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  • Source: Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: MOSTO, CERVEJA, REOLOGIA

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    • ABNT

      ROSA, Raul Santiago e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Impact of the use of unmalted adjuncts on the rheological properties of beer wort. Food Science and Technology, v. 42, p. 1-8, 2022Tradução . . Disponível em: https://www.scielo.br/j/cta/a/VMmWCsf7jdYhPqFpk354vbd/?format=pdf&lang=en. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Rosa, R. S., & Lannes, S. C. da S. (2022). Impact of the use of unmalted adjuncts on the rheological properties of beer wort. Food Science and Technology, 42, 1-8. Recuperado de https://www.scielo.br/j/cta/a/VMmWCsf7jdYhPqFpk354vbd/?format=pdf&lang=en
    • NLM

      Rosa RS, Lannes SC da S. Impact of the use of unmalted adjuncts on the rheological properties of beer wort [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 1-8.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://www.scielo.br/j/cta/a/VMmWCsf7jdYhPqFpk354vbd/?format=pdf&lang=en
    • Vancouver

      Rosa RS, Lannes SC da S. Impact of the use of unmalted adjuncts on the rheological properties of beer wort [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ; 42 1-8.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://www.scielo.br/j/cta/a/VMmWCsf7jdYhPqFpk354vbd/?format=pdf&lang=en
  • Source: Journal of the Institute of Brewing. Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, BEBIDAS DESTILADAS, CALDO DE CANA, CERVEJA, COMPOSTOS FENÓLICOS, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, MALTE, MOSTO

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    • ABNT

      CORRÊA, Ana Carolina et al. Novel distilled spirits obtained fromcombinations of fermented sugarcane juice andmalted barley wort. Journal of the Institute of Brewing, v. 127, p. 189–195, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jib.640. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Corrêa, A. C., Bortoletto, A. M., Silvello, G. C., & Alcarde, A. R. (2021). Novel distilled spirits obtained fromcombinations of fermented sugarcane juice andmalted barley wort. Journal of the Institute of Brewing, 127, 189–195. doi:10.1002/jib.640
    • NLM

      Corrêa AC, Bortoletto AM, Silvello GC, Alcarde AR. Novel distilled spirits obtained fromcombinations of fermented sugarcane juice andmalted barley wort [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2021 ; 127 189–195.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.640
    • Vancouver

      Corrêa AC, Bortoletto AM, Silvello GC, Alcarde AR. Novel distilled spirits obtained fromcombinations of fermented sugarcane juice andmalted barley wort [Internet]. Journal of the Institute of Brewing. 2021 ; 127 189–195.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jib.640
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, CERVEJA, ETANOL, FERMENTAÇÃO ALCOÓLICA, LEVEDURAS, MOSTO, SACCHAROMYCES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FURLAN, Renata Maria Christofoleti. Leveduras de processos de bioetanol: potencial para a produção de cerveja especial com mosto de alta densidade. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-10082016-185013/. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Furlan, R. M. C. (2016). Leveduras de processos de bioetanol: potencial para a produção de cerveja especial com mosto de alta densidade (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-10082016-185013/
    • NLM

      Furlan RMC. Leveduras de processos de bioetanol: potencial para a produção de cerveja especial com mosto de alta densidade [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-10082016-185013/
    • Vancouver

      Furlan RMC. Leveduras de processos de bioetanol: potencial para a produção de cerveja especial com mosto de alta densidade [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 01 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11138/tde-10082016-185013/

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