Filtros : "Porto, Ernani" "ALENCAR, SEVERINO MATIAS DE" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: International Food Research Journal. Unidade: ESALQ

    Subjects: LISTERIA, BRÓCOLOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CORRÊA, C. B et al. Antilisterial activity of broccoli stems (Brassica oleracea) by flow cytometry. International Food Research Journal, v. 1, n. 1, p. 395-399, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.ifrj.upm.edu.my/21%20%2801%29%202014/56%20IFRJ%2021%20%2801%29%202014%20Martin%20471.pdf. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Corrêa, C. B., Corrêa, C. B., Martin, J. G. P., Alencar, S. M. de, & Porto, E. (2014). Antilisterial activity of broccoli stems (Brassica oleracea) by flow cytometry. International Food Research Journal, 1( 1), 395-399. Recuperado de http://www.ifrj.upm.edu.my/21%20%2801%29%202014/56%20IFRJ%2021%20%2801%29%202014%20Martin%20471.pdf
    • NLM

      Corrêa CB, Corrêa CB, Martin JGP, Alencar SM de, Porto E. Antilisterial activity of broccoli stems (Brassica oleracea) by flow cytometry [Internet]. International Food Research Journal. 2014 ; 1( 1): 395-399.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/21%20%2801%29%202014/56%20IFRJ%2021%20%2801%29%202014%20Martin%20471.pdf
    • Vancouver

      Corrêa CB, Corrêa CB, Martin JGP, Alencar SM de, Porto E. Antilisterial activity of broccoli stems (Brassica oleracea) by flow cytometry [Internet]. International Food Research Journal. 2014 ; 1( 1): 395-399.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/21%20%2801%29%202014/56%20IFRJ%2021%20%2801%29%202014%20Martin%20471.pdf
  • Source: Revista Argentina de Microbiología. Unidade: ESALQ

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, MATE, STAPHYLOCOCCUS, LISTERIA, SALMONELLA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTIN, José Guilherme Prado et al. Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens. Revista Argentina de Microbiología, v. 45, n. 2, p. 93-98, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/S0325-7541(13)70006-3. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Martin, J. G. P., Porto, E., Alencar, S. M. de, Glória, E. M. da, Correa, C. B., & Cabral, I. S. R. (2013). Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens. Revista Argentina de Microbiología, 45( 2), 93-98. doi:10.1016/S0325-7541(13)70006-3
    • NLM

      Martin JGP, Porto E, Alencar SM de, Glória EM da, Correa CB, Cabral ISR. Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens [Internet]. Revista Argentina de Microbiología. 2013 ; 45( 2): 93-98.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/S0325-7541(13)70006-3
    • Vancouver

      Martin JGP, Porto E, Alencar SM de, Glória EM da, Correa CB, Cabral ISR. Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens [Internet]. Revista Argentina de Microbiología. 2013 ; 45( 2): 93-98.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/S0325-7541(13)70006-3
  • Source: Journal of Natural Products. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: AGENTES ANTIMICROBIANOS, COMPOSIÇÃO QUÍMICA, INDÚSTRIA DE ALIMENTOS, PRODUTOS NATURAIS, RESÍDUOS INDUSTRIAIS, VINHO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARTIN, José Guilherme Prado et al. Antimicrobial potential and chemical composition of agro-industrial wastes. Journal of Natural Products, v. 5, p. 27-36, 2012Tradução . . Disponível em: https://www.researchgate.net/publication/268522606_Antimicrobial_potential_and_chemical_composition_of_agro-industrial_wastes. Acesso em: 19 nov. 2024.
    • APA

      Martin, J. G. P., Porto, E., Corrêa, C. B., Alencar, S. M. de, Gloria, E. M. da, Cabral, I. S. R., & Aquino, L. M. de. (2012). Antimicrobial potential and chemical composition of agro-industrial wastes. Journal of Natural Products, 5, 27-36. Recuperado de https://www.researchgate.net/publication/268522606_Antimicrobial_potential_and_chemical_composition_of_agro-industrial_wastes
    • NLM

      Martin JGP, Porto E, Corrêa CB, Alencar SM de, Gloria EM da, Cabral ISR, Aquino LM de. Antimicrobial potential and chemical composition of agro-industrial wastes [Internet]. Journal of Natural Products. 2012 ; 5 27-36.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/268522606_Antimicrobial_potential_and_chemical_composition_of_agro-industrial_wastes
    • Vancouver

      Martin JGP, Porto E, Corrêa CB, Alencar SM de, Gloria EM da, Cabral ISR, Aquino LM de. Antimicrobial potential and chemical composition of agro-industrial wastes [Internet]. Journal of Natural Products. 2012 ; 5 27-36.[citado 2024 nov. 19 ] Available from: https://www.researchgate.net/publication/268522606_Antimicrobial_potential_and_chemical_composition_of_agro-industrial_wastes

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024