet]. Nutrition Research. 1992 ;12 1357-63.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80534-2
    • Vancouver

      Favaro RMD, Miyascha C, Desay ID, Dutra de Oliveira JE. Evoluation of the effect of heat treatment on the biological volume of vitamin a fortified soy bean oil [Internet]. Nutrition Research. 1992 ;12 1357-63.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0271-5317(05)80534-2
  • Source: Nutrition Research. Unidade: FMRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      YUYAMA, L X O et al. Bio availability of vitamin a from peach palm (bactris gasipae hbx) and from mango (mangifera-indica l) in rats. Nutrition Research, v. 11, n. 10, p. 1167-75, 1991Tradução . . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Yuyama, L. X. O., Favaro, R. M. D., Yuyama, K., & Vanucchi, H. (1991). Bio availability of vitamin a from peach palm (bactris gasipae hbx) and from mango (mangifera-indica l) in rats. Nutrition Research, 11( 10), 1167-75.
    • NLM

      Yuyama LXO, Favaro RMD, Yuyama K, Vanucchi H. Bio availability of vitamin a from peach palm (bactris gasipae hbx) and from mango (mangifera-indica l) in rats. Nutrition Research. 1991 ;11( 10): 1167-75.[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Yuyama LXO, Favaro RMD, Yuyama K, Vanucchi H. Bio availability of vitamin a from peach palm (bactris gasipae hbx) and from mango (mangifera-indica l) in rats. Nutrition Research. 1991 ;11( 10): 1167-75.[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidade: FMRP

    Assunto: MEDICINA INTERNA

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    • ABNT

      YUYAMA, L K O et al. Biodisponibilidade da vitamina a da pupunha (bactris h. B-k) e manga (mangifera indica l.) Em ratos. 1991, Anais.. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1991. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Yuyama, L. K. O., Favaro, R. M. D., Yuyama, K., & Vannucchi, H. (1991). Biodisponibilidade da vitamina a da pupunha (bactris h. B-k) e manga (mangifera indica l.) Em ratos. In Resumos. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Yuyama LKO, Favaro RMD, Yuyama K, Vannucchi H. Biodisponibilidade da vitamina a da pupunha (bactris h. B-k) e manga (mangifera indica l.) Em ratos. Resumos. 1991 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Yuyama LKO, Favaro RMD, Yuyama K, Vannucchi H. Biodisponibilidade da vitamina a da pupunha (bactris h. B-k) e manga (mangifera indica l.) Em ratos. Resumos. 1991 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidades: FMRP, FCFRP

    Assunto: MEDICINA INTERNA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FAVARO, R M D e SILVA, H C e VANNUCCHI, H. Efeito da neomicina e hidroxido de aluminio na biodisponibilidade de vitamina a, em ratos. 1991, Anais.. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1991. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., Silva, H. C., & Vannucchi, H. (1991). Efeito da neomicina e hidroxido de aluminio na biodisponibilidade de vitamina a, em ratos. In Resumos. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Favaro RMD, Silva HC, Vannucchi H. Efeito da neomicina e hidroxido de aluminio na biodisponibilidade de vitamina a, em ratos. Resumos. 1991 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Favaro RMD, Silva HC, Vannucchi H. Efeito da neomicina e hidroxido de aluminio na biodisponibilidade de vitamina a, em ratos. Resumos. 1991 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidade: FMRP

    Assunto: MEDICINA INTERNA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIYASAKA, C K et al. Estudos sobre a fortificacao do oleo vegetal com vitamina a, biodisponibilidade em ratos. 1991, Anais.. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1991. . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Miyasaka, C. K., Favaro, R. M. D., Desai, I. D., & Dutra de Oliveira, J. E. (1991). Estudos sobre a fortificacao do oleo vegetal com vitamina a, biodisponibilidade em ratos. In Resumos. São Paulo: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Miyasaka CK, Favaro RMD, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Estudos sobre a fortificacao do oleo vegetal com vitamina a, biodisponibilidade em ratos. Resumos. 1991 ;[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Miyasaka CK, Favaro RMD, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Estudos sobre a fortificacao do oleo vegetal com vitamina a, biodisponibilidade em ratos. Resumos. 1991 ;[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FMRP

    Assunto: MEDICINA INTERNA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FAVARO, R M D et al. Studies on fortification of refined soybean oil with alltrans-refinyl palmitate in brazil stability during cooking and storage. Journal of Food Composition and Analysis, v. 4 , p. 237-44, 1991Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/0889-1575(91)90035-5. Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., Ferreira, J. F., Desai, I. D., & Dutra de Oliveira, J. E. (1991). Studies on fortification of refined soybean oil with alltrans-refinyl palmitate in brazil stability during cooking and storage. Journal of Food Composition and Analysis, 4 , 237-44. doi:10.1016/0889-1575(91)90035-5
    • NLM

      Favaro RMD, Ferreira JF, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Studies on fortification of refined soybean oil with alltrans-refinyl palmitate in brazil stability during cooking and storage [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 1991 ;4 237-44.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0889-1575(91)90035-5
    • Vancouver

      Favaro RMD, Ferreira JF, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Studies on fortification of refined soybean oil with alltrans-refinyl palmitate in brazil stability during cooking and storage [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 1991 ;4 237-44.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/0889-1575(91)90035-5
  • Source: Revista de Saude Publica. Unidade: FMRP

    Assunto: MEDICINA INTERNA

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FAVARO, R M D e VANNUCCHI, H. Niveis plasmaticos de zinco e antropometria de criancas da periferia de ribeirao preto, sp. Revista de Saude Publica, v. 24, n. 4 , p. 5-10, 1990Tradução . . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., & Vannucchi, H. (1990). Niveis plasmaticos de zinco e antropometria de criancas da periferia de ribeirao preto, sp. Revista de Saude Publica, 24( 4 ), 5-10.
    • NLM

      Favaro RMD, Vannucchi H. Niveis plasmaticos de zinco e antropometria de criancas da periferia de ribeirao preto, sp. Revista de Saude Publica. 1990 ;24( 4 ): 5-10.[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Favaro RMD, Vannucchi H. Niveis plasmaticos de zinco e antropometria de criancas da periferia de ribeirao preto, sp. Revista de Saude Publica. 1990 ;24( 4 ): 5-10.[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: American Journal of Clinical Nutrition. Unidade: FMRP

    Assunto: VITAMINA A

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    • ABNT

      FAVARO, R M D et al. Evaluation of rose bengal staining test and rapid dark-adaptation test for the field assessment of vitamin a. American Journal of Clinical Nutrition, v. 43, p. 940-5, 1986Tradução . . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., Souza, N. V., Vannucchi, H., Desai, I. D., & Dutra de Oliveira, J. E. (1986). Evaluation of rose bengal staining test and rapid dark-adaptation test for the field assessment of vitamin a. American Journal of Clinical Nutrition, 43, 940-5.
    • NLM

      Favaro RMD, Souza NV, Vannucchi H, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Evaluation of rose bengal staining test and rapid dark-adaptation test for the field assessment of vitamin a. American Journal of Clinical Nutrition. 1986 ;43 940-5.[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Favaro RMD, Souza NV, Vannucchi H, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Evaluation of rose bengal staining test and rapid dark-adaptation test for the field assessment of vitamin a. American Journal of Clinical Nutrition. 1986 ;43 940-5.[citado 2024 nov. 05 ]
  • Source: American Journal of Clinical Nutrition. Unidades: FMRP, EERP

    Assunto: NUTRIÇÃO

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FAVARO, R M D et al. Vitamin a status of young children in southern brazil. American Journal of Clinical Nutrition, v. 43, p. 852-858, 1986Tradução . . Acesso em: 05 nov. 2024.
    • APA

      Favaro, R. M. D., Carvalho, M. das G. B. de, Souza, N. V., Desai, I. D., & Dutra de Oliveira, J. E. (1986). Vitamin a status of young children in southern brazil. American Journal of Clinical Nutrition, 43, 852-858.
    • NLM

      Favaro RMD, Carvalho M das GB de, Souza NV, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Vitamin a status of young children in southern brazil. American Journal of Clinical Nutrition. 1986 ;43 852-858.[citado 2024 nov. 05 ]
    • Vancouver

      Favaro RMD, Carvalho M das GB de, Souza NV, Desai ID, Dutra de Oliveira JE. Vitamin a status of young children in southern brazil. American Journal of Clinical Nutrition. 1986 ;43 852-858.[citado 2024 nov. 05 ]

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