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ABNT
OLIVEIRA, Maricê Nogueira de et al. Bactérias probióticas: são tema de estudo na FCF. Tradução . FCFnotícias, 2009. , v. 1, n. 4, p. 2. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Oliveira, M. N. de, Gioielli, L. A., Silva, R. C. da, & Florence, A. C. R. (2009). Bactérias probióticas: são tema de estudo na FCF. FCFnotícias, p. 2. Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Oliveira MN de, Gioielli LA, Silva RC da, Florence ACR. Bactérias probióticas: são tema de estudo na FCF. FCFnotícias. 2009 ; 1( 4): 2.[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Oliveira MN de, Gioielli LA, Silva RC da, Florence ACR. Bactérias probióticas: são tema de estudo na FCF. FCFnotícias. 2009 ; 1( 4): 2.[citado 2024 out. 15 ]
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ABNT
OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza et al. Effect of different prebiotics on the fermentation kinetics, probiotic survival and fatty acids profiles in nonfat symbiotic fermented milk. International Journal of Food Microbiology, v. 128, n. 3, p. 467-472, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.10.012. Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Oliveira, R. P. de S., Florence, A. C. R., Silva, R. C. da, Perego, P., Converti, A., Gioielli, L. A., & Oliveira, M. N. de. (2009). Effect of different prebiotics on the fermentation kinetics, probiotic survival and fatty acids profiles in nonfat symbiotic fermented milk. International Journal of Food Microbiology, 128( 3), 467-472. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2008.10.012
NLM
Oliveira RP de S, Florence ACR, Silva RC da, Perego P, Converti A, Gioielli LA, Oliveira MN de. Effect of different prebiotics on the fermentation kinetics, probiotic survival and fatty acids profiles in nonfat symbiotic fermented milk [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2009 ; 128( 3): 467-472.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.10.012
Vancouver
Oliveira RP de S, Florence ACR, Silva RC da, Perego P, Converti A, Gioielli LA, Oliveira MN de. Effect of different prebiotics on the fermentation kinetics, probiotic survival and fatty acids profiles in nonfat symbiotic fermented milk [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2009 ; 128( 3): 467-472.[citado 2024 out. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2008.10.012
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ABNT
KASPER, Dennis L. et al. Viva a flora!. Saúde!. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://saude.abril.com.br/edicoes/0303/medicina/conteudo_364419.shtml. Acesso em: 15 out. 2024. , 2008
APA
Kasper, D. L., Oliveira, M. N. de, Ambrogini, O., Domingues, R. M. C. P., Alvarez-Leite, J. I., Sipahi, A. M., & Zaltman, C. (2008). Viva a flora!. Saúde!. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://saude.abril.com.br/edicoes/0303/medicina/conteudo_364419.shtml
NLM
Kasper DL, Oliveira MN de, Ambrogini O, Domingues RMCP, Alvarez-Leite JI, Sipahi AM, Zaltman C. Viva a flora! [Internet]. Saúde!. 2008 ; 44-49.[citado 2024 out. 15 ] Available from: http://saude.abril.com.br/edicoes/0303/medicina/conteudo_364419.shtml
Vancouver
Kasper DL, Oliveira MN de, Ambrogini O, Domingues RMCP, Alvarez-Leite JI, Sipahi AM, Zaltman C. Viva a flora! [Internet]. Saúde!. 2008 ; 44-49.[citado 2024 out. 15 ] Available from: http://saude.abril.com.br/edicoes/0303/medicina/conteudo_364419.shtml
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ABNT
ALMEIDA, Keila Emílio de e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Acidifying profile and viability of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, and Bifidobacterium animalis subsp. lactis in milk-whey bases. 2006, Anais.. Ontario: International Union of Food Science & Technology, 2006. . Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Almeida, K. E. de, & Oliveira, M. N. de. (2006). Acidifying profile and viability of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, and Bifidobacterium animalis subsp. lactis in milk-whey bases. In Anais. Ontario: International Union of Food Science & Technology.
NLM
Almeida KE de, Oliveira MN de. Acidifying profile and viability of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, and Bifidobacterium animalis subsp. lactis in milk-whey bases. Anais. 2006 ;[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Almeida KE de, Oliveira MN de. Acidifying profile and viability of Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, and Bifidobacterium animalis subsp. lactis in milk-whey bases. Anais. 2006 ;[citado 2024 out. 15 ]
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ABNT
DAMIN, Maria Regina et al. Chemical and viability changes during fermentation and cold storage of fermented milk manufactured using yogurt and probiotic bacteria. 2006, Anais.. Ontario: International Union of Food Science & Technology, 2006. . Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Damin, M. R., Minowa, E., Alcântara, M. R., & Oliveira, M. N. de. (2006). Chemical and viability changes during fermentation and cold storage of fermented milk manufactured using yogurt and probiotic bacteria. In Anais. Ontario: International Union of Food Science & Technology.
NLM
Damin MR, Minowa E, Alcântara MR, Oliveira MN de. Chemical and viability changes during fermentation and cold storage of fermented milk manufactured using yogurt and probiotic bacteria. Anais. 2006 ;[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Damin MR, Minowa E, Alcântara MR, Oliveira MN de. Chemical and viability changes during fermentation and cold storage of fermented milk manufactured using yogurt and probiotic bacteria. Anais. 2006 ;[citado 2024 out. 15 ]
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ABNT
OLIVEIRA, Maricê Nogueira de et al. Manufacture of fermented lactic beverages containing probiotic cultures. Journal of Food Science, v. 67, n. 6, p. 2336-2341, 2002Tradução . . Acesso em: 15 out. 2024.
APA
Oliveira, M. N. de, Sodini, I., Remeuf, F., Tissier, J. P., & Corrieu, G. (2002). Manufacture of fermented lactic beverages containing probiotic cultures. Journal of Food Science, 67( 6), 2336-2341.
NLM
Oliveira MN de, Sodini I, Remeuf F, Tissier JP, Corrieu G. Manufacture of fermented lactic beverages containing probiotic cultures. Journal of Food Science. 2002 ; 67( 6): 2336-2341.[citado 2024 out. 15 ]
Vancouver
Oliveira MN de, Sodini I, Remeuf F, Tissier JP, Corrieu G. Manufacture of fermented lactic beverages containing probiotic cultures. Journal of Food Science. 2002 ; 67( 6): 2336-2341.[citado 2024 out. 15 ]