Physicochemical and sensorial characterization of commercial sugarcane syrups (2019)
Source: Revista de Ciências Agrárias. Unidade: ESALQ
Subjects: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, CANA-DE-AÇÚCAR, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, MARCAS COMERCIAIS, MELADO
ABNT
VICENTINI-POLETTE, Carolina Medeiros et al. Physicochemical and sensorial characterization of commercial sugarcane syrups. Revista de Ciências Agrárias, v. 42, n. 3, p. 808-816, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.19084/rca.17279. Acesso em: 21 out. 2024.APA
Vicentini-Polette, C. M., Belé, J. S. A. H. S., Borges, M. T. M. R., Spoto, M. H. F., & Verruma-Bernardi, M. R. (2019). Physicochemical and sensorial characterization of commercial sugarcane syrups. Revista de Ciências Agrárias, 42( 3), 808-816. doi:10.19084/rca.17279NLM
Vicentini-Polette CM, Belé JSAHS, Borges MTMR, Spoto MHF, Verruma-Bernardi MR. Physicochemical and sensorial characterization of commercial sugarcane syrups [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2019 ; 42( 3): 808-816.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.19084/rca.17279Vancouver
Vicentini-Polette CM, Belé JSAHS, Borges MTMR, Spoto MHF, Verruma-Bernardi MR. Physicochemical and sensorial characterization of commercial sugarcane syrups [Internet]. Revista de Ciências Agrárias. 2019 ; 42( 3): 808-816.[citado 2024 out. 21 ] Available from: https://doi.org/10.19084/rca.17279